Wilde Ziel

~ Tantra verdiepings pad ~

Touch Of Divinity hemelse verwenavonden voor stellen:

Elke derde (soms vierde) vrijdagavond van de maand in Amsterdam.

Tantra en massage

Wil je samen met je partner genieten van Tantra?

Onze Touch of Divinity avonden zijn betoverende avonden geïnspireerd op spirituele Tantra, waarin je elkaar ontmoet van hart tot hart.

Ze zijn bedoeld om samen te genieten en het hart te openen door liefdevolle tijd aan elkaar te besteden. En ze zijn geschikt voor beginners en gevorderden.

Het accent tijdens deze Tantra avonden, ligt op massage. De avonden starten met een rustige, tantrische opbouw, zoals meditatie, dans of korte oefeningen in groepjes. Daarna geef je elkaar om de beurt een massage van bijna een uur. 

De Tantra oefeningen en de massage worden stap voor stap begeleid, in een veilige sfeer.  Tijdens de massage kan altijd zelf bepalen of je onze begeleiding of je eigen flow wilt volgen.

We geven deze avonden alleen aan stellen. 

De Touch of Divinity verwenavonden eindigen met een korte sharing om ongeveer 23.00 uur. 

De avonden zijn alleen voor stellen, die onderling voldoende afstand houden. Vooraf opgeven is verplicht. Door je in te schrijven ga je akkoord met het Covid beleid.


Praktische details, Hemelse verwenavonden voor stellen in Amsterdam:

Data: 

Elke derde of vierde vrijdag van de maand:

  Tijd:

  19:30 zaal open, 20:00 -23:00 workshop.

  Tickets kopen:

  Voorverkoop (online) Stellen: (m/v, m/m of v/v) dat zijn partners die elkaar masseren, samen: 60 euro.

  Opgeven vooraf en betalen aan de deur:

  Dan kost het 70 euro per stel. 

  De prijs is voor de workshop, inclusief lekkere hapjes en drankjes. 

  Locatie:

  De vrijdagavond workshops zijn in onze prachtige Yoga-meditatie-dans-tantra studio: Centrum voor Happiness, Hendrik van Wijnstraat 10 (ingang achterzijde gebouw), Amsterdam.  

  Parkeren:

  gratis.

  Inhoud:

  Wij willen je leren werken met de subtiele energie in je lichaam: bijvoorbeeld van het hart, van het bekken of van het universum waar je mee verbonden bent.

  We onderzoeken de manlijke en de vrouwelijke kanten in onszelf. Via de massages en ademoefeningen, ontdekken we welke levenskrachten (Chi, Prana en Kundalini) in ons actief zijn. We leren hoe je die kunt “containen” en wat het effect kan zijn als je er bewust mee leert aanraken en masseren. 

  De massage technieken die aan bod komen, werken op spieren, lymfesysteem, zenuwknopen, triggerpoints etc. Daarnaast gaan we energie voelen in het lichaam en in de handen. Zodat je meer intensiteit en healing kunt geven in de massages. De massage technieken zijn afkomstig uit oa. Tibetaanse drukpunt massage, Energetische Tantra massage, Lomi Lomi massage, Kasmirische massage, Klankmassage, Shamballa Reiki, Kundalini massage & healing. 

  Doelgroep:

  Verlang je er naar om nog meer te leren over hoe je een partner kan betoveren met jouw bewuste aanraking?
  Heb je al wat ervaring hebben met spiritualiteit en ben je in staat tot zachte, afgestemde aanraking?
  Kan jij reflecteren op wat er gezegd wordt en sta je open voor sharing voor onze aanwijzingen?

  Dan kan je in onze workshops heel veel leren.

  We werken met subtiele energie, daarom vragen we je om vlak voor de workshop niet te roken of parfum / deodorant te gebruiken. Ivm het Covid beleid vragen je om thuis vooraf te douchen (je kunt niet douchen bij ons). 

  Veiligheid en consent:

  We houden ons aan de Covid-19 regels. We masseren in een goed geventileerde ruimte met snelle luchtafzuiging! Het aantal stellen is maximaal 6. Verder: Niets hoeft, we zetten elkaar niet onder druk. We gaan respectvol en open met elkaar om. Op de massage avonden en Tantradagen masseren we geen geslachtsdelen en er vinen geen seksuele handelingen plaats. We vinden de veiligheid van alle deelnemers in de groep belangrijk, we spreken daar heldere regels over af en houden elkaar daar aan. We werken op basis van consent.

  De massage gaat niet over betere seks of sekstechnieken, het is ook geen therapie. Hoewel de oefeningen uit oa. Tantra Yoga wel een positief effect kunnen hebben op je algehele vitaliteit en (dus) ook op je seksleven.  Om het voor iedereen veilig te houden, kijk ook op onze voorwaarden.

  Meenemen:

  Makkelijke kleding, Lunghi (= mooie omslagdoek, eventueel te leen bij Centrum voor Happiness op donatie basis), grote fleecedeken of badlaken (lengte 2 mtr), olie om te masseren, sokken (om met je vette voeten in te lopen).
   
  We masseren op stevige matrassen en matjes. Op onze locatie zijn 3 massagetafels aanwezig. Als je een tafel wilt gebruiken, geef dat dan bij je aanmelding van de workshop aan svp.

  Contact en vragen:

  Heb je nog vragen bel of app ons dan even: Janine 06 1379 5437. Of mail aan: wildeziel.contact@gmail.com

  Hieronder kun je je aanmelden voor  massage avonden Touch of Divinity. 
   
  Op:
   om 
  Door:

  In: adres  plaats Postcode
  Met: aantal mensen Kosten: