Wilde Ziel

~ Tantra verdiepings pad ~

 

Devine power

Level 1: Divine Power, hervind je oerkracht met Tantra: 3-5 april 2020:  

Met Divine power, zetten we de basis van het Tantrapad neer: hoe zien wij Tantra? En wat dragen wij ervan over in deze tijd?

Een helder kader draagt bij aan rust in je hoofd en je hart helemaal open kunnen stellen voor nieuwe ervaringen, die je op een hoger spiritueel pad brengen.

Alvast een voorproefje van het kader van Touch of Divinity:


Tantra is een eeuwenoud pad dat bewandeld werd door monniken èn gewone mensen, die zichzelf en hun oorsprong wilden ervaren. Het houdt het midden tussen een theologische filosofie beoefenen en tegelijkertijd te leven in hemelse extase.
Door de seksuele revolutie, nu een halve eeuw geleden, is het verlangen naar een leven in hemelse extase gegroeid en onderzocht. Dat heeft geresulteerd in Neo Tantra. Maar de jaren 2020 en verder zullen de geschiedenis in gaan als de Tantra renaissance. Een periode waarin we verder kwamen dan het genieten van lust en seks, omdat we ons oude technieken leerden eigen te maken, die ons in contact brengen met onze Beloved, de bron van het bestaan. Technieken uit de middeleeuwen en daarvoor, die opnieuw worden aangereikt om tot volledig menszijn te komen.

Onder invloed van religies en onze eigen angsten, hebben we als mensheid in de afgelopen eeuwen té lang gevoelens en emoties hebben onderdrukt. Het is nú de tijd om alles te durven voelen en te transformeren. Maar als we onder het motto van Tantra “los” gaan in agressie, lust of andere primaire emoties, dan richten we schade aan en vallen we telkens terug. Dan blijven we gevangen in patronen. We onderzoeken onze emoties, onze seksuele levensenergie en onze verlangens, we leven het even en we onderdrukken en ontkennen het vervolgens weer. Dit zie je regelmatig op maatschappelijk en ook op persoonlijk niveau:  De mind die telkens ingrijpt, zodra je jezelf een klein beetje vrijheid gunt!

In dit eerste level: Divine Power, doen wij er alles aan om je een complete indruk te geven van  de Tantra  route, zodat je kunt herkennen waar je je bevindt. En je niet langer zorgen hoeft te maken over kleine crises en uitbarstingen waar je in terecht kunt komen, als je op dit spannende pad wandelt. 


Je perspectief is onmiskenbaar positief: als je doorgaat met je ontwikkelen, ervaar je in en na dit eerste level nieuwe inzichten en ervaringen van je hoger bewustzijn. Je leert meer over hoe je mind werkt, over je emoties, en je manipulaties en over je onderdrukte kracht in je leven.

We maken met onze pranayama (adem meditaties), Yoga, visualisaties en dans  het innerlijk kind wakker. Je ontmoet je ongeschonden en onschuldige deel dat spéélt en onderzoekt. Je hart zal zich openen door de zachte en tedere aanrakingen die je lust omarmen én voorbij gaan. Je extatisch lichaamsbewustzijn groeit zodat het de krachtige levensenergie van prana en kundalini kan verzamelen en containen. 


Als je weekenderetreats of de Jaartraining wilt volgen, dan is Level 1 Divine Power het eerste deel waaraan je meedoet. Na deze basismodule kun je elke Retreat, elk thema boeken, wat je aanspreekt. Of je gaat door met Level 2, Wild Dragon.

Wat kun je verwachten in dit weekend over Divine Power:

 • het algemene kader leren waar Tantra en neo tantra over gaat
 • onderdompeling in Prana levensenergie door verschillende tantrische ademhalingen
 • oefeningen met het verkennen van je lichaamsbewustzijn: leren ja en nee voelen en open communiceren.
 • energetische tantrische massage om blokkades in je lichaam te leren voelen en los te laten
 • onderzoek wat er zich in je mind afspeelt, wat het denken wel en niet brengt
 • dynamische dans en meditaties waarin je meer opent voor jezelf en je kracht ervaart
 • krachtige visualisatie en extatische massage waarin je je verbindt met je hoger zelf, oorspronkelijke Shakti/ Shiva kracht
 • een prachtig ritueel waarin je de goddess en de god in jezelf en elkaar ontmoet

Er zijn onderdelen waarin bloot wordt gewerkt (massage), maar het is altijd jouw eigen afweging, je mag ook je ondergoed aanhouden. Er worden geen seksuele handelingen verricht.


Praktische gegevens Touch of Divinity Verdiepingspad:

Divine Power, het basislevel wordt meerdere keren gegeven in 2020, zodat je altijd kunt instromen in het Tantrapad van Wilde Ziel.

  Locatie:
  Amsterdam, Centrum voor Happiness, Hendrik van Wijnstraat 10 , achteringang van Broedplaats HW10, Studio 13 en 14.

  Lestijden:
  Vrijdagavond: 19:30 deur open, start programma: 20:00 - 22:30 uur.
  Zaterdag 7:30 deur open (als je elders overnacht), start  08:00  einde: 22:00 uur.
  Zondag: deur open 7:30, start 08:00 uur, einde 18:00 uur.
  (In de weekenden zelf kan van de tijden en het programma afgeweken worden). Ontbijten op zaterdag en zondag doen we pas na de ochtendmeditatie.

  Prijs per weekend retreat:
  275 euro per persoon, stellen 400 euro*. De prijs voor het weekend programma is inclusief 2x ontbijt, 2x lunch. 1 diner, hapjes en drankjes.

  * Als je de hele Jaartraining (=6 weekenden: 1375 euro per persoon, 2000 euro per stel) in 1x boekt en betaalt krijg je de 6e retreat (Tantric Relationships) gratis + support + korting op een privésessie, lees hier meer. Je kunt er dan ook 2 jaar over doen en zelf kiezen in welke volgorde je de retreats wilt, na het eerste level: Divine Power!

  Parkeren & OV:
  Parkeren is 2,50 per uur, en na 19:00 uur of op zondag gratis. OV is dichtbij: station Lelylaan 11 minuten lopen, of neem 1 halte de tram richting Osdorp, en loop 5 minuten. Er rijdt ook een bus vlakbij.

  Zelf meenemen:
  Lunghi (katoenen omslagdoek) (of schaf er eentje bij ons aan voor  7,50 euro), groot badlaken of fleece van 2 meter, handdoeken, slaapgerei, makkelijke kleding waar je je mooi in voelt (geen spijkerbroek), toiletartikelen, flesje olie. 

  Overnachting:
  De prijs voor het weekend retreat is inclusief 2 eenvoudige overnachtingen (op een matje in de Yogazaal, zelf slaapzak en kussensloop meenemen). Je kunt
  natuurlijk ook zelf iets boeken als je je verblijf wilt upgraden.

   
  Op:
   om 
  Door:

  In: adres  plaats Postcode
  Met: aantal mensen Kosten: