Wilde Ziel

Bevrijd verlangen

~ Tantra Full Moon Celebration en Tantric Djoj ~

Tantra Full Moon en Tantric Djoj dagen

Ben je op zoek naar warme, menselijke ont-moeting in een veilige, liefdevolle setting? Verbinding met jezelf, elkaar en de natuur? Verdiepend en speels? Elke maand organiseren we thematische Tantradagen in Amsterdam en Rotterdam!  TantranKriya Yoga Cirkel

Wilde Ziel organiseert Tantra Full Moon, met de energie van de natuur en de volle maan!

En Tantric Djoj, met de energie van spelen en ontdekken in Tantra.

Welkom voor iedereen vanaf 20 jaar: of je nou alleen komt of samen, en of je nieuw bent of al gepassioneerd in Tantra, maakt hier niet uit.

Onze Tantra dagen najaar 2018:

Tantra Full Moon 25 augustus (Amsterdam): De maan van het hemelvuur! Deze maan staat in het teken van ontlading van energie. Dat vertalen wij in een programma met gepassioneerde dans, kundalini healing massage, vuur ademhaling en krachtige, speelse ontmoetingen met jezelf en elkaar. 

Tantric Djoj 8 september (Rotterdam): Het hart en je dromen (derde oog) staan centraal in deze Tantric Djoj. Wat heb jij nodig om weer te durven dromen? Durf jij op je hart te vertrouwen? Open je hart en je inzichten met liefdevolle, tantrische visualisaties, speelse ont-moetingen en meditaties die je helpen om meer op je overgave aan het bestaan te vertrouwen.

Tantra Full Moon 29 september (Amsterdam): Deze maan is de Oogstmaan! Dit gaat over liefde voor jezelf, vertrouwen in overvloed. Hoe groot of klein je oogst ook is, alles mag geëerd worden, elke stap is het begin van jouw nieuwe dans op weg naar innerlijke bevrijding. We bouwen samen een feestelijk oogsritueel op: uitnodigend, verbindend, speels, creatief en het zal je perspectief op je leven en jezelf veranderen.

Tantric Djoj 6 oktober (Rotterdam): Tantrische ademhaling

Tantric Djoj 3 november (Rotterdam): Kundalini Meditatie en Healing: We geven uitleg over Kundalini op basis van pas ontdekte nieuwe inzichten in oude Tantrische wijsheid. De dag staat helemaal in het teken van het opschonen van ons innerlijke kanalen om de prachtige kundalini weer te kunnen laten stromen en helemaal in contact te zijn met ons universele Licht. Dat doen we op allerlei manieren: met transformerende ademhaling, zachte en lichte body de-armouring (speciale drukpunten massage op het geklede lichaam) en Kundalini healing massage.

Tantra Full Moon 25 november (Amsterdam):Jachtmaan... deze staat voor Transformatie. Het wordt een Ode aan de God of de Godin van de Jacht in ons allemaal! Op deze Tantra dag onderzoeken we onze natuurlijke instincten en oer-impulsen zonder oordeel en in een veilige setting. We maken de energie vrij die vast zit in opgekropte emoties en oordelen. Waarna we die energie laten stromen en verbinden met ons hart en de energie van onze hogere chakra's. Dit doen we met oer-dans, krachtige adem, energiegevende yoga en chakra-meditatie. 

Tantric Djoj 8 december (Rotterdam): Pranayama: Een zacht en intens programma, waarin de stilte en de leegte die we in onszelf betreden, het ervaren van een ongekende Bron van liefde mogelijk maakt. Zacht, subtiel, teder, en heeeel verfijnd afgestemd op elkaar: zodat echt geven en echt ontvangen mogelijk wordt!

Tantra Full Moon 22 en 23 december (Amsterdam): tantrische verhalen special, met dansritueel en een zintuigelijke, hartverwarmende Zielenreis. Dit is een tweedaagse kerstretreat, voorafgegaan door massagedans (zie aldaar)

Zelf meenemen: omslagdoek, slippers/sokken, beetje olie, waterflesje en iets om uit te delen (fruit, nootjes, iets leuks).


Data Amsterdam 2018:  25 augustus, 29 september, 25 november en 22 + 23 december (Full Moon Retreat) 2018.

Data Rotterdam 2018: 8 september, 6 oktober, 3 november en 8 december 2018.

Locaties/locations:
Amsterdam: Centrum Happy Wo-Man, in Broedplaats HW10, Hendrik van Wijnstraat 10 (betaald parkeren, veel ruimte, goed OV)
Rotterdam: Centrum Djoj, Anthony Duyklaan 7 (gratis parkeren, weinig ruimte, goed OV).

Prijs: 65 euro per persoon, inclusief heerlijke vegetarische lunch. Diner na afloop: + 10 euro extra (contant betalen ter plaatse)

Tijd: 9.30 inloop. Start 10.00 uur tot ongeveer 17.30 uur

Deze dagen zijn een mooie manier om met Wilde Ziel kennis te maken. Heb je vragen, mail of bel gerust (tel. 0613795437)!

Namasté Mark & Janine

Tantric Djoj