Wilde Ziel

Bevrijd verlangen

~ Tantra sessies voor vrouwen ~

Hartveroverende Wilde Ziel Sessies (meditatie & massage):


Wees welkom in de wereld van Liefde, Compassie, Empowerment en Tantra!  

We leren in onze Wilde Ziel sessies (Tantra) mensen bewuster te worden van hun lichaam. En het ervaren van hun lichaam als ene manifestatie van goddelijke, liefdevolle energie. Onze sessies zijn rituelen met meditatie, aanraking (massage) en transformatie (adem en yoga). Onderdeel van de sessies zijn oefeningen om je levensenergie gewaar te worden,  jezelf beter te leren dragen en je te ontwikkelen om helemaal in je persoonlijke kracht te komen. Wat wij geven is gebaseerd op Tantra en empowerment en heeft niets met seks of seksuele handelingen te maken. 

Onze intentie is om je meer in jouw eigen Bron te brengen en helemaal van jezelf te houden. Zo word je je bewuster van je eigen en andermans grenzen en verlangens. En ontvang je inzicht en handvatten om hier vrijer en authentiek mee om te gaan. Daardoor verdiept het contact met jezelf en met anderen in bijvoorbeeld relaties en je werk. Onze Tantra sessies zijn geïnspireerd door spirituele, witte Tantra, waar genieten de weg is om tot bewustzijn, compassie en in je Bron te komen.

Je kunt zelf een Wilde ziel sessie boeken. Dat kan bij Janine. Heb je alleen coachingvragen, kun je ook bij Mark terecht, geef dat dan aan in je boeking of mail even.  Zie boekingsknop hieronder.
Vooraf stem ik met jou af waar je vraag of verlangen ligt. Dat kan jij zelf aangeven in je email, bellen of wij nemen contact met jou op. In elk geval bespreken we altijd bij aanvang van een sessie je vraag of wens.

De Tantra massages duren 2 uur, soms lopen we een beetje uit (tot maximaal 3 uur), hou daar svp rekening mee in je planning. 
Alle Tantra massages kosten 150 euro, alleen de vierhanden tantra massage kost 200 euro. 

De hieronder beschreven massages zijn gericht op het versterken van je lichaamsbewustzijn en je innerlijke kracht. Jij onderzoekt, ontvangt. Je leent onze handen en jouw grenzen en wensen zijn leidend. 

Wilde Ziel basis: Als je voor het eerst een Tantrische massage wilt ontvangen of als je de werkwijze van Wilde Ziel niet kent, kun je het beste een Wilde Ziel basis Tantra massage boeken. Dat is een heerlijke energetische massage waarin je je levensenergie bewuster leert voelen. Het is een lichte, speelse aanraking die je helemaal opent en je aura opschoont, en een ontspannende lichaamsmassage. Ik neem uitgebreid de tijd voor je en begin vaak met een heerlijke meditatie waardoor je in je hart komt. Jij behoudt helemaal de regie over waar je aangeraakt wordt. Deze massage is ook heel geschikt als je bewuster wilt worden van jouw godinnelijk lichaam en meer van jezelf wilt leren genieten.
 
Wilde Ziel Intens: Als je deze massage boekt, verdiepen we het contact nog veel meer met jezelf. Deze massage is intens in de zin dat er meer contact is: zowel in adem, energie als lijfelijk. Afwisselend masseren we je energetisch, vlinderlicht, plagerig en dan weer stevig geaard. Met deze massage kom je helemaal uit je hoofd en in je lijf. We nodigen heel bewust uit tot bewegen, ademen en helemaal aanwezig te zijn in het nu. Deze massage wordt opgebouwd vanuit een meditatief tantrisch ritueel.

Sacred Soul Release (op de-armouring geïnspireerde massage): Deze lichaamsmassage is een drukpunt massage. Deze voelt krachtig en fysiek aan, maar het effect is heel energetisch. Je kunt die kiezen als je te maken hebt met langdurige periodes van stress, als je lichaam behoorlijk stijf is of als je je lijf niet echt goed kan voelen. Ook is deze massage geweldig om balans te brengen in het lichaam bijvoorbeeld tijdens de menopauze. De massage stimuleert niet alleen de doorbloeding van spieren en organen. Hij deblokkeert ook zenuwbanen en spierknopen/aanhechtingen (triggerpoints). Tenslotte komen de subtielere energiekanalen en lymfekanalen aan bod. Het diepgaande effect komt ook doordat we meerdere technieken combineren. In een gesprek met jou over wat je klachten en wensen zijn, bespreken we met elkaar wat gemasseerd mag worden. Je kunt je kleding aanhouden als je dat wilt, want hij kan ook zonder olie.

Vier-handen massage: Deze massage wordt gegeven door  Janine samen met haar partner Mark. We masseren met verschillende technieken en bespreken vooraf met jou wat je vraag is. De massage is volgens onze klanten heel bijzonder, omdat de combinatie van de mannelijke en vrouwelijke energie van ons, geliefden, een enorme impact heeft op degene die de massage ontvangt. lees meer.

Het is heel fijn om meegenomen te worden in een totale afstemming, waar de magie van de liefde je optilt naar hogere lagen van je bestaan en je bewustwording daarvan verfijnt. Met een vierhanden massage onderzoek je je persoonlijke intenties en vrijheid. Deze massage nodigt je namelijk nog meer uit dan alle andere, om helemaal los te laten en je over te geven aan het Bestaan, aan het moment zelf en aan de wijsheid van jouw lijf dat vol leven zit en gevoeld wil worden, wil léven! 

De massages vinden meestal plaats op een tafel (alleen drukpunten massage is soms op een mat). De gever is gekleed of houdt ondergoed aan, de ontvangster mag naar eigen keuze (deels)gekleed zijn of bloot.

Heb je vragen? Stel ze gerust.

Janine Vermeulen: 06 137 95 437 Janine@wildeziel.nl

Janine geeft op verzoek op woensdag sessies in Amsterdam, maar onze sessies vinden meestal plaats in Rotterdam.

Je kan hieronder meteen een datum reserveren.

 

Locatie, betaalgegevens zie contact