Workshops

9 Maart Divine Tantric Play :

Shibari workshop | massage | zintuigenreis | hot tub*

 

Divine Tantric Play is een heerlijke speelse tantra avond !

Data en thema's:

Divine Tantric Play SPECIALE SHIBARI EDITIE op zaterdag, 9 maart, 20:00-00:00 uur: Hier kun je je aanmelden voor 9 maart

De  workshop is in het Nederlands, met Engelse vertaling of in het Engels (als 2+ deelnemers geen Nederlands spreken)

 

 

Programma 9 maart:

19:30 Deur open

20:00 Openingscirkel: intro met intentie ritueel, regels (kom op tijd!)

20:15 Workshop Tantrische Shibari (Japanse bondage)

21: 30 Divine Tantrisch Spel met massage, Tantrische sensuele reis van de zintuigenen oefenen met shibari en hot tub*

23:30  Slotcirkel

23:45 Samen opruimen

*NB! als speciale extra attractie bouwen we voor jullie de hot tub op, als er op vrijdagavond 19:00  20+ kaartjes verkocht zijn.

Voor heren kan het tijdelijk uitverkocht zijn, mail ons voor de wachtlijst: wildeziel.contact@gmail.com.

Heb je nog nooit iets bij ons gevolgd, lees dan deze pagina eerst.

Koop hier je  ticket

Tantrische Shibari 

Deze workshop start met korte meditatie of ademoefening om even lekker los en bij jezelf te komen. Vervolgens maken we kennis met de shibari touwen. We oefenen met het - in consent, afgestemd - voelen, leiden & volgen, dansen en elkaar in de overgave brengen, aan de hand van de mooie en speelse knoop vormen. Het zijn vormen waar je niet hoeft te struikelen over de techniek, ze zijn makkelijk te volgen. Maar ook voor wat gevorderden is er ruimte om lekker te experimenteren. Mark leert je de basisbeginselen, zodat je veilig aan de slag kunt en ook later op de avond nog samen  verder kunt spelen.

Wat kun je verwachten:

Divine Tantric Play zijn prachtige avonden van liefdevol huidcontact, healing, massage, adem, klank en beweging. Met als doel om je natuurlijke levensstroom te voelen en te volgen.

We beginnen met afspraken met elkaar, waarna we een korte workshop doen om zuiver op elkaar af te stemmen vanuit het hart.

Vervolgens is er speelruimte om met elkaar massage, shibari, tantrische speelvormen uit te wisselen.

Neem je eigen touw mee (shibari), veertjes, olie, een mooie doek etc. 

Na de workshop richten we gezamenlijk de Divine Tantric playground in. In hoekjes van de zaal zal er gespeeld worden met bijvoorbeeld: tantrische vuur ademhaling, zintuigenritueel, drukpunten massage, hemelse puja, healing, body-to body massage, shibari etc.  De hele avond is er spaceholding, (het is geen les), het is lekker speels en vrij.

Wat is het wel en wat niet?

Deze Tantra workshops hebben code roze:  De avonden zijn liefdevol, sensueel, speels en verbindend. De kleding is tijdens de begin workshop aan. Daarna mag er - in overleg en afgestemd met je groepje- ook (bijvoorbeeld) naakt gemasseerd worden, maar dat is niet verplicht en ondergoed mag ook gewoon aanblijven. Belangrijkste voor ons is dat je snapt dat het geen avond is waar we doelgerichte (seksuele) handelingen willen, dus we spreken af dat we wegblijven van de energie van: najagen, gericht zijn op daten, of elkaar  buitensluiten. Als er iets gebeurt dat je een onveilig gevoel geeft, kun je altijd bij Janine, Mark of bij 1 van de spaceholders terecht. Het mooiste is om op zo'n avond als deze mee te maken dat je jezelf overgeeft aan het liefdevolle veruimde bewustzijn, dat je energie geeft en oude pijn heelt. En nog prachtiger is om dat als geheel als groep te kunnen ervaren!

 

 

 


Op:
 om 
Door:
In:
Adres
plaats postcode
Met:
aantal mensen
Kosten: