Massagedans

Wil jij al dansend jezelf en elkaar beter leren kennen en meer liefhebben?

Geef je dan hier op via het onderstaande formulier. Je kaartje voor de avond is inclusief begeleiding, hapjes en drankjes (geen alcohol of drugs). 
Praktische informatie

In de agenda vind je de verschillende data 

 


  Divine Tantra Dance:


  (4e donderdag in de maand: 23 december 2021, 27 januari, 24 februari 2022 etc):

  Divine Tantra dance is een plezierig spel van ademen, bewegen en voelen, jezelf openen. Door helemaal op te gaan in het moment, kun je meer vreugde ervaren in het leven. Door een speels ritueel, gebaseerd op eeuwenoude inzichten uit Tantra, komen we meer thuis in onszelf, waar we de ander in vertrouwen ontmoeten. Hou je van dansen, mediteren, spelen en wil je je vrij en ook meer onbevangen voelen met elkaar? Dan is deze goed begeleide dansavond je kans!

  We zijn een spiegel van elkaar, om vrijer te worden: zonder schaamte en autonoom. Op de dansvloer speel je met je eigen kracht en bied je tegenspel aan je danspartner. Soms ben je elkaars tegenpool, dan weer elkaars bondgenoot of geliefde...waarin je kunt ervaren hoe je elkaars katalysator kunt zijn om nog meer thuis te komen in jezelf.

  Wij, Mark en Janine, zijn jouw spaceholders. Wij begeleiden de dans in een veilige, warme sfeer waarin jij jezelf mag ontdekken op de dansvloer: je gevoelens, je emoties, je overtuigingen... om ze ook weer los te laten. Zodat je kunt versmelten met de universele liefde in jezelf en om je heen.

  Divine Naked Dance Ceremonie:


  (5e donderdag van de maand: 30 december 2021, 31 maart, 30 juni, 29 sept, 29 dec 2022):

  Dit is een tantrische dansceremonie waarbij je naakt danst. We dansen eerst alleen, verbinden met ons zelf, zodat we helemaal geland zijn. Daarna komen we in contact met elkaar en op deze avonden, doen we een speciaal tantrisch uitkleedritueel in de dans!  De avonden worden helemaal begeleid en we houden ons aan de regels van consent, wat inhoudt dat we elkaars grenzen respecteren en ook elkaars uitnodiging veilig maken en helder.  Ervaar je naakte lijf, voel je helemaal vrij en laat de energie stromen, adem vrij en centreer jezelf.

  Deze avonden zijn alleen toegankelijk voor spirituele naturisten, tantrika's of zeer bewuste dansers. Seksuele handelingen zoals met een bepaalde focus de geslachtsdelen of borsten aanraken, de ander willen opwinden of orgasmes laten beleven, zijn hier op deze avonden niet welkom. Je ervaart jezelf, het is jouw eigen reis om je lichaam te leren kennen, ontspannen en helemaal te ontplooien als een bloem. Om al je zintuigen te openen, je mind te laten oplossen en je helemaal te kunnen overgeven aan het intelligentie voelen en weten, staat bij ons een veilige bedding bovenaan!

  Het effect van deze dans is dan ook onovertroffen! Want naakt dansen is onze kwetsbaarheid tonen aan het goddelijk gezicht. We verheffen onszelf doordat hiervoor nog meer vertrouwen en overgave nodig is, dan wanneer we gekleed dansen. Onderschat het niet: naakt dansen is een eeuwenoud en magisch ritueel, omdat het zo geweldig is als je je op deze manier helemaal opent voor de kosmische energie en stap voor stap al je schaamte en schuldgevoelens transformeert tijdens de meditatie!
  De energie op zo'n avond is dan ook "sacred" te noemen: heel geconcentreerd, liefdevol, sereen en totaal in afstemming. Zoek je een erotische date, ga dan ergens anders naartoe. Want bij ons kom je echt helemaal voor jezelf en om elkaar te eren in onze mooiste en meest kwestbare menselijkheid! Zoiets als dit, vind je (bijna) nergens!

  Data zie agenda.

  Praktische details:

  Data zie agenda. Tickets: 25 euro pp. vooraf aanmelden is verplicht. Door je aan te melden verklaar je dat je alleen komt als je gezond bent en vrij van besmettelijke aandoeningen. 

  Meenemen:

  Meenemen: fijne kleding om in te dansen en te bewegen, een grote handdoek om op te zitten of te liggen als je (gedeeltelijk) naakt bent. Een flesje water. En misschien iets van fruit of chocolade om te delen met elkaar. Er is thee.

  Voor wie is deze avond geschikt?

  Als je je goed kunt gronden  of dat wilt onderzoeken, in de aanraking en het contact met de ander, dan is dit een geweldige avond voor jou. Uiteraard respecteren we onszelf en elkaars grenzen. We dansen met heerlijke, zachte soepele kleding aan. 

  Plaats en locatie

  Hendrik van Wijnstraat 10 Amsterdam

  Deur open 19:30

  Openiing 20:00

  Afsluiten 23:00

  Aanmelden nieuwsbrief

  Wil je op de hoogte blijven van de tantrische activiteiten die Wilde Ziel organiseert? Geef je dan op voor onze nieuwsbrief.

   


  Op:
   om 
  Door:
  In:
  Adres
  plaats postcode
  Met:
  aantal mensen
  Kosten: