Wilde Ziel

 

Voor stellen

Wilde Ziel Verwenarrangementen voor stellen (onze tantra massages).

Wil je eens wat anders? Neem dan een verwenarrangement, dat zijn energetische tantra massages voor jou en je partner. En ook les/begeleiding of een speciaal ritueel is mogelijk, kijk maar!

  1. Hemels verwenarrangement (duo Tantra lichaamsmassage)

    Speciaal voor stellen. Wij ontvangen je met hapjes en drinken in een warme, fijne omgeving. Waarbij we jullie leren om liefdevolle energie bij jezelf en elkaar op te wekken. We willen jullie je Goddelijke, onschuldige, natuurlijke, wilde kern in jezelf laten proeven. En om die te waarderen (het Engelse woord “worshipping” is eigenlijk veel mooier) en lief te hebben in elkaar. Ideaal voor stellen die elkaar eens extra en op een heel ander niveau willen openen, ontmoeten en beminnen. Wij als masseurs en ook een stel, geven jullie een energetische Tantra massage waarbij jullie tegelijkertijd gemasseerd worden. We raken geen intieme delen aan, dat is ook niet nodig, omdat we ervaren zijn in het openen van de energiestromen door meditatie, adem en healing. Na afloop delen jullie je ervaringen. Deze massage is geschikt als je met je partner samen Tantra wilt ontdekken en ervan genieten. 90 minuten voor 200 euro, 120 minuten 250 euro (ook als je de duo massage van 1 van ons wilt ontvangen).
  2. Wilde Ziel Verwenarrangement (sessie op maat)

    Heb je als stel bepaalde wensen, verlangens, behoeften of wil je iets doorbreken? Laat je dan door ons meenemen in het Wilde Ziel Verwenarrangement op maat. Wat je vraag ook is, een speciaal ritueel, "mental role play", verkleden in mannen/vrouwenkleding,  elkaar aanbidden als god/godin, genieten van een duo massage met diner, champagne, overnachting, hot tub; een door ons begeleide sessie waarbij je elkaar uitdaagt, de ogen kijkt en zegt wat je verlangens zijn in je relatie of een sessie waarbij je van ons leert masseren? Veel is mogelijk! Prijs op afspraak.

Aanbieding Verwenarrangementen!

Als je 4 Tantra verwenarrangementen neemt binnen vier maanden, krijg je bij het vijfde arrangement een uur extra of 50 euro korting naar keuze.

Om deze massages te boeken, vragen wij je om een email te sturen naar: wildeziel.contact@gmail.com .

Voor vragen kun je mailen of bellen: 

Janine 0613795437

NB! Massages voor stellen zijn ook in het weekend te boeken, mits minimaal een week van tevoren aangevraagd.

Locatie, contact en betaalgegevens zie contact