Wilde Ziel

~ Helende massages voor vrouwen ~

Holistische massages voor vrouwen:

helende massages

We geven zachte, intuïtieve en ook stevige holistische massages. Bijvoorbeeld voor het oplossen van energetische knopen/blokkades in je lichaam, of om even te landen en je heerlijk te voelen. De massages worden op een tafel gegeven en soms op een mat. De ontvanger kan ondergoed aanhouden en eventueel gemasseerd worden onder een doek. De masseur of masseuse van Wilde Ziel (boek zelf naar eigen keuze) is altijd gekleed.

Alle massages, behalve de vierhanden massage kosten 1 euro per minuut (vanaf 30 minuten). De vierhanden massage duurt minimaal 60 minuten en kost 2 euro per minuut.

Je kan hieronder meteen een datum reserveren of bel ons even:

Telefoonnummer van Janine: 06 13795437
Telefoonnummer van Mark: 06-27033545


Ontspannende Lichaamsmassage:

Deze holistische ontspanningsmassage is gericht op het opbouwen en verspreiden van levensenergie in het lichaam. We ademen, leren te ontspannen door gericht bepaalde spiergroepen te bewegen en los te laten.  De massage wordt in nauwe afstemming open afgebouwd en varieert van vederlicht tot intens. Duur: 30, 60 of 90 minuten. lees meer....
We laten ons inspireren door Lomi Lomi massage, Zweedse klassieke massage en Healingtechnieken. De massages zijn op een tafel. De gever is gekleed in een mooie doek, de ontvanger mag zoveel uit doen als goed voelt.Deze massage werkt goed als je langere periodes hebt ervaren van stress, vermoeidheid, ziekte, burn-out.Het is een uitnodigende, zachte massage die je lichaam tot in iedere vezel wakker maakt en hij is geschikt voor (bijna) iedereen. Ook voor mensen die wat ouder zijn, een handicap hebben of chronisch ziek zijn. 

Drukpunt Lichaamsmassage:

We richten op bepaalde knopen in het lichaam die de doorstroming van levensenergie kunnen belemmeren.Duur: 90, 120 of 150 minuten.  lees meer...
Zulke knooppunten bevinden zich in de liezen, bekkengebied, hals, hoofd en nek, schouders, buik, onderrug, heupen en billen. Dit is een vrij stevige massage, die zorgvuldig in onderlinge afstemming wordt opgebouwd en afgebouwd. Dit geeft een bevrijdend effect dat dagen kan voortduren of zelfs permanent voor een ruimer gevoel en meer aanwezig zijn in je lijf kan zorgen. We wisselen de drukpunten massage af met wiegen, schommelen, rekken en strekken van de ledematen. Het is een dynamische, holistische en polariserende massage en hij wordt op een mat of op tafel gegeven. Deze massage is geschikt als je je los wilt maken van soms generaties oude beknellingen en patronen. Fysieke en emotionele spanningen kunnen zich als voelbare knopen vastzetten in het lichaam. De massage lijkt een beetje op Integratieve massage. Deze techniek hebben we onder andere bij Andrew Barnes geleerd. Ook laten we ons inspireren door de Kum Nye technieken die we hebben geleerd op de Connection University. De massage kan gekleed of onder een deken worden ontvangen en wordt op een tafel of mat gegeven.

Tibetaanse hoofdmassage:

Het hoofd is vaak gespannen en een hoofdmassage kan wonderen doen. In India krijg je dat als je naar de kapper gaat. Wij hebben een eigen hoofdmassage ontwikkeld die gebaseerd is op technieken uit o.a. de Tibetaanse Kum Nye. Duur: 30 of 60 minuten lees meer.
Deze helende massage kan ook met kleding aan of onder dekens worden ontvangen. We masseren hoofd en nek met vederlichte trommel en strijkbewegingen. Die wisselen we af met een drukpunten massage van het hoofd, op speciale punten die direct met bepaalde organen verbonden zijn. Een massage die ontspannend en helende energie in beweging kan brengen in het hele lichaam. Deze massage wordt op een tafel of stoel gegeven. 
 

Tibetaanse Voetmassage:

Dit is een heerlijke op Tibetaanse drukpunten gebaseerde massage van voeten, enkels en kuiten. Duur: 30 of 45 minuten.

Klankmassage:

Bij deze klankmassage ligt het accent meer op het werken in de aura, in het energieveld. We laten ons inspireren door onze ervaring met o.a. Shamballah Reiki, Klankhealing en andere healingsmethoden. En werken met klankschalen en stem. Duur: 30,60 of 90 minuten. lees meer.
Laat je lekker verrassen door de zachte, speelse en helende effecten van deze massage. Na een korte inleiding en ademoefeningen, beginnen we met het balanceren van de chakra's, waarna een zachte vederlichte massage volgt. We stemmen af op jou via onze intuïtieve kanalen en vervolgen de massage met klanken van de stem, klankschalen of we nodigen je uit om mee te klinken in de dynamische bewegingen van deze massage. Een heerlijke reis. Massage op een mat. Deze massage kan geheel gekleed worden ondergaan.

Vierhanden massage:

Het mooie van een vierhandenmassage is dat je dieper gaat voelen wanneer je je controlerende mind even los laat. Duur 60, 90 of 120 minuten.lees meer.
Met deze massage lukt het je niet meer om alles te volgen en je eventueel onbedoeld "schrap" te zetten of verwachtingen te hebben op wat komen gaat. Je kunt kiezen tussen een vierhanden variant van de ontspannende lichaamsmassage en de intuïtieve klankmassage. De massage is op een tafel of mat.

Je kan me altijd bellen of mailen voor vragen of om te boeken! Echter beantwoorden wij alleen maar de telefoon met nummerherkenning.

Janine Vermeulen: 06 137 95 437 Janine@wildeziel.nl

Locatie, betaalgegevens zie contact