Wilde Ziel

~ Helende massages voor mannen ~

Holistische massages voor mannen:

Afstrijken

De holistische massages hebben verschillende doelen, zoals ontspanning, spierknopen losmaken en energie opbouwen.
Je kunt al een massage boeken vanaf 30 minuten voor een gedeeltelijke lichaamsmassage of een heerlijk ontspannen hoofdmassage.

Er zit een opbouw in onderstaande massage sessies, waarbij we per sessie telkens een beetje meer energie laten stromen, afgestemd op wat nodig is en goed voelt.

Of maak eens een combinatie van een ontspannende lichaamsmassage, aangevuld met een klanksessie, zodat je alles helemaal kunt integreren!

Deze massages zijn gebaseerd op diverse scholen en ervaring, maar zijn géén tantra massages.


Alle massages, behalve de vierhanden massage kosten 1 euro per minuut (vanaf 30 minuten). De vierhanden massage duurt minimaal 60 minuten en kost 2 euro per minuut.

Je kan hieronder meteen een datum reserveren.

Ontspannende Lichaamsmassage:

Deze klassieke ontspanningsmassage is gericht op het ontspannen van de spieren en helemaal tot rust komen. Deze massage werkt goed bij stress, vermoeidheid, na ziekte of als een heerlijke wellness massage. Duur: 30 (gedeeltelijke lichaams massage), 60 of 90 minuten. lees meer.
We laten ons inspireren door Lomi Lomi massage en Zweedse klassieke massage technieken. Met deze massage kom je weer helemaal tot jezelf! De massages worden op een massagetafel gegeven.

Drukpunt Lichaamsmassage:

Fysieke en emotionele spanningen kunnen zich als voelbare knopen vastzetten in het lichaam. Deze holistische massage richt zich op bepaalde knopen in het lichaam, die de doorstroming van levensenergie kunnen belemmeren.Duur: 1,5 tot 2,5 uur. lees meer.
Knooppunten bevinden zich in de liezen, bekkengebied, hals, hoofd en nek, schouders, buik, onderrug, heupen en billen. Deze vrij stevige massage, wordt zorgvuldig en afgestemd gegeven. Deze massage is gebaseerd op eeuwenoude technieken uit Tibet (Kum Nye) en geeft een bevrijdend en verruimend effect dat dagen kan voortduren. De massage wordt de eerste keer op een tafel en na meerdere sessies eventueel op een mat gegeven.

Tibetaanse hoofdmassage:

Het hoofd is vaak gespannen en een hoofdmassage kan wonderen doen. In India krijg je een hoofdmassage als je naar de kapper gaat. Wij hebben een eigen hoofdmassage ontwikkeld die gebaseerd is op de Tibetaanse Kum Nye.Duur: 30 of 60 minuten. lees meer.
We masseren hoofd en nek met vederlichte trommel en strijkbewegingen. Die wisselen we af met een drukpunt massage van het hoofd, op speciale punten die direct met bepaalde organen verbonden zijn. Een massage die ontspannende en helende energie in beweging kan brengen in het hele lichaam. De massage wordt op een tafel of op een stoel gegeven.

Tibetaanse Voetmassage:

Dit is een heerlijke op Tibetaanse drukpunten gebaseerde massage van voeten, enkels en kuiten. Duur: 30 of 45 minuten.

Klankmassage:

Bij deze energetische massage met eventueel klankbad, ligt het accent op het herstel van de balans en opbouw van energie in het lichaam. Het is een zachte, liefdevolle en holistische klankmassage, die uitnodigt en verfrist. Duur: 30, 60 of 90 minuten lees meer.
Na een korte inleiding en ademoefeningen, beginnen we met het balanceren van de chakra's, waarna een zachte massage volgt, gecombineerd met healingsenergie (Shamballa Reiki). Daarna breiden we deze massage uit met een klankbad van klankschalen en de stem. Laat je verrassen door het effect van de subtiele energie van adem, klank en handen! Deze massage wordt op een mat gegeven.

Vierhanden massage:

Geniet van vier handen die je mee op reis nemen in deze ontspannende en intuïtieve lichaamsmassage. Je wordt ontvangen met een liefdevol welkomstritueel waarbij je al meteen de dagelijkse dingen van je af laat glijden en in een warm bad van aandacht stapt.Duur: 60 of 90 minuten. lees meer.
Geniet van vier handen die je mee op reis nemen in deze ontspannende en intuïtieve lichaamsmassage. Je wordt ontvangen met een liefdevol welkomstritueel waarbij je al meteen de dagelijkse dingen van je af laat glijden en in een warm bad van aandacht stapt. Deze massage wordt op tafel of op een mat gegeven.
 
Janine geeft op woensdag sessies in Amsterdam, maar we wonen in Rotterdam en geven onze sessies meestal thuis in Rotterdam of in Djoj.
 
Locatie, betaalgegevens zie contact

Je kan hieronder zelf je datum reserveren.