Tantra retreats :

We geven de volgende retreats:

Divine Tantric Power.

Jezelf openen en herinneren wie je in je essentie bent.

We gaan spelen met perspectieven op onszelf en onszelf uitnodigen om anders waar te nemen en meer te voelen/ervaren. Radicaal anders met de mind omgaan, bewustworden wat de mind doet, kan en niet kan. Meer liefdevolle energie ervaren. Door veel energiewerk, storytelling, tantrische opstellingen en dans. 

Wild Dragons

Dansen met dat waar we naar verlangen en waar we tegen vechten.

Innerlijke draken aankijken en tot bondgenoot maken. Dit gaat over emoties vrijmaken en ontladen van negatieve energie en stress. Maar het gaat ook het tantrisch vuur laten ontwaken, gronden en in je hart komen. Met Tibetaanse massage, meditatief bewegen/ademen openen we onze chakra's.

Cosmic Heart

Het hart helen en bevrijden met kosmische en levensenergie

In extase raken en verliefd worden op jezelf en de wereld. Onthechten is niet hetzelfde als onderdrukken. Door echt helemaal tot leven te komen, met alles wat je bent, kun je je triggers achter je laten. We leren om de daardoor vrijkomende en getransformeerde energie anders in te zetten in de wereld. We leren geleidelijk om energie te ankeren en om meer kundalini energie te belichamen. Door Yoga en meditatie bevrijd je je hart.

Tantric Relationships

De waarheid over jezelf ontdekken in relatie met jezelf en de ander

Je verbinden met je innerlijke en/of met je fysieke geliefde. Hoe laat je je leiden door jouw innerlijke geliefde in je relaties en in de wereld? De kunst is om telkens opnieuw tot helder bewustzijn in jezelf komen met alles wat er is. Wat is jouw waarheid? En die van je geliefde? Dit gaat over spirituele waarheid, gewaarzijn, compassie en delen. Met verbindende rituelen, yoga en meditatie.

Tantra verdieping:

Voor mensen die zich meer willen verdiepen, organiseren we wekelijks op vrijdag Tantra Sadhana, voor vrouwen is er ook een aparte cursus,  zie agenda.


Praktische informatie:

De data van de ceremonies retreats, prijzen en details volgen via de agenda. Heb je belangstelling , stuur dan alvast een mailtje aan: wildeziel.contact@gmail.com


Op:
 om 
Door:
In:
Adres
plaats postcode
Met:
aantal mensen
Kosten: