Wilde Ziel

~ Agenda ~

Agenda Wilde Ziel

Hier vind je onze Dansavonden, Tantra Cursussen, Tantra Jaartraining, Retreats, Massage cursussen en activiteiten op festivals

maart 2021

Divinity Dance

12 maart 2021 | 20:00 - 23:30

Divinity Dance is een extatische, tantrische dans voor singles en stellen. In een meditatieve beweging gaan we op zoek naar onze non-duale kern. We verkennen onszelf door aanraking, cirkelen, afstand en nabijheid. In deze sensuele kunstvorm, communiceren we met ons lijf, met onze danspartner die soms tegenpool, soms bondgenoot is. Kom thuis in je autonome puurheid, vrij van oordelen en schaamte. Versmelt met de universele liefde in jou. Lees de webpagina goed door voor je meedoet .

Gegeven door: Mark en Janine.
Lees meer
Centrum voor Happiness
Hendrik van Wijnstraat 10 Achteringang
Amsterdam 1065 AS
Prijs: €25.00 Tickets

Divine Tantradag in Amsterdam

20 maart 2021 | 14:00 - 23:00

Divine Tantradag van Wilde Ziel voor singles en stellen: Lijkt het je fijn om meer bij jezelf te komen in liefde en zachtheid? Wil je leren hoe je door liefdevolle, afgestemde aanraking, meditatie en adem verdieping in je spiritualiteit kunt ervaren? Ontdek meer over Divine Tantra van Wilde Ziel. Divine Tantradagen zijn maandelijkse verdiepingsdagen op Zaterdagmiddag + avond: Divine Tantradagen zijn maandelijkse verdiepingsdagen op Zaterdagmiddag + avond: We beginnen met een workshop – aansluitend diner en ritual playground in de avond. In de middag ga je eerst meer over Tantra leren in Yoga oefeningen, zachte afgestemde aanraking, meditatie en ademhaling. Daarna dineren we met elkaar. In de avond gaan we onze ervaring verdiepen door (oa) massage en dans rituelen. Het zijn veilige, begeleide dagen, zonder seksuele handelingen. Elke Tantra dag heeft een eigen thema, verdiep je kennis en ervaring met Tantra en volg ze allemaal! Lees wel even de uitgebreide informatie op de pagina over Tantradagen door, want als je voorbereid komt, heb je er meer aan.

Gegeven door: Wilde Ziel.
Lees meer
Centrum voor Happiness/ Temple of Happiness
Hendrik van Wijnstraat 10 Achteringang
Amsterdam 1065 AS
Prijs: €70.00 Tickets

Divine Tantra avond

26 maart 2021 | 20:00 - 23:30

Divine Tantra avonden (voorheen Touch of Divinity, Tantrische, hemelse verwenavond) voor singles en stellen zijn maandelijks op vrijdagavond in Amsterdam. Dit zijn spirituele, liefdevolle Tantra avonden, waarin je elkaar ontmoet van hart tot hart. We ontspannen door te ademen, door meditatie en door verbonden lichaamswerk en Puja. Lees voor je komt de informatie op de webpagina goed door. Er is een whatsapp groep waarin we de laatste wijzigingen aan elkaar doorgeven. Als je je opgeeft voor deze avond krijg je daar een link van, zodat je kunt checken of er wijzigingen zijn.

Gegeven door: Wilde ziel.
Lees meer
Centrum voor Happiness
Hendrik van Wijnstraat  10 Achteringang
Amsterdam 1065 AS
Prijs: €35.00 Tickets