Wilde Ziel

~ Ervaringen van vrouwen ~

Ervaringen van Vrouwen

 

Coaching:

 • Hoi Janine, Je authenticiteit is ontwapenend. Voor mij een voorbeeld in mijn eigen proces naar nog meer op mijn eigen basis gaan staan. Fijn hoe je op het juiste moment weet te schakelen van oprechte interesse naar informeren en ook het confronteren niet uit de weg gaat. Inspirerend hoe je voorbeelden uit je eigen proces gebruikte om mij weer te stimuleren. Nog meer mijn angsten en controle los laten. Aanmoediging om volledig vrouw te zijn, met alle franje, versiersels en drama eraan. Ik ben ik. Take it or leave it. Mijn wilde vrouw heeft ruimte gekregen, van MIJZELF. Nu de ruimte verder uitnutten. Heel nieuwsgierig naar wat het me nog verder gaat brengen! De horizon ligt open. I’m lovin’ it!

  Hartegroet C 

 • Dear Mark, Thank you so much for your fully professional tantric session. I received real goddess like treatment, with no rush, relaxed approach and good energy workout. All I needed! It was fulfilling on the body level & heart opening experience, where I could surrender completely to myself and to you. We need more Men like you to go to the world and give woman a chance to let go and fully open..not necessarily Yoni. Namaste brother. 
  xxx Magdalena Delft
 • Ontspannen Lijf en Geest Gefocust:
  Woensdag 25 maart 2015. De datum dat jij – Mark Naaborgh - mij uitnodigde om eens kennis te komen maken met jouw massagetechnieken. Het was een zeer bijzondere ervaring. Allereerst heel erg bedankt, Mark. Je bent echt heel goed in wat je doet en het bijzondere van alles is, dat zowel jij (als masseur) als ik, heel veel energie opdeden tijdens de massage. En dat ik dit ook na de massage vast kon houden. Praten Voor en na de massage hebben we veel gepraat. Dit hielp mij niet alleen om tijdens de massage te ontspannen, maar schiep ook zeker een vertrouwensband en ik kon al mijn gedachten ook beter loslaten. Ademen Één van de dingen die ik deze avond heb geleerd is hoe belangrijk je ademhalingsritme maar weer is. Door samen ademhalingsoefeningen te doen gebeurde er al veel met de energie in mijn lichaam. Ik werd een klein beetje licht in mijn hoofd en hierdoor liet ik ook veel gedachten los. Massage Tijdens de massage kreeg ik een blinddoek om. En in het begin had ik het gevoel dat ik een beetje in slaap begon te vallen. Dit veranderde echter snel. Door de warme olie op mijn lichaam en de technieken die jij toepaste ontspande mijn lichaam inderdaad geheel, het werd helemaal slap. Dat is opzich al iets unieks, want ik weet van mezelf dat het heel veel moeite kost geheel te ontspannen, mijn spieren blijven toch bijna altijd gedeeltelijk hard. Maar wat de massage nog unieker maakte, is dat mijn lichaam wel geheel ontspande, maar mijn geest steeds alerter leek te worden. Zo kwam het een aantal keren voor dat mijn lichaam zo slap was dat ik het amper kon bewegen, maar ik merkte dat ik in mijn hoofd heel erg helder werd en super gefocust was op één bepaald onderdeel van mijn lichaam dat toen gemasseerd werd. Ik leefde tijdens de massage geheel in het moment en kon alles loslaten. Heel erg veel succes in de toekomst Mark, ik vind je erg goed in wat je doet en laat zien. In de toekomst zal je zeker veel tevreden klanten krijgen, daar ben ik zeker van overtuigd. De energie en de toewijding die jij anderen geeft zijn echt op zijn zachts gezegd bijzonder en uniek te noemen. Je hebt heel veel talent! Heel veel liefs en nogmaals succes.
  Dikke knuffel Sophie, Leiden

 • Mark Naaborgh, Wat ben je een heerlijke vrije paradijsvogel. Van jou kreeg ik een massage en hoewel ik niet zo goed wist wat ik van een tantrisme massage mocht verwachten kan ik niet anders zeggen dan dat het een van de meest geweldige massages was die ik ooit heb mogen ontvangen. Ik heb het ervaren als een dans waarin jij als man mij met overtuiging leidde zodat ik me gemakkelijk kon overgeven en zacht kon worden. Heel integer en professioneel, speels, onschuldig, ritmisch en vloeibaar. Een aanrader voor iedereen die ik een keer kennis wil maken met tantrisme massage zonder dat het over grenzen heen gaat. Mocht je interesse hebben neem dan contact op met Mark Naaborgh hier op facebook. Dank en liefs
  Kristja Rotterdam.