Wilde Ziel

~ Tantra van Wilde Ziel ~

Touch of Divinity Tantra van Wilde Ziel*:

Liefde is de bouwsteen van alles...

Er bestaat liefde die voorbij gaat aan relaties, en het uitreiken naar de ander. Liefde die je in je hart voelt, terwijl je over straat loopt, zomaar, zonder aanleiding.

Tantra gaat over dié Liefde...Zonder Liefde is er geen Tantra...

Alles wordt in beweging gezet door liefde,
liefde zonder begin of einde.
De wind danst door toedoen van de sferen,
de bomen dansen door de wind.
Is het hart warm van liefde,
dan verdwijnen angst en schaamte.
Vurig als de adem van een draak is de liefde.

(Deel van het gedicht ‘Overgave’ (uit Licht op licht) van Rumi)

De oorsprong van onze Tantra trainingen

Tantra is een eeuwenoude filosofie, lifestyle, discipline, evolutie pad en levenshouding die je helpt om je essentie te ervaren. Je “wilde”, of oorspronkelijke, "goddelijke" natuur. Degene die je in je diepste wezen bent, als je helemaal “vrij” leeft. Vrij van beklemmende oordelen, schaamte, hardnekkige patronen die je remmen etc. Het bevrijden van je seksuele energie maakt daar deel van uit, maar Tantra is veel breder dan dat.

Tantra is (vaak) een non dualistische, positieve benadering van het leven. Het benut al je ervaring als stapstenen voor groei, expansie en evolutie. Vanuit een helder Tantrisch kader kun je je omstandigheden beter begrijpen en bewuster worden. Dat kader reiken wij aan in onze Touch of Diinity Tantra trainingen en workshops.

Touch of Divinity Tantra geven we als:

 

Namasté!

Janine en Mark

* De naam Wilde Ziel is geïnspireerd op het boek: De ontembare vrouw, van Clarissa Pinkola Estés, verhalenvertelster, Jungiaanse psychotherapeut en post-trauma specialist. Met Wilde Ziel bedoelt zij het onschuldige, vrije en natuurlijke deel in jezelf, dat wéét en je sleutel is tot gelukkig zijn.