Wilde Ziel

~ tantra-dagen ~

Tantric relationships

Divinity Tweedaagse  5, Tantric relationships (voor stellen):

Dit deel van Divinity Tantra gaat over tantrische relaties en is alleen voor stellen. Mannen en vrouwen worden inwijd als tantrisch koppel. 

Je kunt dit level volgen als je een sterke innerlijke roep voelt of als je de hele training hebt gevolgd. 

Tijdens deze tweedaagse verkennen we het hele pad: van de mind trap: het gevangen zitten in je gedachten en het afgesloten zijn van je emoties, via de wilde draak in jezelf tot je eerste awakeningservaringen, als je chakra’s zich openen. We oefenen  Pranayama, Tantric Kriya Yoga , meditatie , dans, mantra en visualisatie.

Waarna we overgaan tot een tantrisch huwelijks ritueel. Je gaat opnieuw de verbinding aan met jezelf als goddelijke vonk, en met elkaar als partner of als vrienden voor het leven.

Dit level helpt je om je pad vol te houden en te ankeren in je dagelijkse leven. Als je de roep voelt, kan dit het begin zijn om je te committeren om uit te zoeken wat jou geroepen heeft…

De nacht van de wilde ziel, zo noemen we dit tantrisch huwelijks ritueel. Het wordt een nacht vol met verrassingen: we dagen elkaar uit in een dans rond het altaar (of mandala of yantra) van de wereld dat we met elkaar hebben gemaakt.

Elkaar voorbereidend op het afscheid en het nieuwe begin.. 
We eren alle verbindingen en alle afscheid dat we gedurende deze reis hebben genomen en in een  vergevingsritueel geven we alle energie terug aan elkaar en onze goddelijke reisgenoten..

Voel jij je bereid? Klaar om de symbolische en feestelijke verbinding aan te gaan met het “zo boven en zo beneden” in jouzelf ? Als je hart volmondig ja zegt tegen jouw eigen alignment met de kosmische kracht die jij vertegenwoordigt, dan ontvang je een energie healing en een verbindingsceremonie.

Mogen alle goedgezinde krachten je steunen op je pad! Namasté

 

 

 

 


Praktische gegevens Touch of Divinity Verdiepingspad:

Locatie: 
Amsterdam, Centrum voor Happiness, Hendrik van Wijnstraat 10 , achteringang van Broedplaats HW10, Studio 13 en 14.

Lestijden: 

Zaterdag aanvag: 9:30 einde: 22:00 uur. 
Zondag: aanvang: 9:30 einde 18:00 uur. 
(In de weekenden zelf kan van de tijden en het programma afgeweken worden). 

Prijs per weekend retreat: 
200 euro per persoon, stellen 400 euro*. De prijs voor het weekend programma is inclusief 2x ontbijt, 2x lunch. 1 diner, hapjes en drankjes.

* Als je de hele Jaartraining (=6 weekenden) in 1x boekt betaal je 150 euro ipv 200 euro per weekend. Bovendien krijg je 3 uur gratis telefonisch support + 30% korting op een privésessie. Je kunt de weekenden zelf plannen. Betaling in termijnen in overleg.

Parkeren & OV: 
Parkeren is 2,50 per uur, en na 19:00 uur of op zondag gratis. OV is dichtbij: station Lelylaan 11 minuten lopen, of neem 1 halte de tram richting Osdorp, en loop 5 minuten. Er rijdt ook een bus vlakbij.

Zelf meenemen:
Lunghi (katoenen omslagdoek) (of schaf er eentje bij ons aan voor  7,50 euro), groot badlaken of fleece van 2 meter, handdoeken, slaapgerei, makkelijke kleding waar je je mooi in voelt (geen spijkerbroek), toiletartikelen, flesje olie. 

Overnachting:
De prijs voor het weekend is exclusief overnachting (niet mogelijk in het gebouw). Je kunt zelf iets boeken via bookingswebsites als je wilt overnachten.

 
Op:
 om 
Door:

In: adres  plaats Postcode
Met: aantal mensen Kosten: