Wilde Ziel

Bevrijd verlangen

~ Massagecursussen ~

Tantra massagecursussen en retreats:

Sacred Soul Release: een op De-armouring geïnspireerde methode, ontwikkeld door Wilde Ziel

Amsterdam weekend workshop op: 14-16 september 2018 

Dit is een prachtige Retreat, gericht op het opruimen van blokkades.
Met veel energiewerk, gebed in een Tantrische setting. Dus met meditatie's en transformatie oefeningen.
 
Mensen die onze Sacred Soul Release ondergaan, ervaren vaak dat een sterk en schoon energie lichaam hen helpt om de emotionele en psychische barrieres te doorbreken. Wanneer de Kundalini vrijer stroomt, lossen in versneld tempo oude blokkades op en neemt het bewustzijn sterk toe.
Onze Sacred Soul Release is een zelfontwikkelde methode, geinspireerd op de bekende De-armouring en gericht op het gehele lichaam en de geest. Zodoende kan de vrijkomende energie beter geïntegreerd worden en ontstaat er geen verwarring vanuit de mind over de intentie van jezelf of over die van de ander.
 
Wanneer je alleen maar focust op de-armouring en massage technieken, of op aanraking in een bepaald lichaamsgebied, loop je het risico dat je de vrijkomende energie niet kunt dragen. Je verkrampt erin, bevriest erin of je raakt in weerstand gevangen. Wij geven daarom een bedding met Tantra meditatie, Yoga, visualisatie en Empowerment voor het opdoen van inzicht en release in de bewustzijnslaag waar je innerlijke archetypen actief zijn. En om je lichaam te laten wennen aan meer energie en hoe die energie te blijven voelen en je veilig ervoor te openen. Onze aanpak is er op gericht om lichaam en mind te laten samenwerken en meer in contact te zijn met je goddelijke universele bron.
 
We bouwen de retreat stap voor stap op, en we laten veel rust in het programma om de vrijgekomen energie te integreren. Als je mee wilt doen, voel dan of je lichaam een duidelijke Ja aangeeft. En onderzoek in hoeverre je mind bereid is om zich open te stellen zonder verwachtingen en zonder focus op iets. 
 
Holding the space: We besteden veel tijd aan het onderzoeken wat echte ja's en nee's in je zijn, we forceren niets en we werken niet op of over de pijngrens heen vanuit een of ander opgelegd principe. We laten je kennismaken en nodigen uit om zelf te voelen wat onze verschillende technieken met je doen. We leren je afstemmingsvaardigheden om in een dynamische balans, veilig te kunnen openen en communiceren.
 
 
Programma:
Het is een weekend van vrijdagavond 14 september, 19.30 t/m zondag 16 september, 17.00 uur. In 5 lessen van 3 uur leer je de beginselen van Sacred Soul Release. 
 
Kosten: 300 euro pp. inclusief maaltijden, hapjes, drankjes, (eenvoudige) overnachting. Stellen: 500 euro (mag ook een gelegenheidsstel zijn)
Locatie: Hendrik van Wijnstraat 10, Amsterdam.
 
 
 
 
Disclaimer:
Al onze massage retraites en cursussen zijn uitsluitend bedoeld voor inner wellness en spirituele ontwikkeling in de privé sfeer. Ze zijn niet bedoeld als beroepsopleiding voor je massagepraktijk, daar zijn minimaal  jaartrainingen en beter nog: gecertificeerde opleidingen voor, waarin je oa. een therapeutische basis krijgt, kennis van ethiek, groepsdynamica, je verbindt aan diverse beroepscodes, intervisie en supervisie. Waar je intensief begeleid wordt als je proefmassages gaat geven, waar  je vervolgens leerverslagen van maakt en feedback op krijgt. Als je voor dat laatste belangstelling hebt, stuur dan een email aan: tantraberoepsvereniging@gmail.com voor adressen van beroepsopleidingen in binnen en buitenland.

Wilde Ziel Tantra Massage cursus voor stellen (deel I) vanaf 7 december 2018:

Wilde Ziel organiseert een basis massage cursus voor mensen die zich op het pad van Tantra en massage willen begeven. Het zijn 8 lessen van 3 uur waarin je een heerlijke Tantra massage aan elkaar leert geven. De cursus vindt plaats in Amsterdam tijden en data zie agenda.

Doel van de cursus:
De cursus is bedoeld voor (gelegenheids)stellen die via massage meer van hun (liefdes)leven willen genieten, helen en verdiepen.

Inhoud:
In de cursus leer je te werken met de subtiele energie in je lichaam: van het hart, van het bekken, de manlijke sensuele en de vrouwelijke sensuele energie als levenskrachten (Chi, Prana en Kundalini). We worden deze seksuele/sensuele energie bewust, leren om onze oordelen erover bewust te worden en in een andere context te plaatsen. We leren om met de energie te "spelen of sturen" en zodoende ook blokkades op te heffen. Verder komen doel en achtergrond van Tantra aan bod, evenals man/vrouw relaties, seksualiteit en typische rolpatronen. Het doel van de cursus is  vooral om elkaar te laten genieten en te verwennen met liefdevolle tijd die je aan elkaar besteedt die nog heel gezond is ook! Maar de cursus kan ook een boost aan je liefdesleven geven en inzicht in hoe je anders met elkaar om kunt gaan. We houden rekening met de behoeftes en grenzen van de deelnemers. Er worden geen genitaliën aangeraakt en seksuele handelingen gepleegd, dat is ook niet nodig. De opbouw is ongeveer als volgt:

 • Les 1: Energetische Tantra massage, (achterzijde). Introductie met uitleg Tantra , achtergronden. Groepsintenties en grenzen. In deze massage leer je hoe je een heerlijke tantra massage begint en levensenergie (Kundalini en Prana/Chi) opbouwt en verspreidt in het lichaam.
 • Les 2: Energetische Tantra Massage, (voorzijde) idem.
 • Les 3: Tibetaanse Drukpunt massage, (achterzijde). In deze Tantra massage (geïnspireerd op de-armouring en Kum Nye) leer je over sleutelpunten in je lichaam die je levensenergie en/of je seksuele energie op slot kunnen zetten en hoe je die kunt openen om weer te stromen en te helen.
 • Les 4: Tibetaanse Drukpunt massage, (Voorzijde). Idem
 • Les 5: Kundalini Tantra massage, (vrouwen). Deze energetische Tantra Massage is een uitbreiding en verdieping van les I, waarin we leren om orgastische energie op te wekken en te verspreiden om onszelf op een hoger niveau van bewustzijn te tillen.
 • Les 6: Kundalini Tantra massage, (mannen). Deze energetische Tantra Massage is een uitbreiding en verdieping van les I.
 • Les 7: Kasmirische massage: Deze les gaat meer over contact, intentie en interactie. We "spelen" meer en meer met de pure levensenergie die vrijkomt, als in een dynamische dans. 
 • Les 8: Meer handenmassage: Ook hier gaat het steeds meer over contact en interactie ipv alleen over grepen en vorm. Het effect van een meerderhandenmassage kan onthechtend, magisch en heel helend zijn omdat je niet meer kan volgen wie precies wat doet. Zo kun je je helemaal overgeven binnen het afgebakende gebied of de wens die jij aan je masseurs meegeeft.

Prijs: de cursus kost 350 euro per stel voor 8 lessen.

Amsterdam (Centrum voor Happiness) op: vrijdagavond van 20:00 tot 23:30, 8 lessen,
data: 7 dec,14 dec, 2018 en 4 jan,11 jan,18 jan,25 jan, 1 feb 2019)

Wilde Ziel Tantra Massage cursus voor stellen (deel II):

Wij organiseren verdiepende (Neo) Tantra massage cursusen voor (gelegenheids)stellen,
die onze massagecursus deel I hebben gevolgd of al ervaring hebben met Tantra massage.
Het zijn 8 lessen van 3 uur waarin je je kennis van Tantra massage uitbreidt en verdiept.
Met name het gebruik van ademhaling en het opwekken en sturen van energie (Prana) om je vrijer te gaan voelen, komen meer aan bod.
Vormen die we willen gaan gebruiken zijn onder andere: 
 • Kundalini massage, hart-seks verbindende meditaties en ademhalingstechnieken.
 • Kasmirische massage: Dit is een vloeiend ritueel, die vanuit een zittende meditatie onstaat, en langzaam overgaat in een dans waarin de gever en de ontvanger kunnen versmelten.
 • Yoni en Lingam massage: Er lijkt in relaties en intimiteit vaak veel focus te zijn op de geslachtsorganen. Die focus kan twee kanten hebben: of er moet van alles wel of er mag van alles niet in dat gebied. Wat wij jullie willen laten ervaren is dat het ook gewoon je lijf is.
  Door het sekscentrum en de liezen 'aseksueel' aan te raken en te verkennen ontstaat er meer ruimte om (weer) echt te voelen en daarin te leren ontspannen. We leren je hoe je de energie die vrijkomt, kunt integreren en transformeren. Dit kan een enorme bevrijding en verdieping geven in je leven.
 • Drukpunt massage: Vooral rond de billen en het bekken zijn er vaak veel spanningen aanwezig. Het op die plekken worden aangeraakt kan een verademing zijn, waarna je veel lekkerder in je vel zit. We willen je meenemen in een zachte en speelse manier om dat met je partner verder te onderzoeken.
 • Meerhanden massage: Vaak horen we terug dat mensen ervaren dat ze dichter bij zichzelf komen door de meerhanden massage. Dit komt doordat ze dan makkelijker loslaten wie wat doet. Juist als je als stel een massagecursus doet, kan je ook verstrikt raken in elkaar en verwachtingen hebben naar elkaar toe. Het kan heel helend en bevrijdend zijn om in jezelf af te dalen, zonder oordeel over wie je aanraakt en of de technieken wel goed worden uitgevoerd.

De cursus vindt plaats in zowel Rotterdam  als in Amsterdam en kost 350 euro per stel voor 8 lessen.

Prijs: 350 euro per stel voor 8 lessen.
 
Data: pm
 

Tantrisch massage ritueel voor stellen:

weekend workshop in Amsterdam of elders, datum pm

Welkom bij dit unieke weekend met tantrische massage rituelen voor koppels.

Lijkt het jullie fijn om elkaar te laten genieten en ook meer bij jezelf te komen in liefde en zachtheid?
Wil je leren wat het geheim is achter overgave aan elkaar en hoe je dit als een verdiepend pad van spiritualiteit kunt ervaren in je leven?

Massage is een eeuwenoud ritueel om je energiekanalen en je chakra's te openen, om beter in je lijf én in je hart te komen. Mark en Janine geven tantrische massage rituelen met magische, romantische en mystieke ingrediënten, waarvan je kunt leren, thuis mee oefenen en elkaar een heerlijk weekend mee bezorgen.

Het ritueel is heerlijk, openend voor je energie, vitaliserend. En doordat we het liefdevol aanraken van elkaar balanceren met Tantra oefeningen zoals oa. Sacred Energy locks, Pranayama, Meditatie en Asana oefeningen uit Tantra Yoga, krijg je de kans om zelf én samen enorm te verdiepen en de vrijkomende energie een goede bedding te geven.
Het onderstaande programma is voorlopig: we stemmen af op de energie van de groep en de inzichten van het moment.

We verwelkomen alle goddelijke en godinnelijke mooie wezens om dit prachtige ritueel samen met elkaar bij ons te vieren! Namasté Mark en Janine.

Programma:

Vrijdag :
1930: Ontvangst, introductie in Tantra, Holding the space en Intentie ritueel.

Zaterdag :
1000-1300: Tickeling the Kundalini…: voorbereiding en uitleg over Kundalini. Kundalini massage met Pranayama (adem), Sacred Locks en Inner Flute meditaties.

1400-1700: Inviting & diving into…: totale tantrische lichaamsmassage met energietransformatie
1900-2200: Sacred Yoni ritual: meditatie, dans en ritueel voor de Yoni

Zondag :
1000-1300: Sacred Lingam ritual: meditatie, dans en ritueel voor de Lingam
1400-1700: Shiva Shakti  massage ritueel: Shiva Shakti meditatie, van waaruit we elkaar masseren in een eeuwenoude Kasmirische dans
1700-1800: Sharing en afronding

Informatie en doel:
Het ritueel is alleen voor stellen. Gelegenheidsstellen zijn natuurlijk ook welkom.
Het is een ritueel om dieper in je eigen bron te komen, intimiteit te delen in je relatie en samen energie op te bouwen.  De cursus omvat elementen afkomstig uit Tantra, Empowerment, Sjamanisme en kan heel verrijkend en  verdiepend werken. Het doel is plezier,  persoonlijke bloei, spirituele verbinding met je bron en elkaar.

Veiligheid en consent:
Niets hoeft, we zetten deelnemers niet onder druk om iets te doen wat niet goed voelt. We vinden de veiligheid van alle deelnemers in de groep belangrijk, we spreken daar heldere regels over af en houden elkaar daar aan.  De trainers raken geen geslachtsdelen van cursisten aan. We gaan respectvol en open met elkaar om en onderzoeken de echte ja’s en de nee’s.

Deelnemers maximum: Er is plek voor maximaal 8-10 stellen. Het gaat door bij 4 deelnemende stellen.
Kosten:  350 euro per stel inclusief maaltijden & hapjes. Dit is een speciale prijs (normaal kost het 500 euro per stel) als kennismakingsaanbod met Wilde Ziel.
Locatie: Amsterdam (meestal, soms elders)
Bijkomende kosten: eenvoudig overnachten op locatie: 20 euro pp. Inclusief ontbijt. Je kunt ook zelf een hotel boeken en bij ons ontbijten voor 10 euro pp.
Opgeven bij: wildeziel.contact@gmail.com.

Voor vragen: mail of bel 0613795437 (Janine)