Tantra retreats in 2022:

Elk seizoen geven we een Tantra retreat: de lente retreat, zomer, herfst en winter retreat zijn rondom de equinox.

Zo verbinden we ons met de natuur en de cycli.

De thema's van onze Tantra Retreats voor 2022 zijn:

Lente retreat

Divine Tantric Power.

Jezelf openen en herinneren wie je in je essentie bent. Meer liefdevolle energie ervaren. Radicaal anders met de mind omgaan, bewustworden wat de mind doet, kan en niet kan. We gaan spelen met perspectieven op onszelf en onszelf uitnodigen om anders waar te nemen en meer te voelen/ervaren. Door oa. storytelling, tantrische opstellingen en dans. 

Zomer retreat

Dansen met dat waar we naar verlangen en waar we tegen vechten.

Innerlijke draken aankijken en tot bondgenoot maken. Dit gaat over emoties vrijmaken en ontladen van negatieve energie en stress. Maar het gaat ook het tantrisch vuur laten ontwaken, gronden en in je hart komen. Met Tibetaanse massage, meditatief bewegen/ademen openen we onze chakra's.

Herfst retreat

Spiritual Ecstacy.

In extase raken en verliefd worden op jezelf en de wereld. Onthechten is niet hetzelfde als onderdrukken. Door echt helemaal tot leven te komen, met alles wat je bent, kun je je triggers achter je laten. We leren om de daardoor vrijkomende en getransformeerde energie anders in te zetten in de wereld. We leren geleidelijk om energie te ankeren en om meer kundalini energie te belichamen. Door Yoga en meditatie.

Winter retreat

Tantric (Inner) Loving.

Je verbinden met je innerlijke en/of met je fysieke geliefde. Hoe laat je je leiden door jouw innerlijke geliefde in je relaties en in de wereld? De kunst is om telkens opnieuw tot helder bewustzijn in jezelf komen en niet meer terug te vallen, zonder spiritueel arrogant te worden. Dit gaat over compassie en delen. Met verbindende rituelen, yoga en meditatie.

Tantra verdiepingsjaar:

Voor mensen die zich meer willen verdiepen, organiseren we het Tantra Verdiepingsjaar in 2022. Dat bestaat uit een combinatie van Tantra workshops, privé sessies en  retreats. Info volgt.


Praktische informatie:

De data van de ceremonies retreats, prijzen en details volgen via de agenda. Heb je belangstelling , stuur dan alvast een mailtje aan: wildeziel.contact@gmail.com


Op:
 om 
Door:
In:
Adres
plaats postcode
Met:
aantal mensen
Kosten: