Tantra sessie met een complete lichaamsmassage, meditatie, visualisatie en Yoga

Ontdek wat een tantra sessie voor jou persoonlijk  kan betekenen..

Wil je kennis maken met Tantra? Dan is een privé sessie een mooie start. Als je meer kundalini/prana energie begint te voelen, open je je vanzelf meer voor de kwaliteit van je leven en relaties. Onze sessies zijn daarom niet alleen massages, maar je krijgt veel meer dan dat. Het zijn sessies die je spirituele pad ondersteunen, versnellen of verdiepen doordat je met de krachtige Prana/Kundalini leert werken en centeren.

Goed om te weten:

We geven individuele Tantra sessies in Amsterdam en Rotterdam, geef bij je aanvraag aan waar je je sessie wilt. 
Alle sessies worden gegeven op een mat en duren minimaal 2 uur (de Sacred Release duurt minimaal 2,5 uur). 
Jij mag bloot (niet verplicht), wij houden ons ondergoed of een omslagdoek aan.
Er worden geen inwendige massages verricht
Er wordt niet toegewerkt naar een "happy ending"
Er geldt een toeslag op de prijs in de avond of het weekendJe krijgt korting bij 5 of meer sessies in 1 kalender jaar
Boeken kan door een email te sturen met je vraag, of door de boekingsknop te gebruiken, mits we je kennen en consent hebben gegeven
We reageren niet op vragen om meer uitleg via sociale media, daarover kun je overdag bellen of emailen

Tantra sessie basis:

Als je voor de allereerste keer komt of nog weinig ervaring hebt met dit soort lichaamswerk, dan is deze sessie het meest geschikt. Allereerst is er een korte uitleg over Tantra, vervolgens doen we een meditatie om in het hart te komen en aansluitend ontvang je een heerlijke complete ontspannende energetische lichaamsmassage, waarbij je de eerste beginselen van tantrisch ademen en werken met de bekkenbodemspieren leert. Doel is om meer energie te (leren) voelen en te kunnen dragen (je sensuele levensenergie). Ik neem uitgebreid de tijd voor je en sla geen plekje over.
In deze sessie worden (mits met toestemming) geslachtsdelen in de flow meegenomen, zonder seksuele intentie. Het is geen lingam of yoni massage en er is geen inwendige aanraking, ook geen "happy ending". De billen, het bekken, de liezen en het borstgebied worden ook liefdevol gemasseerd. Het gaat om het leren voelen en "containen" van je levensenergie. Vaak zeggen klanten dat ze nog dagen lang tintelingen voelen, een plezierig gevoel hebben in hun hele lichaam, meer energie hebben en meer contact met hun eigen lichaam ervaren. 

Het uurtarief van deze sessie is 90 euro per uur voor de eerste 2 uur en voor extra tijd 60 euro per uur. 

Minimum duur: 2 uur

Prijs:180 euro overdag en 215 euro in de avond of in het weekend

Tantra sessie intens:

In deze sessie wordt je al iets meer ingewijd in Tantra, en er is iets meer adem, energie transformatie en meditatie, zodat jouw ervaringen zullen verdiepen. Ook hier ontvang je een complete lichaamsmassage, heerlijk ontspannend als wellness, energetisch openend en tegelijkertijd heel aardend.  Naast het wakker maken van kundalini en/of seksuele energie, leer je om de toenemende stroom ook meer te centeren in je lichaam en je mind er een beetje te laten. De werkelijke kracht van tantra ligt namelijk in jezelf bevrijden: dat is niet alleen je lichaam, maar ook je denken, je emoties en gevoelens. Waardoor ook je energie meer gaat stromen. De focus ligt erop om helemaal in het nu in aanwezig te blijven: zonder doel, zonder focus, zonder verwachting... niets, alleen totale overgave.

Deze sessie wordt opgebouwd vanuit een meditatie of yogaoefening, dans of ritueel, en de genitaliën worden (uitwendig) mee gemasseerd. Zonder seksuele intentie of "happy ending". De focus ligt op het werken met krachtige levensenergie die oude emotionele blokkades kan opruimen waardoor  je sneller in je eigen authentieke flow komt in je leven. Je kunt deze sessie alleen boeken als je al een keer geweest bent. 

Het uurtarief van deze sessie is 90 euro per uur voor de eerste 2 uur en voor extra tijd 60 euro per uur. 

Minimum duur: 2 uur

Prijs: 180 euro overdag en 215 euro in de avond of in het weekend

Sacred Release : 

Deze sessie heeft in het begin dezelfde opbouw als de Tantra Basis, met als massage een drukpunt massage. Hij wordt vaak gekozen als iemand diepe spanningen ervaart, stijf is, het lichaam nauwelijks voelt, zenuwpijn heeft, overprikkeld is, na een periode van stress of burnout, tijdens de menopauze of bij een moeilijke periode in het leven. Soms ook bij bepaalde typische lichamelijke klachten, zoals bijvoorbeeld pijn in het bekken, liezen of onderrug. 

Het is een massage die is gebaseerd op Tibetaanse drukpunt massage (Kum Nye), De-armouring en Facia (Bindweefsel) massage. De massage stimuleert niet alleen de doorbloeding van spieren en organen. Hij deblokkeert ook zenuwbanen en spierknopen/aanhechtingen (triggerpoints). Tenslotte komen enkele banen in de facia, de subtielere energiekanalen en lymfekanalen aan bod. De massage voelt fysiek krachtig aan, er kunnen pijnlijke plekken zijn, maar we zijn goed in contact met elkaar en je leert erin te ademen en in te bewegen, zodat je energie weer gaat stromen. Het is een reset van jezelf, zeker na een aantal keer.

In een gesprek met jou over wat je klachten en wensen zijn, bespreken we met elkaar welk gebied onder handen wordt genomen. Deze massage wordt ook regelmatig geboekt omdat de gewone fysiotherapeut niet zo diep in het bekkengebied en rond het geslacht werkt ( het is géén inwendige massage van het vrouwelijk geslacht of van de anus/prostaat). 

Als je voor klachten komt, check dan svp vantevoren via de email of deze massage iets voor je is. Zo niet dan verwijzen we je door, we hebben een goed netwerk van specialisten.  

Het uurtarief van deze sessie is 90 euro per uur voor de eerste 2 uur en voor extra tijd 60 euro per uur. 

Minimum duur: 2,5 uur

Prijs: 225 euro en 260 euro in de avond of weekend

Vier-handen Tantra massage:

Lijkt het je fijn om jezelf helemaal onder te dompelen in liefdevolle handen die je aanraken, liefkozen en helemaal in je flow brengen? Boek dan deze massage, die wordt gegeven door  Janine en Mark samen. We masseren met verschillende technieken en bespreken vooraf met jou wat je vraag is. De massage brengt de manlijke en vrouwelijke polariteiten samen. Ook hier geldt: we beginnen de sessie met een stukje Tantra meditatie, oefeningen etc.

Kom je voor het eerst dan volgen we de flow van de Tantra basis. Heb je klachten of wil je dieper in je lijf zakken en emoties en blokkades opruimen, dan kan je vragen om de vier handen sacred release. Laat dit ajb weten bij je boeking.

Het uurtarief van deze 4 handen sessie is 150 euro per uur voor de eerste 2 uur en voor extra tijd 100 euro per uur. 

Minimum duur: 2 uur 

Prijs: 300 euro overdag voor 2 uur en 350 euro in de avond of het weekend

Boek een Tantra sessie:

Ben je voor het eerst?

Lees dan onderstaande stuk: "Tantra sessie bij Wilde Ziel" goed door en neem  daarna contact op, via de email met Janine of Mark.

Vermeld in je email ajb het volgende:

 1. Je volledige naam en emailadres
 2. Waar je de Tantra sessie wilt: in Amsterdam of Rotterdam
 3. Hoe lang de sessie duurt: de vermelde minimum tijd of wat jij wilt (max 4 uur, deze is per half uur extra te boeken)
 4. Van wie je de sessie wilt: Mark of Janine
 5. Wat je ervaring is met Tantra dan wel met Yoga of meditatie
 6. Wat voor sessie je wilt: Basis of Sacred Release (Intens kan alleen als je al geweest bent)
 7. Of je fysiek (en psychisch) gezond bent, dan wel of/welke aandoening je hebt. Deze kan relevant zijn voor de sessie
 8. Welke vragen je eventueel hebt 

We nemen binnen 48 uur contact met je op. Bellen kan ook: 0613795437. Echter beantwoorden wij alléén telefoon met nummerherkenning.

Een korte Whatsapp aanvraag mag (voor een datum), maar deze moet binnen 24 uur bevestigd zijn met je email met  je informatie zoals hierboven gevraagd.

We voeren geen gesprekken via de Whatsapp of andere social media.

Janine Vermeulen: 06 137 95 437 Janine@wildeziel.nl

Mark Naaborgh: 06 27033545 Mark@wildeziel.nl 

of stuur een berichtje via de contactpagina.

Ben je vaker geweest en heb je consent van ons, dan kun je zelf boeken bij Janine, zie boekingsknop hieronder. Voor een boeking met Mark vragen wij je om altijd contact op te nemen via de email om een datum af te spreken.

Mark kan meestal alleen een sessie geven in de weekeinden of avonden. Soms op vrijdag overdag. Daarom gelden de avond/weekend toeslagen (zie hieronder) niet voor een boeking bij Mark.

Je krijgt korting als je binnen 1 kalenderjaar 5  of meer sessies boekt en bezoekt. Over 6 - 9 sessies: 15% korting,  over 10 of meer sessies: 25% korting.

De standaard tijdsduur aanpassen en toeslagen op de prijs:

Alle Tantra sessies duren minimaal 2 uur  en maximaal 4 uur, behalve de Sacred Release, die duurt minimaal 2,5 uur.
Het uurtarief is 90 euro per uur voor 1 op 1 sessies en 150 per uur voor 4 handen sessies.

Wil je langere tijd boeken in jouw sessie, dan wordt het uurtarief in die sessie voor 1 op 1: 60 euro per uur en voor 4 handen: 100 euro per uur over die geboekte extra tijd.
Onze tarieven gelden voor een doordeweekse sessie, overdag.

Toeslagen op de Tantra sessie:

 • Toeslag individuele Tantra sessie in de avond of in  het weekend: 35 euro 
 • Toeslag 4 handen Tantra sessie in het weekend: 50 euro (het weekend is van vrijdagavond tot en met zondagavond). Het weekend is alleen beperkt beschikbaar voor stellen en vrouwen.
 • Als je de Tantra sessie aftrekt van de kosten van je bedrijf, of een factuur op naam van je bedrijf wilt, komt er 21% aan kosten bij. 

 

Tantra Sessie bij Wilde Ziel:

Een tantra massage is erop gericht om bewuster te worden van je kern, via aanraking en adem. Je lichaam is in de Tantrische visie een manifestatie van goddelijke, liefdevolle energie. Onze sessies zijn daarom meer dan een Tantra massage, het zijn inwijdingsrituelen die je bewust maken van het enorme potentieel aan levensenergie dat je in je hebt, hoe je dit beschikbaar maakt voor jezelf en hoe je met behulp van al die energie krachtiger en liefdevoller in het leven kunt staan. Wat wij geven is gebaseerd op Tantra en Empowerment.

Onze intentie is om je meer in jouw eigen Bron te brengen en helemaal van jezelf te houden. Zo word je je bewuster van je eigen en andermans grenzen en verlangens. En ontvang je inzicht en handvatten om hier vrijer en authentiek mee om te gaan. Daardoor verdiept het contact met jezelf en met anderen in bijvoorbeeld relaties en je werk. Onze Tantra sessies zijn geïnspireerd op spirituele Tantra, waar genieten de weg is om tot bewustzijn, compassie en in je Bron te komen.

Vooraf stem ik met jou af waar je vraag of verlangen ligt. Dat kan jij zelf aangeven in je email. Je mag ook bellen of wij nemen contact met jou op. In elk geval bespreken we (ook) bij aanvang van een sessie je vraag of wens.

De massages vinden plaats op een mat. Mark en ik geven de massages gekleed of we houden ondergoed aan, jij mag naar eigen keuze (deels)gekleed zijn of bloot.

NB! Onze op tantra gebaseerde sessies zijn niet seksueel gericht. Als je voor het eerst een Tantra massage boekt en je wilt weten wat nou precies wel en niet de bedoeling is, lees dan verder.

Wat te doen bij seksuele opwinding?

(lees dit artikel als je nog nooit een Tantra sessie hebt gevolgd)

We nodigen je uit om een poort door te gaan, die aan het fysieke verlangen voorbij gaat..

Laten we proberen om dit punt hier zo duidelijk mogelijk uit te leggen, want er zijn veel misverstanden over.

Een Tantra sessie is een ritueel:

Bij een Tantra sessie gaat het niet over seks. De sessie is gericht op het contact maken met de totale levensenergie van jouw hele ZIJN, zonder vooropgezet doel. Daarbij ligt nergens een speciale focus op, dus ook niet op seks of aanraking van de geslachtsorganen.

Het is een heilig ritueel, in een bijzondere afgestemde sfeer, vanuit liefde gegeven. Mark en ik vragen daar openheid voor, respect en een meditatieve houding.

Het is jouw energie, jouw reis:

In een Tantra sessie zijn wij in de rol van facilitator (= iemand die iets mogelijk maakt) om je bronnen van oer-levenskracht, voor jouw eigen persoonlijke ontwikkeling en empowerment aan te boren. Wij "doen" niets, we "geven" het niet, het zijn geleende handen aan jou en we maken onszelf helemaal leeg, waardoor het mogelijk is dat er processen in gang worden gezet, die je verrijken.

Maar wat nou als je seksueel opgewonden raakt?

Alles hoort bij het leven, dus ook die reactie. Het is natuurlijk en we verwelkomen het zoals alle energie die in beweging komt, zonder oordeel. We mengen ons niet in je seksuele verlangens en behoeften, dat doen we ook niet met je andere persoonlijke energie, omdat daar vaak de mind als controleerder achter zit. En die mind geven we al vaak genoeg zoveel ruimte, waardoor mensen vaak gevangen raken in bestaande, bekende patronen. En dat willen we nou juist niet, toch?

Het ritueel is een uitnodiging om je mind los te laten:

Ondanks alle uitleg en voorzorg krijgen we zo nu en dan een seksueel getint verzoek...Dan hebben we te maken met een controlerende mind, die lijkt bij nieuwe ervaringen soms weer even op een kleuter, die per sé hij dàt ene koekje wil en stampvoetend probeert zijn zin te krijgen...
Wanneer je bij jezelf merkt dat er een dwingend verlangen opkomt, probeer er dan eens naar te kijken, zonder dat er iets "moet". Misschien voel je waar je spanning vandaan komt of kun je er zelfs een beetje om lachen. Maak het niet te groot, want als je je weerstand, emoties en je oordelen (ook schaamte, schuldgevoel) los durft te laten, kan je door naar onbekend terrein!

Alle energie tezamen vormt een enorm potentieel aan levenskracht. Het is echt zoveel dat je er ook totaal in kan blokkeren, agressief van worden, innerlijk door kunt bevriezen of hard van wegrennen... Dat kennen wij zelf uit eigen ervaring en we voelen begrip en compassie voor wat je ook tegen komt op jouw reis. 

Niet alleen masseren, maar ook ademen:

Je kunt je enorme potentieel wèl benaderen en toegankelijk maken, zonder dat je er dwingend door wordt, emotioneel of bang. En het gaat juist om dàt proces: dat leren voelen en er bij blijven. Niet uit je lichaam gaan, maar er vertrouwd mee raken. Dat leert niemand op school, maar dat kun je na een of meer Tantra sessies wel gaan ervaren. En dat is geweldig!

Dat potentieel benaderen, en leren "containen", doen we door intens te ademen en speciale bekkenbodemoefeningen te doen. Of we maken die energie veilig beschikbaar, door juist enorm te vertragen en super bewust te worden van elke subtiele aanraking, die je nog dieper in jezelf brengt.

Dít is nou het prachtige, Goddelijke spel: erachter zien te komen wat jij zelf nodig hebt, ín het moment! Daar is een meditatief soort concentratie voor nodig, een lege mind en het allesdoordringende besef dat we volkomen gelijkwaardig aan elkaar zijn en elkaar ten alle tijde diep respecteren. (Sommige klanten beweren dat je daarom beide naakt moet zijn tijdens de massage, maar dat is onzin, het heeft niets met een bloot lijf te maken).

We scheppen samen een meditatieve leegte:

Tijdens een sessie scheppen we met elkaar een sacred empty space, tussen gever en ontvanger. En alleen dan kunnen de transformerende krachten hun werk doen, waardoor er veel meer vitaliteit, kracht, openheid, geaardheid, liefde en overgave in het leven komt. En dat maakt jou als mens super sexy, super stralend en liefdevol voor jezelf en anderen. Dat heeft niets met de wil om allerlei soorten orgasmussen of seks te hebben, te maken. 

Omarm wat er gebeurt zonder oordeel:

Mark en ik delen het liefst al onze kwaliteiten, technieken, ervaringen en wijsheid, opdat je net zoals hij en ik, zoveel méér kunt genieten van jezelf, van anderen en van deze planeet! En ook opdat je razendsnel allerlei oordelen die je daarbij niet helpen, los kunt laten. Dàt is waar het ons om gaat! Dat is wat Tantra ons zelf dagelijks brengt en ook wat het al eeuwenlang anderen gebracht heeft...

Kortom: we vragen dus van je om de sessie(s) met een open mind en vanuit het hart tegemoet te treden. Opdat je helemaal kunt omarmen wat zich aandient, zonder oordeel. Zet die mind maar even in de gang naast je schoenen en neem hem of haar weer liefdevol mee, als je naar huis gaat.

Als we merken dat je eigenlijk alleen voor een erotische massage komt, zullen we je met liefde doorverwijzen naar anderen die dat graag en ook goedkoper dan wij kunnen doen. En dat is niet omdat we negatief oordelen over jou als mens of omdat we bang zijn, maar omdat we veel liever mensen meenemen op die verrukkelijke route, die open ligt als ze alles leven op hun pad en daarbij ook voorbij die mind durven gaan. 

Ik hoop dat we zo heel helder zijn over waar het nou wel en waar het nou niet over gaat.

Wat leuk dat je een Tantra sessie wilt boeken!

Je kunt nu meteen een email sturen naar ons (adres zie onderaan)

Vermeld in je email ajb het volgende:

 1. Je volledige naam en emailadres
 2. Waar je de Tantra sessie wilt: in Amsterdam of Rotterdam
 3. Hoe lang de sessie duurt: de vermelde minimum tijd of wat jij wilt (max 4 uur, deze is per half uur extra te boeken)
 4. Van wie je de sessie wilt: Mark of Janine
 5. Wat je ervaring is met Tantra dan wel met Yoga of meditatie
 6. Wat voor sessie je wilt: Basis of Sacred Release (Intens kan alleen als je al geweest bent)
 7. Of je fysiek (en psychisch) gezond bent, dan wel of/welke aandoening je hebt. Deze kan relevant zijn voor de sessie
 8. Welke vragen je eventueel hebt 

We nemen binnen 48 uur contact met je op. Bellen kan ook: 0613795437. Echter beantwoorden wij alléén telefoon met nummerherkenning.

Een korte Whatsapp aanvraag mag (voor een datum), maar deze moet binnen 24 uur bevestigd zijn met je email met  je informatie zoals hierboven gevraagd.

We voeren geen gesprekken via de Whatsapp of andere social media.

Janine Vermeulen: 06 137 95 437 Janine@wildeziel.nl

Mark Naaborgh: 06 27033545 Mark@wildeziel.nl 

of stuur een berichtje via de contactpagina.

 

Betaal informatie en contact:

Je kunt het geld contant meenemen of vantevoren overmaken op onze bankrening

Locaties en betaalgegevens zie contact

 

Hieronder kun je zelf reserveren bij Janine. (Mark kun je beter emailen)