Wilde Ziel

Bevrijd verlangen

~ Tantra massages voor mannen ~

Hartveroverende Wilde Ziel Massages, geïnspireerd op Tantra:

Afstrijken

Wij geven verschillende Wilde Ziel Tantra massages. Een Tantra massage is altijd genieten, maar heeft vaak ook een doel. Dat kan bijvoorbeeld zijn:

  • Je innerlijke energie onderzoeken en het goddelijke in jezelf laten ontwaken

  • Leren hoe je je levensenergie doelbewust kunt sturen en inzetten voor zelfheling en vitaliteit.

Wij geven onze massages meestal op een tafel (alleen de dearmouring/drukpunten massage soms op een futon).  We doen geen seksuele handelingen en we gaan ook niet in op dergelijke verzoeken. De liefdevolle energie die vrijkomt is voor jouw eigen persoonlijke groei en levenslust. De gever is gekleed of houdt ondergoed aan, de ontvanger mag naar eigen keuze (deels)gekleed zijn of bloot.

Als je voor de eerste keer komt, dan kun je het beste een Wilde Ziel basis massage boeken. Dan kan je wennen aan het vrij komen van de stromende levenskracht in je lichaam. Neem ook wat tijd voor jezelf na de massage!

Tantrische massages duren 2 uur en kosten 150 euro. Elk half uur langer kost 30 euro extra. De vierhanden massage duurt 1,5 uur en kost 200 euro, elk half uur langer is 50 euro extra. Massages geboekt in de avond kosten 25 euro extra. Massages zijn niet in het weekend mogelijk, behalve voor stellen. 

Janine geeft op verzoek op woensdag sessies in Amsterdam, maar we wonen in Rotterdam en geven onze sessies meestal thuis in Rotterdam Blijdorp of in Djoj.

Lees verderop uitgebreid over elke massage.


Je kan hieronder zelf een datum reserveren.

Wilde Ziel basis:

Wil je je man-zijn helemaal ontdekken en er laten zijn? Verlang je ernaar om die krachtige, sexy god in jezelf wakker te maken en de levensenergie (kundalini) helemaal te voelen zinderen in je lichaam? Lees meer...
Dan is deze hartveroverende Tantra massage echt iets voor jou. We stemmen helemaal op elkaar af in een prachtig, verbindend Tantrisch ritueel. Laat je mee op reis nemen naar een totaal andere wereld; Een wereld van magische overgave, een verruimd bewustzijn, waar jouw sensuele lichaam je doorheen leidt en jouw intuïtie je wakker schudt uit je zelf gecreëerde matrix...Je hele lichaam wordt gemasseerd aan beide zijden. We laten ons inspireren door de verbindende lange strijkbewegingen uit Neo Tantra Fusion massage, energieopbouwende massage in de aura en chakra’s uit Healing Tao, en massage technieken zoals Lomi Lomi.

Wilde Ziel Intens:

 
 
Als je deze massage boekt, verdiepen we het contact nog veel meer met jezelf. Deze massage is intens in de zin dat er meer contact is: zowel in adem, energie als lijfelijk. Afwisselend masseren we je energetisch, vlinderlicht, plagerig en dan weer stevig geaard. Met deze massage kom je helemaal uit je hoofd en in je lijf. We nodigen heel bewust uit tot bewegen, ademen en helemaal aanwezig te zijn in het nu. Deze massage wordt opgebouwd vanuit een meditatief tantrisch ritueel.

Sacred Soul Release: op De-armouring geïnspireerde massage:

We bedden de-armouring technieken in, in een Tantra coaching traject of in een massage reeks van meerdere keren. lees meer.
De lichaamsmassage bestaat uit het opzoeken van zgn. triggerpoints, met name in het bekkengebied. Aan de ontvanger wordt gevraagd om die plekken die vreemd voelen op te merken en er met de gehele aandacht en adem bij te blijven. De gever voert de druk tot een bepaalde grens op, zodat door trauma's heen geademd kan worden en er ongelofelijk veel energie vrij kan komen. Emoties ook. De gedeblokkeerde gebieden zullen na enkele massages een blijvend open en schoon effect hebben. Wat heel belangrijk is, dat je ook in je gewone dagelijkse leven je meer "Tantrisch" gaat gedragen. Dat betekent o.a. dat je meer in het moment leert te komen, meer naar je lichaam leert luisteren en je verwachtingen en controle leert los te laten. We kunnen je via onze coachingstrajecten daarin ondersteunen. Ook is deze massage heel geschikt als je al heel veel met Tantra bezig bent en wilt leren hoe je vanuit je innerlijke sensuele bron, je vrijgekomen energie dagelijks in kan zetten voor heling en vitaliteit. Hoe meer je jezelf leert openen, en je blokkades opgeruimd zijn, des te meer kun je groeien in al je facetten. Als je deze massage wilt boeken, is ervaring met meditatie vereist en het is daarom handig als je eerst even belt voordat je boekt.

Wilde Ziel Tantrische Vierhanden massage:

Deze Tantra Massage is volgens onze klanten heel bijzonder, omdat de combinatie van de mannelijke en vrouwelijke energie van ons, geliefden, een enorme impact heeft op degene die de massage ontvangt. lees meer.
Het is heel bijzonder om meegenomen te worden in een totale afstemming, waar de magie van de liefde je optilt naar hogere lagen van je bestaan en je bewustwording daarvan verfijnt. Met een vierhanden massage onderzoek je je innerlijke heilige, vrijheid. Deze massage nodigt je namelijk nog meer uit dan de andere, om helemaal los te laten en je over te geven aan het Bestaan, aan het moment en aan de wijsheid van jouw lijf dat vol leven zit en gevoeld wil worden, wil léven! 

Voor alle massages geldt: we raken geen intieme delen aan en we plegen geen seksuele handelingen. Echter we werken vanuit het opwekken van levensenergie en die leren verspreiden door je hele lichaam. Daarbij hoeven we geen lingam of yoni aan te raken, omdat we energetisch contact maken via healing met jouw energie. Als je daardoor seksueel reageert helpen we je om die energie te transformeren in vitale levenskracht, door met je te ademen en bepaalde oefeningen te doen. Want voor ons gaat het primair om het intensiveren van contact met jezelf en van jezelf te houden.

Je kan me altijd bellen of mailen voor vragen of om te boeken! Echter beantwoorden wij alleen maar de telefoon met nummerherkenning.En we beantwoorden geen Whatsapp!! of andere social media.

Janine Vermeulen: 06 137 95 437 Janine@wildeziel.nl

of stuur een berichtje via de contactpagina. Locatie, betaalgegevens zie contact

Hieronder kun je zelf reserveren.