Wilde Ziel

~ tantra-dagen ~

Verdiep je ervaring met Tantra door onze maandelijkse Divine Tantra dagen.

Hartegroet

Divine Tantra:

Lijkt het je fijn om meer bij jezelf te komen in liefde en zachtheid?
Wil je leren hoe je door liefdevolle, afgestemde aanraking, meditatie en adem verdieping in je spiritualiteit kunt ervaren?
Ontdek meer over Divine Tantra tijdens de maandelijkse Tantradagen op Zaterdagmiddag + avond.
Op deze dag beginnen we met een workshop – aansluitend diner en ritual playground in de avond.

In de middag ga je eerst meer over Tantra leren in Yoga oefeningen, zachte afgestemde aanraking, meditatie en ademhaling. Daarna dineren we met elkaar. In de avond gaan we onze ervaring verdiepen door (oa) lichaamswerk en dans rituelen. Het zijn veilige, begeleide dagen, zonder seksuele handelingen. Elke Tantra dag heeft een eigen thema: verdiep je in Tantra en volg ze allemaal!

Aanmelden: zie knop/formulier helemaal onderaan deze pagina!

 

Hoe worden de Divine Tantra dagen opgebouwd?


Het programma bestaat uit een workshop – aansluitend diner en in de avond een ritual playground.
In de middag ga je eerst meer over Tantra leren, door oefeningen in Tantrische Yoga, afgestemde aanraking, tantrische meditatie en ademhaling. Ook besteden we tijd aan de achtergrond van het thema, van waaruit we dit doen. Daarna dineren we samen.
In de avond is er een Ritual Playground. Daarin onderzoek je hoe je meer kunt voelen en dieper kunt ervaren wat er is aangedragen die dag.

We beginnen de avond ontspannen. Want door speelse ontspanning, wordt alles lichter, waardoor je verder kunt zakken in je lijf en beter gaat aarden. Pas daarna kun je dieper in contact komen met de energie en het bewustzijn waar Tantra eigenlijk over gaat.


Mark en Janine moedigen je aan om jezelf ook ècht uit te dagen en je verwachtingen en oordelen helemaal los te laten.
Ze leiden de ritual playground in met tantrische dans, massage of totaal andere rituelen, die helpen om de juiste energie en sfeer op te bouwen met elkaar. Zodat je je stap voor stap kunt openstellen voor ervaringen vanuit je kosmische bron. En je laat leiden door de liefde achter alle liefde.


Elke Tantradag dag heeft een thema, in 2021 gaat het over:


Divine Power: Herinneren wie je in je essentie bent en meer liefdevolle energie ervaren 
Wild Dragon: Innerlijke draken aankijken en tot bondgenoot maken 
From sex to superconsciousness: aspecten en polariteiten van Shiva en Shakti ervaren en integreren in jezelf 
Spiritual Ecstasy: in extase raken en verliefd worden op jezelf en de wereld, door het non-duale bewustzijn te ervaren
Tantric Relations: je (opnieuw) verbinden met een partner, vanuit tantrische bewustwording 

De dagen zijn los te volgen, maar als je er meer doet, komen bepaalde meditaties en oefeningen terug, waardoor je er meer uit haalt. 

Heeft Divine Tantra je hart geroepen en wil je er nu alles over leren? Dan is het Tantra verdiepingspad echt iets voor jou. Lees hier de uitgebreide beschrijving van de verdiepende Tantra training met meerdaagse retreats over deze thema's. Deze zullen vanaf oktober 2021 starten. Je kunt ze nu op individuele basis of als stel volgen.


Voor wie is Divine Tantra?


Dit is echt iets voor jou als je wilt genieten van het leven. Als je wilt ervaren dat afgestemd contact met anderen, sensuele aanraking en naaktheid je dichter brengen bij je pure staat van zijn, je wilde ziel. Waardoor je ontvankelijker wordt voor spirituele, extatische energie uit de bron van je bestaan, die universeel is. Divine Tantra is niet bedoeld als kunstje om je partner te pleasen of om een partner vinden.

De dag is bedoeld voor iedereen die zich ervan bewust is dat zachte, spirituele, tantrische energie ontstaat als je bereid om je helemaal open te stellen, als onderdeel van je zelfonderzoek. Dat is je open stellen voor de oefeningen, maar ook voor elkaar als mens: jong, oud, dik of dun, man of vrouw.
Want in het contact met anderen worden sommige oefeningen in meditatie, adem, Yoga en energie veel effectiever. Dit omdat ze namelijk effect hebben op onze mind, op ons lijf en op onze energiekanalen.


Ook bouwen we samen meer energie op, waardoor je versneld door een proces heen kunt stromen. Daardoor kan de dag leuk zijn, uitdagend of speels, maar soms ook heftig, confronterend of emotioneel. Dat hoort er allemaal bij.


Je bent dus van harte welkom als je de intentie hebt om je open te stellen en er voor te gaan, ook als je nog weinig of geen ervaring in Tantra hebt.


Heb je vragen hierover, neem dan gerust contact met ons op, dan kunnen we samen kijken of de dag bij je past.


Praktische gegevens Divine Tantra dagen:


Locatie & contact:
Amsterdam, Centrum voor Happiness, Hendrik van Wijnstraat 10 , achteringang van Broedplaats HW10, Studio 13 en 14.

Tel. Janine: 0613795437, Tel. Mark: 06-27033545 .
Email: wildeziel.contact@gmail.com

Voor actuele veranderingen of aanpassingen is er ook een Whatsapp groep waar je lid van kunt worden, via de uitnodigingslink in je bevestigingsmail. Niets ontvangen? Mail ons dan even ajb.


Data: zie agenda.

Lestijden:
In Amsterdam: Zaterdag aanvang: 14:00 (inloop 13:30) einde: 23:30 uur.

Prijs per workshop dag:
Amsterdam: 70 euro per persoon, incl. diner (maken we samen klaar)

Parkeren & OV:
Amsterdam: Parkeren is 2,50 per uur, en na 19:00 uur of op zondag gratis. OV is dichtbij: station Lelylaan 11 minuten lopen, of neem 1 halte de tram richting Osdorp, en loop 5 minuten. Er rijdt ook een bus vlakbij.

Zelf meenemen:
Lunghi (katoenen omslagdoek), groot badlaken of fleece van 2 meter, 2 handdoeken, makkelijke kleding waar je je mooi in voelt (geen spijkerbroek), flesje olie.

Voorbereiding (verzorging & mentaal):
Kom alsjeblieft op tijd, er is een half uur voor aanvang thee of water en je kunt dan lekker landen in de fijne zaal.  
We beginnen op tijd, de deur gaat dan op slot. Ben je toch te laat, laat het dan zsm weten.
Kom schoon gewassen, gedoucht (douchen kan in het gebouw eventueel) en zonder parfum of aftershave.
Zorg dat je niet rookt vlak voor de workshops en ook niet in de korte pauzes. Poets je tanden na eten of roken.
Ons advies is om alcohol, suiker, opwekkende middelen zoals koffie en alcohol te minderen, in de drie dagen voorafgaand aan de Tantradag. En om alvast te mediteren, je yoga oefeningen op te pakken of lekker de natuur in de te gaan. Zo kun je beter afstemmen en meer divine energie ervaren.
Tijdens het diner drinken we ook geen alcohol, maar na afloop van de avond kan dat eventueel wel (met mate).


Overnachting:
Als je je opgeeft krijg je in je bevestiging meer informatie, o.a. over overnachtingsmogelijkheden.


Wanneer kan je deelnemen?
Je bent welkom als je jezelf wilt onderzoeken en open staat voor anderen of onze aanwijzingen, zonder oordeel (en dat ook wilt onderzoeken). Er worden geen seksuele handelingen verricht.
Wilde zielen houden van naakt zijn, want zo voelen ze zich vrijer, natuurlijker. Door hun kwetsbaarheid ervaren ze hun sensuele overgave en verbinding met kosmische, divine energie. Je wordt daarom ertoe uitgenodigd, maar het is niet verplicht.


Verder mag je natuurlijk alleen deelnemen als je geen besmettelijke aandoeningen bij je draagt.

 

Tantra dagen in Amsterdam
 
Op:
 om 
Door:

In: adres  plaats Postcode
Met: aantal mensen Kosten: