Nieuw, vanaf 9 september: Tantra op donderdag!

(vanaf 9 september 2021)

Ben je nieuwsgierig naar Tantra en wil je ervaren waar het je kan brengen?

Vanaf 9 september zijn er elke week heerlijke Tantra avonden van Janine en Mark.
De eerste 3 avonden van de maand (los te volgen) geven we telkens een beetje uitleg over een thema, gevolgd door tantrische oefeningen, meditaties en lichaamswerk/massage.
De 4 (en soms 5e) avond zijn tantrische dansavonden.
De avonden zijn voor singles en stellen.


Programma 9 september: Divine Tantric Power: het ontwaken

Hoe maak jij de overstap van de hectische wereld naar die van je hemelse zelf? Leef jij je eigen leven of laat je je helemaal beïnvloeden door je omgeving? Zou je wel eens bevrijd willen worden van het alsmaar doorgaan van je denken en meer in je hart willen komen?
Op deze avond wijden we je in, in de wereld van Tantra op onze eigenzinnige speelse manier. Ontdek wat je kunt doen om te stoppen met je zorgen te maken en meer te genieten van je leven. Durf jij Ja te zeggen tegen je verlangens en je helemaal te focussen op dat wat je wilt creeëren? Met een prachtig ritueel nemen we je mee terug naar dat deel in je waar je Divine Power verborgen ligt, daar waar je intens genieten mag en er liefde in overvloed is. Een heel bijzondere avond voor ieder die op zoek is naar onvoorwaardelijke liefde en compassie.

Programma 16 september: Divine Tantric Power: transities op gang brengen

Deze avond sluit aan bij 9 september, maar je kunt hem ook los volgen.
Wat is het verschil tussen een transitie en een verandering? Op welk niveau begeeft Tantra zich? We gaan aan de slag met ontdekken en reizen door verschillende bewustzijnslagen van de ziel, die tot uiting komen via de activering van verschillende chakra's. Via lichaamswerk en tantrische ademhalingsyoga leren we om sensuele levensenergie en hartsenergie met elkaar te verbinden en te versterken. Wanneer deze verbonden zijn, openen de energie centra en kanalen in het lichaam, waardoor we heen en weer kunnen reizen door verschillende soorten bewustzijn. Zo worden we vrijer van beperkende gedachten en emoties.

Programma 23 september: Divine Tantric Power: centreren en gronden van tantrische energie.

Deze avond is het derde deel over onze kennismaking met Divine Tantric Power, maar je kunt de avonden ook los volgen. Ben jij stiekem bang voor je eigen kracht? Val je na je eerste ontmoetingen met Tantra en de geweldige energie, snel terug in twijfel of negatieve gedachten en emoties? Op deze avond gaan we oefenen met aarding en het centreren in jezelf. Via uitnodigende en speelse oefeningen onderzoeken we hoe we telkens opnieuw ons eigen centrum van liefde en compassie kunnen voelen. Met humor bekijken we het kleine mannetje (of vrouwtje) in onszelf, en met liefde observeren we zijn of haar rol. Met tantrische ademhaling en liefdevol lichaamswerk leren we om zachter te worden en open te blijven, als iets niet meteen lukt.

Programma 30 september: Divine Tantra Dance

Deze dans begint met een uitnodiging om jezelf te voelen, te aarden en je door de tantrische energie in jezelf te laten bewegen in de dans. Stap voor stap begeleiden Mark en Janine de dans, waarin je je al mediterend en dansend, opent voor de wereld om je heen en de ander daarin ontmoet. Op een zachte maar ook gloedvolle manier, dans je samen, in contact. Waarna je weer veilig landt in jezelf en in je hart. Meer informatie en aanmelden vind je op onze Tantra Divine Dance pagina!Aanmelden voor de tantra-avonden: zie knop/formulier helemaal onderaan deze pagina!

Hoe begin je met Tantra?


We geven Tantra in workshops op donderdagavonden, tijdens retreats en privé sessies. Je kunt je voor alles apart inschrijven, alles is los te volgen. 

Tantra is een levenshouding. Er is tijd nodig om te groeien. Als je jezelf wat tijd gunt, durf je ook dieper te gaan, dat spreekt vanzelf. 

Het beste is om eerst een aantal Tantra-avonden en retreats te volgen. Zo leer je ons goed kennen en krijg je een beter beeld waar Tantra over gaat.

Voor de workshops op donderdagavonden hebben we Divine Tantra verdeeld in 5 thema's.

Elk thema bevat oefeningen om (orgastische, verruimende en helende) levensenergie te ervaren. En elk thema geeft meer inzicht in verschillende bewustzijnslagen in jezelf en in hoe je mind werkt. 


Deze thema's zijn:
 
Thema 1: Divine Tantric Power, jezelf openen en herinneren wie je in je essentie bent. Meer liefdevolle energie ervaren. Radicaal anders met de mind omgaan, bewust worden wat de mind doet, kan en niet kan. We gaan spelen met perspectieven op onszelf en onszelf uitnodigen om anders waar te nemen en meer te voelen/ervaren. Door oa. storytelling, tantrische opstellingen en dans.

Thema 2: Wild Tantric Dragons, Innerlijke draken aankijken en tot bondgenoot maken. Dit gaat over emoties vrijmaken en ontladen van negatieve energie en stress. Maar het gaat ook het tantrisch vuur laten ontwaken, gronden en in je hart komen. Met Tibetaanse massage, meditatief bewegen/ademen openen we onze chakra's.

Thema 3: From Sex to superconsciousness, transformeren van energie van de lagere chakra's, en meer afstemmen en landen in non-duaal bewustzijn. Met Kundalini liefdes massages, fine tuning via sensaties van de zintuigen, klank healing en mantra.
 
Thema 4: Spiritual Ecstacy, in extase raken en verliefd worden op jezelf en de wereld. Onthechten is niet hetzelfde als onderdrukken. Door echt helemaal tot leven te komen, met alles wat je bent, kun je je triggers achter je laten. We leren om de daardoor vrijkomende en getransformeerde energie anders in te zetten in de wereld. We leren geleidelijk om energie te ankeren en om meer kundalini energie te belichamen. Door Yoga en meditatie.

Thema 5: Tantric (Inner) Loving, je verbinden met je innerlijke en/of met je fysieke geliefde. Hoe laat je je leiden door jouw innerlijke geliefde in je relaties? De kunst is om telkens opnieuw tot helder bewustzijn in jezelf komen en niet meer terug te vallen, zonder spiritueel arrogant te worden. Dit gaat over compassie en delen. Door verbindende rituelen, yoga en meditatie.


De thema's worden vanaf 9 september telkens op drie donderdagavonden gegeven. Per avond volgen we een opbouw van meditatie, onderzoek, beweging en lichaamswerk. Het zijn dus niet alleen maar gezellig knuffelavondjes.... maar natuurlijk wordt er veel gespeeld, gelachen en geknuffeld...

Het Verdiepingsjaar in Divine Tantra in 2022:

Voor mensen die zich meer willen verdiepen, organiseren we het Tantra Verdiepingsjaar in 2022. Dat bestaat uit een combinatie van Tantra workshops, retreats en privé sessies. Informatie volgt in oktober.

Liever Tantra leren via Privé les?


Jazeker! Tantra van Wilde Ziel kun je ook ervaren tijdens een privé retreat voor een stel of een individu. Deze vinden op een locatie buiten de Randstad in de natuur plaats (1 of meerdaagse retreats), met luxe overnachting en verblijf. Stuur ons een mailtje waarin je aangeeft naar welk onderwerp of thema  je/jullie  belangstelling naar uit gaat. Dan maken wij een offerte op maat.  Leuk! Details en uurprijzen vind je in het menu.

Op:
 om 
Door:
In:
Adres
plaats postcode
Met:
aantal mensen
Kosten: