Wilde Ziel

~ Massagedans ~

Massagedans

Massagedans Amsterdam: elke tweede vrijdagavond van de maand

Massagedans is een liefdevolle dans, waarbij het accent ligt op contact met elkaar maken op een zachte, afgestemde manier in een spontane dans. Het is een blote-voeten dans, waarbij zo min mogelijk wordt gepraat, om het lichaam en je impulsen beter te voelen en te volgen.

Massagedans Amsterdam

Massagedans is een vrije dans zonder doel. De intentie is om via al je zintuigen liefdevol contact te maken, in een speelse ont-moeting van tegenkomen, wegdansen en terugkomen. 

De avonden starten met een heerlijke warming up:
Met speelse oefeningen in afstand-nabijheid, grenzen aangeven, de ander uitnodigen en toch bij jezelf blijven. Met ruimte in nemen en ruimte geven aan elkaar, moeiteloos aanwezig in je bron.
Massagedans is geen massagetechniek, de dans zelf is totaal vrij. Met enkele voorbeelden laten we zien wat er kan ontstaan.

Na de workshop is er een korte sharing, waarna de muziek verder gaat, er vrij gedanst wordt en er ook op matjes gemasseerd kan worden.
De avond duurt tot ongeveer 00.00, maar als het erg gezellig is gaan we ook wel eens langer door.

Als je van ver weg komt kun je eventueel (eenvoudig) overnachten en mee ontbijten, svp min. 24 uur tevoren melden.
De kosten daarvoor bedragen 10 euro pp. Zelf slaapspullen meenemen, er zijn matrassen en kussens.


Data: Elke tweede vrijdag van de maand : 10 mei 2019, 14 juni 2019 e.v.
Tijd:
inloop 19.30, workshop 20.00-22.00, vrij dansen tot 00.00
Locatie: Centrum voor Happiness, Hendrik van Wijnstraat 10,  1065 AS Amsterdam.
Tickets: 20,00 euro
Parkeren:
gratis, OV op 5 minuten loopafstand.


Info: wildeziel.contact@gmail.com, Tel. 06-13795437
Tickets online: zie knop
Er is plek voor ongeveer 50 personen


Algemene info: Wat is massagedans?
Massagedans zijn dansavonden, die je overal in Nederland kunt vinden. Massagedans is een rustige, zachte, (ont)spannende dans waarin we elkaar liefdevol aanraken. Het is een verstilde beweging waarin we elkaar met het hele lichaam mogen masseren. Dit gebeurt met volledige aandacht, respect en wederzijdse afstemming.
We houden rekening met elkaars wensen en grenzen. Iedere deelnemer bepaalt voor zichzelf, welke mate van intimiteit en overgave per moment goed en veilig voelt.
Dit alles speelt zich af in een veilige, warme, huiselijke sfeer van gelijkgestemden met een open hart, die het heerlijk vinden om zo respectvol met elkaar in verbinding te zijn.

Voor wie?
Massagedans is geschikt voor mensen die er voor open staan, vertrouwd zijn of ervaring hebben om in afgestemd lichaamscontact met elkaar te bewegen en zorg kunnen dragen voor hun eigen welzijn en die van de ander. Bij de Massagedans  hebben we geen focus op de intieme lichaamsdelen. Wanneer jouw intentie hier wel op gericht is, dan ben je bij Massagedans op het verkeerde adres.
Om deze zuivere intenties, een veilige en liefdevolle sfeer te waarborgen, wordt vanuit de organisatie hier streng op toegezien. Mensen die blijk geven van grensoverschrijdend gedrag of op enige wijze een storende invloed op de avond hebben, worden niet toegelaten of van toekomstige deelname uitgesloten.
Om helemaal uit ons hoofd, in ons gevoel en de overgave te komen, wordt er zo min mogelijk gepraat. Er zal geen sprake zijn van een lange opbouw, lange uitleg en een therapeutische benadering, zonder dat dit ten koste gaat van de veilige setting.

Massagedans Amsterdam zijn open avonden. Er zijn op andere plaatsen in Nederland ook besloten avonden, waar je op uitnodiging lid van kunt worden.

Wil je op de hoogte worden gehouden van alle openbare massagedans evenementen meld je dan aan als lid bij de groep Massagedans op Facebook.

Lees ook eens de uitgebreide informatie op de landelijke website door, zie hieronder.

Uitgebreide informatiepagina over Massage Dans