Wilde Ziel organiseert de volgende tantrische workshops en cursussen:

spaceholding

Sacred Space voor Tantra 

Wat betekenen de kleurcodes bij onze evenementen?

We scheppen met elkaar een fijne, veilige ruimte, waarin we in liefde kunnen groeien...

Voor je aan onze heerlijke Tantra activiteiten deelneemt, willen we je vragen om naar deze Tantra pagina te gaan en te lezen over hoe wij Tantra geven.

Onderaan die pagina vind je uitleg over de kleurcodes en spelregels die we hanteren. 

Tantra Sadhana

Wekelijkse tantra avonden op de eerste, tweede en derde vrijdag

De eerste drie lessen van de maand is er Tantra Sadhana, dat zijn lessen met heerlijke tantrische oefeningen, tranformerende meditaties en lichaamswerk. 
Je leert hoe je meer transformerende, orgastische, verruimende en helende levensenergie kunt ervaren.

We maken door de weken heen een tantrische reis door de chakra's (bewustzijnslagen), waarbij je inzichten op doet over hoe je mind eigenlijk werkt en hoe je jezelf meer kunt waarnemen en uit blokkerende emoties kunt stappen. Zo kom je stapsgewijs meer in verbinding met je lichaam en wie je in je kern bent. Tantra Sadhana is neo tantrisch, maar neigt meer naar de meditaties en pranayama oefeningen van de klassieke Tantra. We herhalen de meditaties en oefeningen, zodat je ze ook thuis makkelijker kunt doen. We delen verdiepende inzichten uit Tantrische literatuur en mytische verhalen, waardoor je meer kunt leren invoelen waar Tantra in essentie over gaat.


Iedereen kan meedoen (singles en stellen, beginnend of al tijdje met tantra bezig) en de avonden zijn ook gewoon los te volgen.
De oefeningen zijn individueel, in groepjes en 1 op 1, wisselend op de avond.

We hanteren de volgende codes op deze avonden:

Code wit: De kleding blijft gedeeltelijk aan, bloot hoeft trouwens nooit bij ons. Het is niet seksueel gericht, maar sensuele levensenergie mag natuurlijk wel stromen, want die is de helende energie voor je lichaam.

divinetouch

Divine Tantric Touch

Elke vierde (en vijfde) vrijdag bodywork, aanraking en massage

De vierde en vijfde vrijdag van de maand nemen je mee in een tantrische reis helemaal in contact met je lichaam. We bouwen eerst de energie op en daarna is er aanraking, massage of ander lichaamswerk. De oefeningen zijn soms 1 op 1, soms in groepjes of afwisselend. We kijken naar de groep, en de samenstelling in het moment.

Divine Tantric Touch is neo Tantrisch. Het brengt de therapeutische invloed van afgestemd en zacht aanraken van het Westen en de meditatieve kracht van Yoga, Mantra en Meditatie uit het Oosten samen tot een krachtig, transformerend ritueel. Door onze leefwijze in het verstedelijkte Nederland, bewegen we veel te weinig en doen we teveel straling en negatieve invloed op van onze vervuilde, overvolle omgeving. Door tijdsdruk ervaren we nauwelijks de ruimte om helemaal tot ontspanning te komen, waardoor we de diepte van meditatie nauwelijks kunnen ervaren.

Vanuit dat inzicht is Neo tantra ontstaan, in samenwerking met monniken, Yogi's en guru's die met een tantrische, meditatieve achtergrond naar het westen kwamen, zo'n 50 jaar geleden. Vanuit liefde voor onze leraren ontwikkelen Mark en Jivanmukta (Janine) van Wilde Ziel, wekelijks eigentijdse neo tantrische rituelen. Het zijn prachtige vormen van afgestemd huidcontact, adem, klank en beweging.

Ze wekken energie op, die ons geblokkeerde voelen en waarnemen uit de weg ruimen en de natuurlijke stroom in je lichaam herstellen. Waardoor je (weer) het contact kunt ervaren met het wervelende, scheppende, orgastische, goddelijke bestaan.

We hanteren de volgende kleurcodes op deze evenementen:

Roze: bloot mag (nooit verplicht), sensuele, zachte en vurige tantrische transformerende energie. Geen $eks.

Onze maandelijke Tantra Thema's

Hoe zijn onze  workshops opgebouwd?

Door bepaalde thema's steeds terug te laten komen krijg je een indruk van wat je kunt verwachten op zo'n avond. Het helpt je om een kleine beetje meer inzicht te krijgen in de innerlijke reizen die we maken. De route loopt door de chakra's heen van onder tot boven in je lijf. We volgen ook de seizoenen een beetje, we beginnen het pad met gronden, bewegen, plezier maken en landen ook weer veilig. De inhoud verschilt van bijeenkomst tot bijeenkomst er is geen vast programma omdat we met energie en in het moment werken. Klik op de namen van de thema's om naar de uitleg te gaan...

Dit zijn onze Tantra thema's:

Divine Tantric Power (introductie in tantra en levensenergie)

Wild Dragons (omgaan met lastige emoties en angst)

Cosmic Heart (bevrijding van het hart, universele liefde)

Tantric Compassion (transformatie van je denken, gewaar zijn)

Tantric Relationships (waarheid over jezelf ontdekken in de relatie met jezelf en de ander)

Het thema van september is: Je body/mind beter leren kennen, dichterbij jezelf komen en dieper met elkaar verbinden: Tantric Relationships

Het thema van oktober is: vanuit Tantrisch oogpunt omgaan met je emoties, angsten en innerlijke draken aankijken: Wild Dragons

Osho

Osho meditaties

Elke 4e zondagochtend van de maand

Herinner jij je de geweldige Osho meditaties? Of heb je er wel eens van gehoord?

Of heb je er behoefte aan om je energie eens goed op te schonen en weer jezelf te centeren? Doe dan mee met de Osho meditaties op de tweede en vierde zondagochtend van de maand!

De meditaties worden begeleid door Mark Naaborgh en/of Janine Vermeulen (Jivanmukta).

In de Temple of Happiness van 10:00 -12:00 uur.

Programma:

10:00 Deur open, liefdevol welkom

10:15 Uitleg meditatie

10:30 Start meditatie. Tijdens de meditatie is de deur gesloten, je kunt dus niet later even binnenlopen.

11:30 Afronding met sharing cirkel, thee en wat lekkers

12:00 Opruimen en weg.

Toegangsprijs: 10 euro (online of contant)

Parkeren is op zondag gratis en voor de deur.

 

Aanmelden voor de Tantra workshops: zie knop onderaan deze pagina. 

Onze locatie: Temple of Happiness Amsterdam

Hendrik van Wijnstraat 10 Amsterdam, ingang achterzijde gebouw (linksom lopen)

Deur open 19:30

Start: 20:00

Einde Programma: 23:00  

 

Liever Tantra leren via Privé les?


Jazeker! Tantra van Wilde Ziel kun je ook ervaren tijdens een privé retreat voor een stel of een individu.

Deze vinden op een locatie buiten de Randstad in de natuur plaats (1 of meerdaagse retreats), met luxe overnachting en verblijf. Stuur ons een mailtje waarin je aangeeft naar welk onderwerp of thema  je/jullie  belangstelling naar uit gaat. Dan maken wij een offerte op maat.  Leuk!

Details en uurprijzen vind je ook in het menu onder: Privé les &  sessies.


Op:
 om 
Door:
In:
Adres
plaats postcode
Met:
aantal mensen
Kosten: