Tantra sessie met een complete lichaamsmassage, meditatie, visualisatie en Yoga

Ontdek wat een tantra sessie voor jou persoonlijk  kan betekenen..

Wil je kennis maken met Tantra? Dan is een privé sessie een mooie start. Als je meer kundalini/prana energie begint te voelen, open je je vanzelf meer voor de kwaliteit van je leven en relaties. Onze sessies zijn daarom niet alleen massages, maar je krijgt veel meer dan dat. Het zijn sessies die je spirituele pad ondersteunen, versnellen of verdiepen doordat je met de krachtige Prana/Kundalini leert werken en centeren.

We geven individuele Tantra sessies in Amsterdam en Rotterdam. Je kunt zelf 1 van de volgende sessies boeken, de boekingsknoppen staan onderaan de pagina.

Tantra sessie basis:

Als je voor de allereerste keer komt of nog weinig ervaring hebt met dit soort lichaamswerk, dan is deze sessie het meest geschikt. Allereerst is er een korte uitleg over Tantra, vervolgens doen we een meditatie om in het hart te komen en aansluitend ontvang je een heerlijke complete ontspannende energetische lichaamsmassage, waarbij je de eerste beginselen van tantrisch ademen en werken met de bekkenbodemspieren leert. Doel is om meer energie te (leren) voelen en te kunnen dragen (je sensuele levensenergie). Ik neem uitgebreid de tijd voor je en sla geen plekje over.
In deze sessie worden (mits met toestemming) geslachtsdelen in de flow meegenomen, zonder seksuele intentie. Het is geen lingam of yoni massage en er is geen inwendige aanraking. De billen, het bekken, de liezen en het borstgebied worden ook liefdevol gemasseerd. Vrij vaak zeggen klanten dat ze nog dagen lang tintelingen voelen, een plezierig gevoel hebben in hun gehele lichaam, meer energie en meer contact met hun eigen lichaam ervaren (zich meer heel voelen). 

Tantra sessie intens:

In deze sessie wordt je al iets meer ingewijd in Tantra, en er is iets meer adem, energie transformatie en meditatie, zodat jouw ervaringen zullen verdiepen. Ook hier ontvang je een complete lichaamsmassage, heerlijk ontspannend als wellness, energetisch openend en tegelijkertijd heel aardend.  Naast het wakker maken van kundalini en/of seksuele energie, leer je om de toenemende stroom ook meer te centeren in je lichaam en je mind er een beetje te laten. De werkelijke kracht van tantra ligt namelijk in jezelf bevrijden: dat is niet alleen je lichaam, maar ook je denken, je emoties en gevoelens. Waardoor ook je energie meer gaat stromen. De focus ligt erop om daar helemaal in het nu in aanwezig te blijven: zonder doel, zonder focus, zonder verwachting... niets, alleen totale overgave.

Deze sessie wordt opgebouwd vanuit een meditatie of yogaoefening, dans of ritueel, en de genitaliën worden (uitwendig) mee gemasseerd. Zonder seksuele intentie of hoogtepunt. De focus ligt op het werken met krachtige levensenergie die oude emotionele blokkades kan opruimen waardoor  je sneller in je eigen authentieke flow komt in je leven. Je kunt seze sessie alleen boeken als je al een keer geweest bent en er consent is van mij. De massage is soms op een tafel, soms op een mat. Als we afspreken dat je op een mat wordt gemasseerd kun je dat bij de boeking aangeven en ligt het tarief hoger (zie hieronder).

Sacred Release : 

Deze sessie heeft in het begin dezelfde opbouw als de Tantra Basis, met als massage een drukpunt massage. Hij wordt vaak gekozen als iemand diepe spanningen ervaart, stijf is, het lichaam nauwelijks voelt, zenuwpijn heeft, overprikkeld is, na een periode van stress of burnout, tijdens de menopauze of bij een moeilijke periode in het leven. Soms ook bij bepaalde typische lichamelijke klachten, zoals bijvoorbeeld pijn in het bekken, liezen of onderrug. 

Het is een massage die is gebaseerd op zowel Tibetaanse drukpunt massage (Kum Nye) als De-armouring. De massage voelt krachtig en fysiek aan, maar het effect is beslist heel energetisch. De massage stimuleert niet alleen de doorbloeding van spieren en organen. Hij deblokkeert ook zenuwbanen en spierknopen/aanhechtingen (triggerpoints). Tenslotte komen de subtielere energiekanalen en lymfekanalen aan bod. In een gesprek met jou over wat je klachten en wensen zijn, bespreken we met elkaar welk gebied onder handen wordt genomen. Deze massage wordt regelmatig geboekt door klanten die niet met Tantra bezig zijn, omdat de gewone fysiotherapeut niet zo diep in het bekkengebied werkt.  Als je voor klachten komt, check dan svp vantevoren via de email of dee massage iets voor je is. Zo niet dan verwijzen we je door.  Deze massage is soms op een tafel, soms op een mat.

Vier-handen Tantra massage:

Lijkt het je fijn om jezelf helemaal onder te dompelen in liefdevolle handen die je aanraken, liefkozen en helemaal in je flow brengen? Boek dan een deze massage, die wordt gegeven door  Janine en Mark samen. We masseren met verschillende technieken en bespreken vooraf met jou wat je vraag is. De massage is volgens onze klanten heel bijzonder, omdat de combinatie van de mannelijke en vrouwelijke energie van ons, geliefden, een diepe impact heeft en je helemaal in je lijf en uit je hoofd brengt. Ook hier geldt: we beginnen de sessie met een stukje Tantra meditatie, efeninen etc. En:  kom je voor het eerst dan volgen we de flow van de Tantra basis. Heb je klachten of wil je dieper in je lijf zakken en emoties en blokkades opruimen, dan kan je vragen om de vier handen sacred release. Deze massage is soms op een tafel soms op een mat.

Stuur een mailtje gericht aan Mark: wildeziel.contact@gmail.com als je Mark wilt boeken voor een sessie. Mark werkt in de weekeinden en avonden of op vrijdag.

Duur en prijs van een  Tantrasessie:

Duur van de massage:

De  1 op 1 Tantra sessies met massage duren minimaal 2 uur en je kunt ze boeken tot de duur van 4 uur.
Vierhanden sessies met massage duren minimaal 1,5 uur en maximaal 4 uur.


Prijzen en toeslagen van de Tantra sessie:

De Tantra massages worden op een tafel gegeven, tenzij anders vermeld.

  • Tantra sessie 1 op 1: Op tafel: 150 euro voor 2 uur. Op de mat: 180 euro voor 2 uur. Elk half uur langer kost 30 euro extra . 
  • Vierhanden massage: Op tafel: 200 euro voor 1,5 uur. Op de mat: 230 euro. Elk half uur langer kost 50 euro extra.

Toeslag individuele Tantra sessie in de avond: 30 euro.
Toeslag individuele Tantra sessie in het weekend: 50 euro (het weekend is van vrijdagavond tot en met zondagavond). Het weekend is beperkt beschikbaar voor stellen en vrouwen.

Als je de Tantra sessie aftrekt van de kosten van je bedrijf, of een factuur op naam van je bedrijf wilt, komt er 21% aan kosten bij. 

Je kunt meteen zelf een sessie boeken. Dat kan bij Janine, zie boekingsknop op deze pagina. 
Wil je (coaching of) een sessie bij Mark kun je hem een mailtje sturen: Mark@wildeziel.nl

Tantra Sessie bij Wilde Ziel:

Een tantra massage is erop gericht om bewuster te worden van je kern, via aanraking en adem. Je lichaam is in de Tantrische visie een manifestatie van goddelijke, liefdevolle energie. Onze sessies zijn daarom meer dan een Tantra massage, het zijn inwijdingsrituelen die je bewust maken van het enorme potentieel aan levensenergie dat je in je hebt, hoe je dit beschikbaar maakt voor jezelf en hoe je met behulp van al die energie krachtiger en liefdevoller in het leven kunt staan. Wat wij geven is gebaseerd op Tantra en Empowerment.

Onze intentie is om je meer in jouw eigen Bron te brengen en helemaal van jezelf te houden. Zo word je je bewuster van je eigen en andermans grenzen en verlangens. En ontvang je inzicht en handvatten om hier vrijer en authentiek mee om te gaan. Daardoor verdiept het contact met jezelf en met anderen in bijvoorbeeld relaties en je werk. Onze Tantra sessies zijn geïnspireerd op spirituele Tantra, waar genieten de weg is om tot bewustzijn, compassie en in je Bron te komen.

Vooraf stem ik met jou af waar je vraag of verlangen ligt. Dat kan jij zelf aangeven in je email. Je mag ook bellen of wij nemen contact met jou op. In elk geval bespreken we (ook) bij aanvang van een sessie je vraag of wens.

De massages vinden meestal plaats op een tafel (alleen drukpunten massage is soms op een mat). Mark en ik geven de massages gekleed of we houden ondergoed aan, jij mag naar eigen keuze (deels)gekleed zijn of bloot.

NB! Onze op tantra gebaseerde sessies zijn niet seksueel gericht. Als je voor het eerst een Tantra massage boekt en je wilt weten wat nou precies wel en niet de bedoeling is, lees dan eerst het stuk hieronder.

Wat te doen bij seksuele opwinding?

(lees dit artikel als je nog nooit een Tantra sessie hebt gevolgd)

We nodigen je uit om een poort door te gaan, die aan het fysieke verlangen voorbij gaat..

Laten we proberen om dit punt hier zo duidelijk mogelijk uit te leggen, want er zijn veel misverstanden over.

Een Tantra sessie is een ritueel:

Bij een Tantra sessie gaat het niet over seks. De sessie is gericht op het contact maken met de totale levensenergie van jouw hele ZIJN, zonder vooropgezet doel. Daarbij ligt nergens een speciale focus op, dus ook niet op seks of aanraking van de geslachtsorganen.

Het is een heilig ritueel, in een bijzondere afgestemde sfeer, vanuit liefde gegeven. Mark en ik vragen daar openheid voor, respect en een meditatieve houding.

Het is jouw energie, jouw reis:

In een Tantra sessie zijn wij in de rol van facilitator (= iemand die iets mogelijk maakt) om je bronnen van oer-levenskracht, voor jouw eigen persoonlijke ontwikkeling en empowerment aan te boren. Wij "doen" niets, we "geven" het niet, het zijn geleende handen aan jou en we maken onszelf helemaal leeg, waardoor het mogelijk is dat er processen in gang worden gezet, die je verrijken.

Maar wat nou als je seksueel opgewonden raakt?

Alles hoort bij het leven, dus ook die reactie. Het is natuurlijk en we verwelkomen het zoals alle energie die in beweging komt, zonder oordeel. We mengen ons niet in je seksuele verlangens en behoeften, dat doen we ook niet met je andere persoonlijke energie, omdat daar vaak de mind als controleerder achter zit. En die mind geven we al vaak genoeg zoveel ruimte, waardoor mensen vaak gevangen raken in bestaande, bekende patronen. En dat willen we nou juist niet, toch?

Het ritueel is een uitnodiging om je mind los te laten:

Ondanks alle uitleg en voorzorg krijgen we zo nu en dan een seksueel getint verzoek...Dan hebben we te maken met een controlerende mind, die lijkt bij nieuwe ervaringen soms weer even op een kleuter, die per sé hij dàt ene koekje wil en stampvoetend probeert zijn zin te krijgen...
Wanneer je bij jezelf merkt dat er een dwingend verlangen opkomt, probeer er dan eens naar te kijken, zonder dat er iets "moet". Misschien voel je waar je spanning vandaan komt of kun je er zelfs een beetje om lachen. Maak het niet te groot, want als je je weerstand, emoties en je oordelen (ook schaamte, schuldgevoel) los durft te laten, kan je door naar onbekend terrein!

Alle energie tezamen vormt een enorm potentieel aan levenskracht. Het is echt zoveel dat je er ook totaal in kan blokkeren, agressief van worden, innerlijk door kunt bevriezen of hard van wegrennen... Dat kennen wij zelf uit eigen ervaring en we voelen begrip en compassie voor wat je ook tegen komt op jouw reis. 

Niet alleen masseren, maar ook ademen:

Je kunt je enorme potentieel wèl benaderen en toegankelijk maken, zonder dat je er dwingend door wordt, emotioneel of bang. En het gaat juist om dàt proces: dat leren voelen en er bij blijven. Niet uit je lichaam gaan, maar er vertrouwd mee raken. Dat leert niemand op school, maar dat kun je na een of meer Tantra sessies wel gaan ervaren. En dat is geweldig!

Dat potentieel benaderen, en leren "containen", doen we door intens te ademen en speciale bekkenbodemoefeningen te doen. Of we maken die energie veilig beschikbaar, door juist enorm te vertragen en super bewust te worden van elke subtiele aanraking, die je nog dieper in jezelf brengt.

Dít is nou het prachtige, Goddelijke spel: erachter zien te komen wat jij zelf nodig hebt, ín het moment! Daar is een meditatief soort concentratie voor nodig, een lege mind en het allesdoordringende besef dat we volkomen gelijkwaardig aan elkaar zijn en elkaar ten alle tijde diep respecteren. (Sommige klanten beweren dat je daarom beide naakt moet zijn tijdens de massage, maar dat is onzin, het heeft niets met een bloot lijf te maken).

We scheppen samen een meditatieve leegte:

Tijdens een sessie scheppen we met elkaar een sacred empty space, tussen gever en ontvanger. En alleen dan kunnen de transformerende krachten hun werk doen, waardoor er veel meer vitaliteit, kracht, openheid, geaardheid, liefde en overgave in het leven komt. En dat maakt jou als vrouw super sexy, super stralend en liefdevol voor jezelf en anderen. Dat heeft niets met de wil om allerlei soorten orgasmussen of seks te hebben, te maken. Maar je krijgt ze er wel door. En pas op: want ookal heb je misschien nu geen idee waarover ik het heb, je MIND wil ze vast meteen al graag bestellen... En dat kàn dus helemaal niet, zoals je naar ik hoop nu snapt.

Omarm wat er gebeurt zonder oordeel:

Mark en ik delen het liefst al onze kwaliteiten, technieken, ervaringen en wijsheid, opdat je net zoals hij en ik, zoveel méér kunt genieten van jezelf, van anderen en van deze planeet! En ook opdat je razendsnel allerlei oordelen die je daarbij niet helpen, los kunt laten. Dàt is waar het ons om gaat! Dat is wat Tantra ons zelf dagelijks brengt en ook wat het al eeuwenlang anderen gebracht heeft...

Kortom: we vragen dus van je om de sessie(s) met een open spirit en vanuit het hart tegemoet te treden. Opdat je helemaal kunt omarmen wat zich aandient, zonder oordeel. Zet die mind maar even in de gang naast je schoenen en neem hem of haar weer liefdevol mee als je naar huis gaat.

Als we merken dat je eigenlijk alleen voor een erotische massage komt, zullen we je met liefde doorverwijzen naar anderen die dat graag en zelfs ook goedkoper dan wij kunnen doen. En dat is niet omdat we negatief oordelen over jou als mens of omdat we bang zijn, maar omdat we veel liever mensen meenemen op die verrukkelijke route, die open ligt als ze alles leven op hun pad en daarbij ook voorbij die mind durven gaan. 

Ik hoop dat we zo heel helder zijn over waar het nou wel en waar het nou niet over gaat.

Een Tantra Massage boeken:

Je kan bellen of mailen als je vragen hebt of om te boeken.

Echter beantwoorden wij alléén maar de telefoon met nummerherkenning. En we beantwoorden géén Whatsapp of andere social media.

Janine Vermeulen: 06 137 95 437 Janine@wildeziel.nl

Mark Naaborgh: 06 27033545 Mark@wildeziel.nl 

of stuur een berichtje via de contactpagina.

Locatie, betaalgegevens zie contact

Hieronder kun je zelf reserveren bij Janine. (Mark kun je beter emailen)

         
'