Wilde Ziel

~ Voor mannen ~

Ervaringen van Mannen

 

Augustus 2016

Hi Janine en Mark,
 
De drukpuntmassage van Mark is mij heel goed bevallen – vond het een mooie start om eerst energie op te bouwen door aanspannen pc spier. was nieuwe ervaring voor mij. ook het feit dat mark veel meer kracht kon zetten dan de masseuses die ik tot nu toe heb ervaren was heel lekker. voelde of ik daardoor ook op een dieper niveau gemasseerd ben, ik voel me nog steeds ontspannen en lekker in mijn vel.
En volgende keer wil ik graag een massage van Janine uitproberen – daar ben ik ook nieuwsgierig naar.
 
hug
 
M
 

Augustus 2015

Lieve Janine,

De sessie van 23 juni heeft veel teweeg gebracht. Het was in de eerste plaats een prachtige ervaring. Je hebt me geleerd hoe ik al ademend de energie in mijzelf omhoog kan brengen waardoor de seksuele lading werd getransformeerd tot pure hartsenergie. Erop terugkijkend werd ik me ervan bewust – tot m’n eigen verbazing! - hoeveel zondebesef er nog in me zit als het gaat over naaktheid, (tedere) aanraking van erogene zones, seksuele opwinding, etc. Terwijl er zoveel onschuld, zuiverheid en schoonheid in dit alles zit.
 
Eenmaal thuisgekomen, samen met mijn vrouw , raakten wij in een crisis. Dat ging niet zozeer over deze sessie met jou, maar over mijn verlangen om vaker naar mijn geboortestad te gaan. In mei had ik er net een maand gelogeerd. Vanuit daar bezien is mijn leven hier in Drenthe (waar samen bewust voor gekozen hebben) tamelijk saai en voorspelbaar. Zo’n toevallige ontmoeting als die met jou, zou hier in ons dorp volkomen ondenkbaar zijn. Ik speelde daarom met de gedachte eens per maand in mijn geboortestad te gaan logeren. Mijn vrouw trok zich dit erg aan, ervoer het als een afwijzing. Overigens had zij alle begrip voor mijn sessie met jou. We hebben twee dagen niet met elkaar gesproken en in verschillende kamers geslapen.
 
Na de sessie was ik erg open en toen wij na twee moeilijke dagen weer contact maakten met elkaar gingen onze gesprekken erg diep. We konden ook eindelijk eens praten over een heikele kwestie, waar we al zeker vijf of zes jaar met een grote boog omheen waren gelopen: ons leven als ‘broer en zus’. Na onze eerste ‘hete’ jaren (wij leerden elkaar kennen in 2002) bleek langzamerhand dat mijn vrouw geen bevrediging meer vond in onze seks. Het hield dus op een gegeven ogenblijk gewoon op. Ik maakte mijzelf wijs dat ook ik de seks ontstegen was. Onze verhouding bleef wel warm en liefdevol, maar de seks was weg. Nu kwam voor het eerst naar voren dat ik in bed niet goed naa rmijn vrouw luisterde en dat zij niet goed aan wist te geven wat zij van mij verlangde. Na dit intieme gesprek heb ik de volgende dag ons kleine zolderkamertje als tantrische tempel ingericht, de massage-olie verwarmd, een CD met natuurgeluiden opgezet, etc. en hebben wij een hele middag elkaar gestreeld en gemasseerd. Alle taboes waren verdwenen en voor het eerst in járen hebben we van elkaar in alle opzichten genoten. De drang om hier uit Drenthe weg te willen is helemaal verdwenen, want ik zie nu in dat het een vlucht was, weg van een kwestie die ik niet bij machte was goed op te lossen. Maar daar is dus nu verandering in gekomen, dank zij wat jij in die sessie bij mij hebt losgemaakt. Dank je wel, lieve Janine.
 
Groetjes,