Wilde Ziel

~ tantra-dagen ~

Tantra verdiepingspad

Tantra verdiepingspad

Touch of Divinity Tantra Verdiepingspad: als Jaartraining en losse retreats:We doorlopen met het verdiepend Touch of Divinity Tantra verdiepingspad, in 6 weekenden het model van 7 chakra's, dat we uitleggen en laten ervaren. Zo zijn chakra's eigenlijk geen plekken in je lijf, maar bewustzijnstoestanden. We verhelderen het kader van Tantra en oefenen door klank, yoga, dans, meditaties en pranayama (adem) om heerlijke levensenergie op te bouwen, die ons tot een hoger bewustzijn brengt.

Met Empowerment oefeningen bevrijden we ons van beperkende gedachten, die ons klein houden. Met o.a Inner Flute meditatie, Kundalini en Tibetaanse drukpunten massage, ontdekken we het extatisch lichaamsbewustzijn op een veilige manier, zodat we onszelf helemaal kunnen omarmen. Met de energie vanuit het extatische lichaamsbewustzijn open je de poorten naar je natuurlijke staat van zijn.

De jaartraining bestaat uit 6 weekenden (5 levels), 3 uur individuele support (online/telefonisch) en 33% korting op een privésessie van Wilde Ziel. De prijs all in is: 1375 euro pp en 2000 euro voor stellen. Of 275 euro per losse retreat.

Als je het HELE verdiepingspad, dat zijn alle weekenden, in 1x boekt en betaalt, krijg je dus 1 weekend cadeau, individuele support en flinke korting op sessies.

Ná het volgen van Level 1 (het weekend met als thema: Divine Power, dat meerdere malen wordt gegeven in 2020) ben je vrij om retreats te boeken in een volgorde die je wilt, je kunt er in totaal 2 jaar over doen.

Wil je eerst kennismaken en even proeven? Volg dan een Tantradag: elke maand maken we een uitsnede uit de cursus, met een gelijknamige themadag! De dagen zijn los te volgen in Amsterdam of Rotterdam.

De data van alle weekenden van het Tantrapad zijn:


Prijs per weekend retreat: 275 euro per persoon*, stellen 400 euro. De prijs voor het weekend programma is inclusief 2x ontbijt, 2x lunch. 1 diner, hapjes en drankjes.

Overnachting:

De prijs voor het weekend retreat is inclusief 2 eenvoudige overnachtingen (op een matje in de Yogazaal, zelf slaapzak en kussensloop meenemen). Je kunt

natuurlijk ook zelf iets boeken als je je verblijf wilt upgraden.

De beschrijving van elk thema staat in het menu. Mail voor aanvullende vragen naar wildeziel.contact@gmail.com.