Wilde Ziel

~ Tantra verdiepings pad ~

Elke 4e zaterdag van de maand.

"Chitta
Chitta! is het liefste dans feestje van Amsterdam!

We dansen op blote voeten in onze prachtige yoga zaal in Amstedam Nieuw West, en elke maand is er vooraf een ándere workshop.

Afgelopen maand was gaf Aisha Wesly een impro dansworkshop en DJ Bravon heeft een geweldige set gegeven! Deze maand geeft Ute Apfelstedt een viool concert:

En daarna geeft DJ Iccha (Herman Fransen) weer een geweldige set! Er is zoveel lol dat verse gemberthee en fruitwater ons in hogere sferen brengen. Onze enige zonde is een chocolade fontein waar we fruit in dompelen.. De hot tub niet meegeteld want daar mag het niet. En dat allemaal voor 15 tot 20 euro, bovendien gratis parkeren voor de deur. Om 8 uur begint de workshop, en rond negen uur is het tijd voor DJ Bravon: En kun je lekker dansen op je eigen manier. Als je even wat anders wil dan dansen, dan kan je altijd rustig chillen en is de binnenplaats is open, met een houtvuurtje en een hot tub!

Ticketverkoop:

Voorverkoop (online) 20,00 euro,let op! Soms is er early bird voor slechts 15 euro!
Aan de deur 25,00 euro (#inclusief non-alcoholische zelfgemaakte drankjes)
Alleen party (vanaf 21.00 uur): 15 euro per persoon (online/deur).
Blijven slapen kost 10 euro extra (aanmelden en zelf slaapzak meenemen).
Vooraf mee dineren: 7,50.

Kaartjes de knop hieronder op deze pagina.

Dansen op blote voeten

Programma Chitta !

19:30: deur open

20:00 – 21:15  live muziekoptreden of heerlijke workshop als warming up!

21:00 conscious barefoot dance met DJ.

De avond eindigt rond 1.30 uur. 

Meer informatie over Chitta!

Adres:

 Centrum voor Happiness, Hendrik van Wijnstraat 10, Amsterdam ACHTERINGANG.

Bereikbaarheid:

OV op 5 minuten loopafstand, parkeren is gratis!!!

Slapen: voor mensen die van ver komen is er een slaapmogelijkheid (10,00 euro pp. inclusief ontbijt, contant), slaapzak mee + KAARTJE KOPEN om je aan te melden.

(bijna) alcohol vrij feest:

 Chitta is een gezellig feest waar gewoon een wijntje of biertje gedronken kan worden, maar we zijn er niet afhankelijk van en genieten ook van de thee, water met fruit kombucha etc. Drankjes gratis, voor alcoholische drankjes vragen we een donatie.

Schoenen uit:

Dansen doen we in onze mooiste soepele kleding en op blote voeten, dat is een heerlijke ervaring, je komt er meer door in je lijf en dansen gaat vanzelf!

Hot tub:

 Er staat een hot tub in een prachtige tempeltent op de binnenplaats, als je er gebruik van maakt, graag je eigen handdoek meenemen. Badkleding mag maar hoeft niet.

Kaartjes online goedkoper: Tijdens Chitta is er plek voor ongeveer 70 – 80 personen, dus koop je kaartje on line als je zeker wilt zijn van je plek.

Dansen op blote voeten

Geef jij cursus of wil je iets nieuws uitproberen? Vertel het ons en wie weet kan jij hier ook een keer in het voorprogramma staan!

Ook vrijwilligers zijn welkom om de zaal te versieren en bekendheid te geven aan onze evenementen. Je kunt via de ticketlink een kaartje kopen met korting hiervoor.

**We zijn continu op zoek naar nieuw DJ talent, muzikanten en workshopbegeleiders! Ken jij iemand die anders is dan anderen en helemaal past in Chitta? Laat het ons weten! Tel 06-13795437 Janine of stuur een mailtje: wildeziel.contact@gmail.com.


Programma komende Chitta blote voeten dans party's: