Wilde Ziel

~ Tantra verdiepings pad ~

Touch Of Divinity hemelse verwenavonden voor stellen:

Elke maand op vrijdagavond in Amsterdam, data zie agenda.

Tantra en massage

Wil je samen met je partner genieten van Tantra?

Touch of Divinity, Tantrische, hemelse verwenavond voor stellen: maandelijks op vrijdagavond in Amsterdam.

Het zijn betoverende avonden geïnspireerd op spirituele Tantra, waarin je elkaar ontmoet van hart tot hart. Ze zijn bedoeld om elkaar te laten genieten en te openen door liefdevolle tijd aan elkaar te besteden. Het is geen opleiding of workshop, maar een speelse avond met inspiratie van Mark en Janine die je spaceholders zijn. Het accent ligt op massage.

De tantrische verwenavonden zijn geschikt voor beginners en gevorderden. We starten de avond met oefeningen om te landen en elkaar even te ontmoeten. Vervolgens masseren we (meestal) 1 op 1. De massage duurt 3 kwartier tot een uur per persoon. Het zijn massages waarin aandacht is voor tantrische ademhaling en Yoga, zodat er energietransformatie kan plaatsvinden. De basis is telkens hetzelfde. En we leggen er accenten in, zoals speelse body to body, sensuele Kashmirische bewegingen of diepgaande technieken uit oosterse drukpuntmassage. Er worden geen genitaliën gemasseerd.

De Touch of Divinity verwenavond eindigt met een korte sharing om ongeveer 23.00 uur. Daarna is er nog ruimte om na te kletsen of even te dansen tot ongeveer 23.30 uur.

Meer informatie over Touch of Divinity, zie onderaan dit event.

Vooraf opgeven is verplicht. Door je in te schrijven ga je akkoord met het Covid beleid.


Praktische details, Hemelse verwenavonden voor stellen in Amsterdam:

Data:

Maandelijks op vrijdagavond:

  Tijd:

  19:30 zaal open, 20:00 -23:00 workshop.

  Tickets kopen:

  Voorverkoop (online) Stellen: (m/v, m/m of v/v), dat zijn partners die elkaar masseren, samen: 60 euro.

  Opgeven vooraf en betalen aan de deur:

  Dan kost het 70 euro per stel. 

  De prijs is voor de workshop, inclusief lekkere hapjes en drankjes. 

  Locatie:

  De vrijdagavond workshops zijn in onze prachtige Yoga-meditatie-dans-tantra studio: Centrum voor Happiness, Hendrik van Wijnstraat 10 (ingang achterzijde gebouw), Amsterdam.  

  Parkeren:

  Gratis.

  Inhoud:

  Wij willen je leren werken met de subtiele energie in je lichaam: bijvoorbeeld van het hart, van het bekken of van het universum waar je mee verbonden bent.

  We onderzoeken de manlijke en de vrouwelijke kanten in onszelf. Via de massages en ademoefeningen, ontdekken we welke levenskrachten (Chi, Prana en Kundalini) in ons actief zijn. We leren hoe je die kunt “containen” en wat het effect kan zijn als je er bewust mee leert aanraken en masseren. 

  De massage technieken die aan bod kunnen komen, werken op spieren, lymfesysteem, zenuwknopen, triggerpoints etc. Daarnaast gaan we energie voelen in het lichaam en in de handen. Zodat je meer intensiteit en healing kunt geven in de massages. De massage technieken die langs komen in de loop van de tijd zijn afkomstig uit oa. Tibetaanse drukpunt massage, Energetische Tantra massage, Lomi Lomi massage, Kasmirische massage, Klankmassage, Shamballa Reiki, Kundalini massage & healing. 

  Doelgroep:

  Verlang je er naar om nog meer te leren over hoe je een partner kan betoveren met jouw bewuste aanraking?
  Heb je al wat ervaring met spiritualiteit en ben je in staat tot zachte, afgestemde aanraking?
  Kan jij reflecteren op wat er gezegd wordt en sta je open voor sharing en voor onze aanwijzingen?

  Dan vind je het vast leuk bij ons!

  We werken met subtiele energie, daarom vragen we je om vlak voor de workshop niet te roken of parfum / deodorant te gebruiken. Ivm het Covid beleid vragen je om thuis vooraf te douchen. 

  Veiligheid en consent:

  We masseren in een goed geventileerde ruimte met snelle luchtafzuiging! Het aantal stellen is maximaal 6. Verder: Niets hoeft, we zetten elkaar niet onder druk. Bloot mag, maar is niet verplicht. We gaan respectvol en open met elkaar om. Op de massage avonden en Tantradagen masseren we geen geslachtsdelen en er vinen geen seksuele handelingen plaats. We vinden de veiligheid van alle deelnemers in de groep belangrijk, we spreken daar heldere regels over af en houden elkaar daar aan. We werken op basis van consent.

  De massage gaat niet over betere seks of sekstechnieken, het is ook geen therapie. Hoewel de oefeningen uit oa. Tantra Yoga wel een positief effect kunnen hebben op je algehele vitaliteit en (dus) ook op je seksleven. Om het voor iedereen veilig te houden, kijk ook op onze voorwaarden.

  Meenemen:

  Makkelijke kleding, Lunghi (= mooie omslagdoek, eventueel te leen bij Centrum voor Happiness op donatie basis), grote fleecedeken of badlaken (lengte 2 mtr), olie om te masseren, sokken (om met je vette voeten in te lopen).
   
  We masseren op stevige matrassen en matjes. Op onze locatie zijn 3 massagetafels aanwezig. Als je een tafel wilt gebruiken, geef dat dan bij je aanmelding van de workshop aan svp.

  Contact en vragen:

  Heb je nog vragen bel of app ons dan even: Janine 06 1379 5437. Of mail aan: wildeziel.contact@gmail.com

  Hieronder kun je je aanmelden voor  massage avonden Touch of Divinity. 
   
  Op:
   om 
  Door:

  In: adres  plaats Postcode
  Met: aantal mensen Kosten: