Wilde Ziel

~ Touch Of Divinity ~

Touch Of Divinity, op Tantra gebaseerde massage workshops

Touch of Divinity Tantra massage (workshops, avonden en retreats):

Ontmoet elkaar van hart tot hart en geniet door liefdevolle tijd aan elkaar te besteden!

Onze Touch of Divinity activiteiten zijn begeleide massage uitwisselingen. Ze zijn geïnspireerd op spirituele Tantra. 

Massage brengt je in contact met je eigen lichaam, waardoor je steviger en bewuster in je schoenen staat in je werk, in je relaties of waar dan ook! En massage maakt heerlijke gelukshormonen vrij!

massage uitwisseling

Janine en Mark, van Wilde Ziel, begeleiden de A Touch of Divinity activiteiten. 

Janine: “Onze intentie is om met A Touch of Divinity een veilige ruimte te bieden, waar iedereen zich open en vertrouwd voelt. Onze massageactiviteiten zijn gericht op plezier, genieten, zelfonderzoek en liefdevol contact.”

A Touch of Divinity massage activiteiten starten met een rustige opbouw, zoals meditatie of dans of oefeningen in groepjes. 

Vooraf opgeven is verplicht. 

Inhoud:

Bij A Touch of Divinity leer je werken met de subtiele energie in je lichaam: bijvoorbeeld van het hart, van het bekken of van het universum waar je mee verbonden bent.

We onderzoeken de manlijke en de vrouwelijke kanten in onszelf. Via de massages en ademoefeningen, ontdekken we welke levenskrachten (Chi, Prana en Kundalini) in ons actief zijn. We leren hoe je die kunt “containen” en wat het effect kan zijn als je er bewust mee leert aanraken en masseren. 

De massage technieken die aan bod komen, werken op spieren, lymfesysteem, zenuwknopen, triggerpoints etc. Daarnaast gaan we energie voelen in het lichaam en in de handen. Zodat je meer intensiteit en healing kunt geven in de massages. De massage technieken zijn afkomstig uit oa. Tibetaanse drukpunt massage, Energetische Tantra massage, Lomi Lomi massage, Kasmirische massage, Klankmassage, Shamballa Reiki, Kundalini massage & healing. 

Over de trainers:

Mark en Janine van Wilde Ziel begeleiden magische, romantische, liefdevolle rituelen en geven helende massages aan stellen en singles. Al onze trainingen en workshops zijn geïnspireerd door Tantra. Dat is een prachtige, empowerende, spirituele levenshouding. Gevoed door duizenden jaren esoterische kennis over het leven & de transformerende kracht van (seksuele) levensenergie.  

Doelgroep:

De mensen bij wie dit past, zijn degenen die al wat ervaring hebben met spiritualiteit en in staat zijn tot zachte, afgestemde aanraking. In zorgvuldige onderlinge afstemming bepaal je samen wat goed voelt. We verwachten van de deelnemers dat ze kunnen reflecteren op wat er gezegd wordt en open staan voor sharing en aanwijzingen van de begeleiders.

Veiligheid en consent:

Niets hoeft, we zetten elkaar niet onder druk. We gaan respectvol en open met elkaar om. De trainers raken geen geslachtsdelen van cursisten aan. We vinden de veiligheid van alle deelnemers in de groep belangrijk, we spreken daar heldere regels over af en houden elkaar daar aan. We werken op basis van consent.

De massage gaat niet over betere seks of sekstechnieken, het is ook geen therapie. Hoewel de oefeningen uit oa. Tantra Yoga wel een positief effect kunnen hebben op je algehele vitaliteit en (dus) ook op je seksleven. 

Meenemen:

Makkelijke kleding, Lunghi (= mooie omslagdoek, eventueel te koop bij Centrum voor Happiness voor 10 euro), grote fleecedeken of badlaken (lengte 2 mtr), olie om te masseren, sokken (om met je vette voeten in te lopen).
 
We masseren op stevige matrassen en matjes. Op onze locatie zijn 2 massagetafels aanwezig. Als je een tafel wilt gebruiken, geef dat dan bij je aanmelding van de workshop aan svp.

Via de knop: inschrijven  kun je je aanmelden voor een activiteit van A Touch of Divinity. De concrete beschrijvingen per activiteit vind je hieronder.

1. Touch of Divinity, Massage avond voor singles en stellen: elke derde vrijdagavond van de maand in Amsterdam

A Touch of Divinity massage avonden: zijn betoverende avonden waarin je elkaar ontmoet van hart tot hart. Ze zijn bedoeld om elkaar te laten genieten en het hart te openen door liefdevolle tijd aan elkaar te besteden.
 
De uitwisselingsavonden starten met een rustige opbouw, zoals meditatie, dans of oefeningen in groepjes. Daarna geef je elkaar om de beurt een massage. 
De oefeningen en massage worden stap voor stap begeleid, in een veilige sfeer. De massage avonden zijn geschikt voor beginners en gevorderden. Je kunt op de avonden zelf aangeven of je onze aanwijzingen volgt of dat je zelf met je partner masseert.
 
We masseren meestal 1 op 1. En er wordt meestal niet tussentijds gewisseld. Stellen die samen komen krijgen korting. Singles zijn ook welkom, maar we kunnen helaas geen man-vrouw evenwicht garanderen, daarom geven we een flinke korting voor stellen. Ook gelegenheidsstellen.
 
In het programma is er voldoende tijd om elkaar allemáál beter te leren kennen èn ook helemaal te landen in jezelf. We willen toe naar een massage tribe, een vaste, (maar geen gesloten), groep waarvan 80% regelmatig terugkomt. 
 
De begeleide massage avond eindigt met een korte sharing om ongeveer 23.00 uur. Daarna is er nog ruimte om na te kletsen of even te dansen tot 00.00 uur.
 
Vooraf opgeven is verplicht, <a href="#form"> hier </a> op deze pagina. Singles: 30 euro, stellen: 50 euro.
 

Data:

Elke derde vrijdag van de maand: 20 december 2019, 17 Januari, 21 Februari, 20 Maart, 17 April, 15 Mei 2020

Tijd:

19:30 zaal open, 20:00 -23:00 workshop.

Tickets kopen:

Voorverkoop (online): man of vrouw alleen 30 euro per persoon, stellen of 2 vrouwen samen: 50 euro.

Opgeven vooraf en betalen aan de deur:

Dan kost het 40 euro per persoon en stellen/2 vrouwen: 60 euro.

Locatie:

De vrijdagavond workshops zijn in onze prachtige Yoga-meditatie-dans-tantra studio: Centrum voor Happiness, Hendrik van Wijnstraat 10 (ingang achterzijde gebouw), Amsterdam.  

Parkeren:

gratis.
 

Contact en vragen:

Heb je nog vragen bel of app ons dan even: Janine 06 1379 5437. Of mail aan: wildeziel.contact@gmail.com

De prijs is voor de workshop, inclusief lekkere hapjes en drankjes. Als je (aantoonbaar) een minimum inkomen hebt en je voelt dat je graag mee wilt doen, neem dan ook gerust contact met ons op. 

Inschrijf formulier Touch Of Divinity

3. A Touch of Divinity: Tantra massage weekend voor singles en stellen vrijdag 21 maart t/m zondag 22 maart 2020 in Amsterdam

Thema: het eren van Shiva en Shakti in jezelf en elkaar.

Lijkt het jullie fijn om elkaar te laten genieten en ook meer bij jezelf te komen in liefde en zachtheid?
Willen jullie leren hoe je door liefdevolle, afgestemde aanraking een verdieping in jullie spiritualiteit kunnen ervaren?

Massage is een eeuwenoud ritueel om je energiekanalen en je chakra's te openen, om beter in je lijf én in je hart te komen.
A Touch of Divinity is een tantrisch massage ritueel: heerlijk, openend voor je energie, vitaliserend.
Tijdens de massage, leer je om elkaar liefdevol en afgestemd aan te raken. De massage oefeningen vinden een bedding door Tantra oefeningen zoals oa. Sacred Energy locks, Pranayama, Meditatie en Asana oefeningen uit Tantra Yoga.

Door de combinatie van Massagetechnieken en Tantra Yoga krijg je de tijd en de diepte om de vrijkomende emoties en energie helemaal te laten landen. Dit maakt het makkelijker om te onderscheiden wat van "jou"is en wat van die ander. En je leert zo stap voor stap om de prachtige, transpersoonlijke liefdesenergie te voelen, zonder dat je gaat invullen, verwachten of claimen.

Hierdoor leer je steeds meer jezelf in vrijheid te ervaren. Zonder de druk van het denken en moeten. In die vrijheid en in dat helemaal jezelf kunnen ervaren, ontdek je gemakkelijker de ruimte om je grenzen aan te geven en ook om de ander in jouw ruimte uit te nodigen. 


We verwelkomen alle goddelijke en godinnelijke mooie wezens om dit prachtige shva shakti massage ritueel samen met elkaar bij ons te vieren!

Namasté Mark en Janine.

Het onderstaande programma is voorlopig: we stemmen af op de energie van de groep en de inzichten van het moment.

Programma:

PM

Informatie en doel: 

Deze  Touch of Divinity retreat is bedoeld om (nog) dieper in contact met je eigen bron te komen, intimiteit te delen in je relatie en samen energie op te bouwen. Het weekend omvat elementen afkomstig uit Tantra, Empowerment, Sjamanisme en kan heel verrijkend en  verdiepend werken. En we maken vooral veel plezier in spirituele verbinding met elkaar!

Doelgroep:

De Tantra massage retreat is voor singles en stellen. De mensen bij wie dit past, zijn degenen die al wat ervaring hebben met lichaamswerk, tantra of spiritualiteit en in staat zijn tot zachte, afgestemde aanraking. In zorgvuldige onderlinge afstemming bepaal je samen wat goed voelt. We verwachten van de deelnemers dat ze kunnen reflecteren op wat er gezegd wordt en open staan voor sharing en aanwijzingen van de begeleiders. En hun eigen verantwoording kunnen nemen.

Veiligheid en consent:

Niets hoeft, we zetten deelnemers niet onder druk. We gaan respectvol en open met elkaar om. De trainers raken geen geslachtsdelen van cursisten aan. We vinden de veiligheid van alle deelnemers in de groep belangrijk, we spreken daar heldere regels over af en houden elkaar daar aan.

De massage gaat niet over betere seks of sekstechnieken, het is ook geen therapie. Hoewel de oefeningen uit oa. Tantra yoga wel een positief effect kunnen hebben op hoe jullie zelf later vrijen, thuis. 

Meenemen:

Makkelijke kleding, Lunghi (= mooie omslagdoek, eventueel te leen bij Centrum voor Happiness), grote fleecedeken of badlaken (lengte 2 mtr), olie om te masseren, dikke sokken (om met je vette voeten in te lopen). Slaapzak, kussensloop, schone kleding en toiletspullen, handdoek etc.  voor de overnachtingen.
 
We masseren op stevige matrassen en matjes. Er zijn 2 massagetafels aanwezig. Als je een tafel wilt gebruiken, geef dat dan bij je aanmelding van de workshop aan svp.

Deelnemers maximum:

Er is plek voor maximaal 30 deelnemers. Het gaat door bij 8 deelnemers. We streven een gelijk aantal mannen en vrouwen na. Maar je kunt  je ook als stel je inschrijven van twee mannen of met twee vrouwen als je graag met elkaar wilt masseren. Geef dat wel even aan, dan houden wij er zoveel mogelijk rekening mee. Als er toch een oneven aantal is of wat meer vrouwen of mannen dan werken we meestal meer in groepjes.  Dus geen probleem!

Locatie:

Deze workshop is in onze prachtige Yoga-meditatie-dans-tantra studio: Centrum voor Happiness, Hendrik van Wijnstraat 10 (ingang achterzijde gebouw), Amsterdam. Daar slapen we ook, dus met elkaar in de Yoga ruimte op een matrasje. kussens en matrasjes aanwezig. 

Tijd:

19:30 zaal open vrijdag, start 20:00 uur. Workshoptijden zaterdag en zondag: 10:00-17:00 uur. Zaterdagavond is er een feestelijk programma.

Tickets online betalen:

300 euro per persoon, 500 euro per stel,  inclusief maaltijden, overnachting (eenvoudig, in de zaal op een matje. ) drankjes en programma. Vooraf aanmelden en betalen is verplicht. Betalen kan via de knop hiernaast.

Inschrijf formulier Touch Of Divinity

 
Op:
 om 
Door:

In: adres  plaats Postcode
Met: aantal mensen Kosten: