Tantra massage & Tantra meditaties

Voel je welkom in de wereld van Tantra, Liefde, Empowerment en Compassie!

We geven de volgende Tantra sessies in Amsterdam (of Rotterdam, indien je dat in je aanvraag aangeeft):

Tantra massage basis:

Als je voor het eerst een Tantrische massage wilt ontvangen of als je de werkwijze van Wilde Ziel niet kent, kun je het beste een Basis sessie boeken. Dat is een heerlijke energetische massage waarin je je levensenergie bewuster leert voelen. Het is een lichte, speelse aanraking die je helemaal opent en je aura opschoont, en een ontspannende lichaamsmassage. Ik neem uitgebreid de tijd voor je en begin vaak met een heerlijke meditatie waardoor je in je hart komt. Jij behoudt helemaal de regie over waar je aangeraakt wordt. Deze massage is ook heel geschikt als je bewuster wilt worden van jouw godinnelijk lichaam en meer van jezelf wilt leren genieten.

Tantra massage Intens:

Als je deze massage boekt, verdiepen we het contact nog veel meer met jezelf. Deze massage is intens in de zin dat er meer contact is: zowel in adem, energie als lijfelijk. Afwisselend masseren we je energetisch, vlinderlicht, plagerig en dan weer stevig geaard. Met deze massage kom je helemaal uit je hoofd en in je lijf. We nodigen heel bewust uit tot bewegen, ademen en helemaal aanwezig te zijn in het nu. Deze massage wordt opgebouwd vanuit een meditatief tantrisch ritueel. Deze massage kun je boeken als je al minimaal een keer geweest bent en is soms op een tafel, soms op een mat.

Sacred Release (op de-armouring geïnspireerde massage): 

Deze lichaamsmassage is een drukpunt massage. Deze voelt krachtig en fysiek aan, maar het effect is heel energetisch. Je kunt die kiezen als je te maken hebt met langdurige periodes van stress, als je lichaam behoorlijk stijf is of als je je lijf niet echt goed kan voelen. Ook is deze massage geweldig om balans te brengen in het lichaam bijvoorbeeld tijdens de menopauze. De massage stimuleert niet alleen de doorbloeding van spieren en organen. Hij deblokkeert ook zenuwbanen en spierknopen/aanhechtingen (triggerpoints). Tenslotte komen de subtielere energiekanalen en lymfekanalen aan bod. Het diepgaande effect komt ook doordat we meerdere technieken combineren. In een gesprek met jou over wat je klachten en wensen zijn, bespreken we met elkaar wat gemasseerd mag worden. Je kunt je kleding aanhouden als je dat wilt, want hij kan ook zonder olie. Deze massage kun je boeken als je al minimaal een keer geweest bent en is soms op een tafel, soms op een mat.

Vier-handen Tantra massage:

Deze massage wordt gegeven door  Janine en Mark. We masseren met verschillende technieken en bespreken vooraf met jou wat je vraag is. De massage is volgens onze klanten heel bijzonder, omdat de combinatie van de mannelijke en vrouwelijke energie van ons, geliefden, een enorme impact heeft op degene die de massage ontvangt.

Het is heel fijn om meegenomen te worden in een totale afstemming, waar de magie van de liefde je optilt naar hogere lagen van je bestaan en je bewustwording daarvan verfijnt. Met een vierhanden massage onderzoek je je persoonlijke intenties en vrijheid. Deze massage nodigt je namelijk nog meer uit dan alle andere, om helemaal los te laten en je over te geven aan het Bestaan, aan het moment zelf en aan de wijsheid van jouw lijf dat vol leven zit en gevoeld wil worden, wil léven! Deze massage is soms op een tafel soms op een mat.

Duur en prijs van een  Tantrasessie:

Duur van de massage:

De  1 op 1 Tantra massages duren minimaal  2 uur en je kunt ze boeken tot de duur van 3 uur.
Vierhanden massages duren minimaal 1,5 uur en maximaal 3 uur.
Duo massages, verwenarrangementen voor koppels duren ongeveer 2 uur, maar kunnen worden uitgebreid in overleg (eventueel met overnachting).

Prijzen en toeslagen van de massage:

Alle Tantra massages worden op een tafel gegeven, tenzij anders vermeld.

  • Tantra massage 1 op 1 (op tafel of mat. Op een mat kan alleen na instemming tantrika) : 150 euro voor 2 uur. Elk half uur langer kost 30 euro extra 
  • Vierhanden massage (op tafel of mat. Op een mat kan alleen na instemming tantrika): 200 euro voor 1,5 uur. Elk half uur langer kost 50 euro extra
  • Duo massage/Hemels verwenarrangement of tantrales aan koppel gegeven door 1 persoon (op een mat): 250 euro voor 2 uur. Elk half uur langer kost 50 euro extra
  • Duo massage/Hemels verwenarrangement of tantrales aan koppel gegeven door 2 personen (op een mat): 250 euro  voor 2 uur . Elk half uur langer kost 50 euro extra.

Toeslag massage in het weekend: 50 euro (het weekend is alleen beschikbaar voor stellen en vrouwen).

Toeslag massage aan huis (alleen bij ouderen >70 jaar, die slecht ter been zijn of mensen met een lichamelijke beperking waardoor ze niet zelf kunnen komen) reiskosten 0,25 euro per kilometer met een minimum van 30 euro.

Als je de sessie aftrekt van de kosten van je bedrijf, of een factuur op naam van je bedrijf wilt, komt er 21% aan kosten bij. 

Je kunt meteen zelf een sessie boeken. Dat kan bij Janine, zie boekingsknop op deze pagina. 
Wil je coaching of een sessie bij Mark kun je hem een mailtje sturen: Mark@wildeziel.nl

Tantra Massage in het algemeen:

Een tantra massage is erop gericht om bewuster te worden van je kern, via aanraking en adem. Je lichaam is in de Tantrische visie een manifestatie van goddelijke, liefdevolle energie. Onze sessies zijn daarom meer dan een Tantra massage, het zijn inwijdingsrituelen die je bewust maken van het enorme potentieel aan levensenergie dat je in je hebt, hoe je dit beschikbaar maakt voor jezelf en hoe je met behulp van al die energie krachtiger en liefdevoller in het leven kunt staan. Wat wij geven is gebaseerd op Tantra en Empowerment.

Onze intentie is om je meer in jouw eigen Bron te brengen en helemaal van jezelf te houden. Zo word je je bewuster van je eigen en andermans grenzen en verlangens. En ontvang je inzicht en handvatten om hier vrijer en authentiek mee om te gaan. Daardoor verdiept het contact met jezelf en met anderen in bijvoorbeeld relaties en je werk. Onze Tantra sessies zijn geïnspireerd op spirituele Tantra, waar genieten de weg is om tot bewustzijn, compassie en in je Bron te komen.

Vooraf stem ik met jou af waar je vraag of verlangen ligt. Dat kan jij zelf aangeven in je email. Je mag ook bellen of wij nemen contact met jou op. In elk geval bespreken we (ook) bij aanvang van een sessie je vraag of wens.

De massages vinden meestal plaats op een tafel (alleen drukpunten massage is soms op een mat). Mark en ik geven de massages gekleed of we houden ondergoed aan, jij mag naar eigen keuze (deels)gekleed zijn of bloot.

NB! Onze op tantra gebaseerde sessies zijn niet seksueel gericht. Als je voor het eerst een Tantra massage boekt en je wilt weten wat nou precies wel en niet de bedoeling is, lees dan eerst het stuk hieronder.

 Wat te doen bij seksuele opwinding?

(lees dit artikel als je nog nooit een Tantra massage hebt ontvangen)

We nodigen je uit om een poort door te gaan, die aan het fysieke verlangen voorbij gaat..

Laten we proberen om dit punt hier zo duidelijk mogelijk uit te leggen, want er zijn veel misverstanden over.

Een Tantra massage is een ritueel:

Bij een Tantra massage gaat het niet over seks. De sessie is gericht op het contact maken met de totale levensenergie van jouw hele ZIJN, zonder vooropgezet doel. Daarbij ligt nergens een speciale focus op, dus ook niet op de Yoni (= vrouwelijke geslachtsorganen).

Het is een heilig ritueel, in een bijzondere afgestemde sfeer, vanuit liefde gegeven. Mark en ik vragen daar openheid voor, respect en een meditatieve houding.

Het is jouw energie, jouw reis:

In een Tantra sessie zijn wij in de rol van facilitator (= iemand die iets mogelijk maakt) om je bronnen van oer-levenskracht, voor jouw eigen persoonlijke ontwikkeling en empowerment aan te boren. Wij "doen" niets, we "geven" het niet, het zijn geleende handen aan jou en we maken onszelf helemaal leeg, waardoor het mogelijk is dat er processen in gang worden gezet, die je verrijken.

Maar wat nou als je seksueel opgewonden raakt?

Alles hoort bij het leven, dus ook die reactie. Het is natuurlijk en we verwelkomen het zoals alle energie die in beweging komt, zonder oordeel. We mengen ons niet in je seksuele verlangens en behoeften, dat doen we ook niet met je andere persoonlijke energie, omdat daar vaak de mind als controleerder achter zit. En die mind geven we al vaak genoeg zoveel ruimte, waardoor mensen vaak gevangen raken in bestaande, bekende patronen. En dat willen we nou juist niet, toch?

Het ritueel is een uitnodiging om je mind los te laten:

Mark en ik snappen die controlerende mind wel hoor. We moeten er vaak om lachen als iemand toch even uitprobeert of er aan een of ander (seksueel getint) verzoek voldaan kan worden... Want we kennen allemaal wel die kleine kleuter in ons zelf, die stampvoetend roept dat hij dat koekje wil. Het mooiste is als je er op zo een spannend moment ook zelf naar kan kijken en er dan om kan lachen. Want als je je emoties en je oordelen erover (ook schaamte, schuldgevoel) los durft te laten, kan je een poort door gaan naar onbekend terrein!

Alle energie tezamen vormt een enorm potentieel aan levenskracht. Het is echt zoveel dat je er ook totaal in kan blokkeren, agressief van worden, innerlijk door kunt bevriezen of hard van wegrennen... Dat kennen Mark en ik heel goed, want we zijn daar zelf talloze keren in geweest. We herkennen daarom dit soort reacties meestal snel bij onze cliënten.

Niet alleen masseren, maar ook ademen:

Je kunt je enorme potentieel wèl benaderen en toegankelijk maken, zonder dat je er dwingend door wordt, emotioneel of bang. En het gaat juist om dàt proces: dat leren voelen en er bij blijven. Niet uit je lichaam gaan, maar er vertrouwd mee raken. Dat leert niemand op school, maar dat kun je na een of meer Tantra sessies wel gaan ervaren. En dat is geweldig!

Dat potentieel benaderen, en leren "containen", doen we door intens te ademen en speciale bekkenbodemoefeningen te doen. Of we maken die energie veilig beschikbaar, door juist enorm te vertragen en super bewust te worden van elke subtiele aanraking, die je nog dieper in jezelf brengt.

Dít is nou het prachtige, Goddelijke spel: erachter zien te komen wat jij zelf nodig hebt, ín het moment! Daar is een meditatief soort concentratie voor nodig, een lege mind en het allesdoordringende besef dat we volkomen gelijkwaardig aan elkaar zijn en elkaar ten alle tijde diep respecteren. (Sommige klanten beweren dat je daarom beide naakt moet zijn tijdens de massage, maar dat is onzin, het heeft niets met een bloot lijf te maken).

We scheppen samen een meditatieve leegte:

Tijdens een sessie scheppen we met elkaar een sacred empty space, tussen gever en ontvanger. En alleen dan kunnen de transformerende krachten hun werk doen, waardoor er veel meer vitaliteit, kracht, openheid, geaardheid, liefde en overgave in het leven komt. En dat maakt jou als vrouw super sexy, super stralend en liefdevol voor jezelf en anderen. Dat heeft niets met de wil om allerlei soorten orgasmussen of seks te hebben, te maken. Maar je krijgt ze er wel door. En pas op: want ookal heb je misschien nu geen idee waarover ik het heb, je MIND wil ze vast meteen al graag bestellen... En dat kàn dus helemaal niet, zoals je naar ik hoop nu snapt.

Omarm wat er gebeurt zonder oordeel:

Mark en ik delen het liefst al onze kwaliteiten, technieken, ervaringen en wijsheid, opdat je net zoals hij en ik, zoveel méér kunt genieten van jezelf, van anderen en van deze planeet! En ook opdat je razendsnel allerlei oordelen die je daarbij niet helpen, los kunt laten. Dàt is waar het ons om gaat! Dat is wat Tantra ons zelf dagelijks brengt en ook wat het al eeuwenlang anderen gebracht heeft...

Kortom: we vragen dus van je om de sessie(s) met een open spirit en vanuit het hart tegemoet te treden. Opdat je helemaal kunt omarmen wat zich aandient, zonder oordeel. Zet die mind maar even in de gang naast je schoenen en neem hem of haar weer liefdevol mee als je naar huis gaat.

Als we merken dat je eigenlijk alleen voor een erotische massage komt, zullen we je met liefde doorverwijzen naar anderen die dat graag en zelfs ook goedkoper dan wij kunnen doen. En dat is niet omdat we negatief oordelen over jou als mens of omdat we bang zijn, maar omdat we veel liever mensen meenemen op die verrukkelijke route, die open ligt als ze alles leven op hun pad en daarbij ook voorbij die mind durven gaan. 

Ik hoop dat we zo heel helder zijn over waar het nou wel en waar het nou niet over gaat.

Een Tantra Massage boeken:

Je kan bellen of mailen als je vragen hebt of om te boeken.

Echter beantwoorden wij alléén maar de telefoon met nummerherkenning. En we beantwoorden géén Whatsapp of andere social media.

Janine Vermeulen: 06 137 95 437 Janine@wildeziel.nl

Mark Naaborgh: 06 27033545 Mark@wildeziel.nl 

of stuur een berichtje via de contactpagina.

Locatie, betaalgegevens zie contact

Hieronder kun je zelf reserveren bij Janine. (Mark kun je beter emailen)

         
'