Wilde Ziel

~ Algemeen ~

Festivals.

WILDE ZIEL DOET MEE AAN DRIE FESTIVALS DEZE ZOMER:

  1. TANTRA ROOTS FESTIVAL, 1 en 2 juni AMSTERDAM 
  • Puja voor Shakti/Kali/De Godin in Tantra, ZATERDAG 1 JUNI, 14:30-17:00, Studio 14

Op dit bijzondere festival, waarin we op zoek gaan naar de bronnen van onze moderne Yoga en Tantra, mag een Puja aan de Grote Godin echt niet ontbreken! Daarom bij deze een workshop van Janine en Mark waarin ze delen wat ze de afgelopen maanden allemaal zijn tegen gekomen over de geschiedenis van Tantra en met name de rol van de moedercultus en de tantrische godinnen. In een korte meditatie verbinden we ons met haar: Shakti.

Na deze inleiding gaan we eerst bewegen met eeuwenoude uit Kaula Tantra afkomstige Kriya Yoga: krachtig ademen en als woeste god of godin alles wegrazen uit je lijf. Om daarna als scheppende god of godin het leven weer helemaal in je op te zuigen en te proeven. Een uitdagende manier om blokkades helemaal uit je lijf te krijgen en te gaan stromen.

Het derde en laatste deel van deze workshop doen we een ritueel waarin je de god of godin ontmoet, die resoneert met jouw frequentie. We gaan ons daarmee verbinden om ons helemaal één voelen en te stralen.

De workshop is geschikt voor beginners en gevorderden. We gaan niet uit de kleren.

 

docenten: Mark Naaborgh & Janine Vermeulen

  •  Goden en Godinnenritueel zaterdagavond: 21:00 - 21:30 uur, Studio 14. Kort, heerlijk, prikkelend goden en godinnenritueel van Janine en Mark. Wist je dat Tantra o.a. gaat over je helemaal goddelijk leren voelen? En vanuit dat gevoel, en die kracht, in de aardse wereld je goddelijke roeping ding neerzetten? Janine en Mark nemen je mee in een prachtig en speels verbindingsritueel, waarna ieder helemaal kan opgaan de meest divine dansavond ever!

2. OOHLALA FESTIVAL 7-10 juni 2019 ENSCHEDE

  • Massagedans:  zaterdag 8 juni, 14.30 – 16.00 uur: locatie wordt nog bekend gemaakt.

Het Ooh Lala Festival is alweer voor de 5e keer en we waren er bijna allemaal bij! Heerlijk kamperen op landgoed Algoed bij Enschede. Gezelig, spiritueel en ook vrolijk festival! Als je met onze massagedans wilt kennis maken, is dit een mooi begin. liefs Mark en Janine. Meer info vind je hier

3. HEALING FESTIVAL  12-14 JULI 2019 VENWOUDE

  • Wild Soul  Tantra Gathering: workshop Tantra door Mark en Janine, zondag 14 juli 10:00-12:30 Lariks Zaal (grote zaal)

Het Healing Festival in Venwoude is kleinschalig, niet commercieel en heeft een prachtige energie!

Over onze workshop:

Tantra is een oeroude filosofie die je meer in verbinding met jezelf brengt en het liefdevolle bewust-zijn. Tantra omarmt wat er is en oordeelt niet. In het westen werken we vooral met het vrijmaken van levensenergie, sensuele energie of kundalini. Dat helpt je bijvoorbeeld om beter te aarden en ook om liefdevolle verbindingen met elkaar aan te gaan, zonder verstrikkingen.


Wild Soul Tantra Gathering
In deze tantra workshop stemmen we af op de energie van het seizoen en op die van de groep. Een uitnodigende ochtend met een tantrisch ritueel dat je opent en je meer verbindt met jezelf en de ander.

Een zachte meditatie en versterkende Tantra Kriya yoga bekkenbodem oefeningen voor een boost van je energie.

De workshop is geschikt voor beginners en gevorderden, stellen en alleen-gangers, mensen van 18-81 jaar met een bewuste, open, liefdevolle houding ten opzichte van zichzelf en anderen.

De workshop wordt begeleid door Mark Naaborgh en Janine Vermeulen. Twee ervaren docenten/masseurs/coaches en een stel.

Meer informatie vind je hier