Wilde Ziel

 

~ Chitta! ~

Chitta !

Chitta!

Is elke vierde vrijdag van de maand. Dans party + DJ + workshop. Heerlijke tribal dans op blote voeten in onze prachtige zaal. Met wisselende workshops vooraf, massage, bodypaint, dresscode Chitta en meer…

Chitta is het bewuste hart. Voel je vrij op te gekke muziek van een talentvolle en/of super bekende DJ ! Samen of helemaal voor jezelf. Dansen op je blote voeten, vanuit je prachtige hart, in contact.

Dresscode: hartig, speels, versierd, tribal, betoverend, proud and happy to be me..

Programma: Inloop: 19.00 uur. De avonden starten om 19.30 -21.00 uur met een speelse workshop, satsang of live muziek (the floor is yours, hier kan jij ook staan*).

Aansluitend is er Chitta, Dansparty met een heel unieke, talentvolle en/of een zeer bekende DJ**. lees meer.

De muziek is een eigenzinnige mengeling van tribal, underground, lounge, party. Met dan weer een lekkere beat die de heupen los maakt en je in je lijf brengt. Of een ingetogen sfeer neerzet, die je meer in contact brengt met jezelf en elkaar… Laat je verrassen door Chitta!
Op deze avonden zijn zowel de grote Yoga zaal als het Atelier open, die we als lounge ruimte inrichten, Voor bijvoorbeeld: body painting, heerlijke gratis zelfgemaakte drankjes en hapjes, massage en nog veel meer!!!!

De non alcoholische dranken zijn inbegrepen.
Bij mooi weer is ook de binnenplaats oen (met vuurtje en af en toe een hot tub).
De avonden eindigen rond 1.00 uur, de muziek gaat zacht om 00.00 uur.
Data: Elke vierde vrijdag van de maand: 28 december (special) 2018, 25 januari 2019, 22 februari 2019, 22 maart 2019 (special), 26 april 2019, e.v.

Tijd: inloop 19.30, workshop 19.30-21.00,

Party tot ongeveer 1.00

Adres: Centrum voor Happiness, Hendrik van Wijnstraat 10,  1065 AS Amsterdam. 

Tickets: Workshop + party:online voorverkoop: 20 euro. Aan de deur 25 euro.
Alleen de party: ( online / deur) 15 euro per persoon. Vol = vol.

Ticketlink: Parkeren: gratis, OV op 5 minuten loopafstand

Info: wildeziel.contact@gmail.com, Tel. 06-13795437.

Er is plek voor ongeveer 70 – 80 personen Organisator: Wilde Ziel Website: www.wildeziel.nl *

Geef jij cursus of wil je iets nieuws uitproberen? Vertel het ons en wie weet kan jij hier ook een keer staan!

Ook vrijwilligers zijn welkom om de zaal te versieren en bekendheid te geven aan onze evenementen.

**We zijn continu op zoek naar nieuw DJ talent! Ken jij iemand die anders is dan anderen en helemaal past in Chitta? Lata het ons weten! Tel 06-13795437 Janine of stuur een mailtje: wildeziel.contact@gmail.com.

28 december 2018 Chitta!  Blote voeten dans party met DJ Aloes en voorprogramma Playful Abundance.

Chitta! Betekent het bewuste hart. Chitta! is een conscious blote voeten dans party met voorprogramma, DJ en tal van extra’s, zoals performances, hot tub, houtvuur, lounge, gratis zelfgemaakte drankjes & verleidelijke hapjes, massage etc. Elke vierde vrijdag van de maand!

Ticketverkoop Chitta 28 december:

Voorverkoop (online) 20 euro; aan de deur 25 euro (#inclusief non-alcoholische zelfgemaakte drankjes)
Alleen party (vanaf 21.00 uur): 15 euro per persoon (online/deur).

Programma Chitta ! 28 december 2018

19.00: deur open

19.30 – 21.00 uur: Playful Abundance workshop van Janine en Mark

21.00 uur blote voeten dans party met DJ Aloes!

De avond eindigt rond 1.00 uur.

Over Janine en Mark:

In 2012 ontmoetten Janine en Mark (Wilde Ziel, Centrum voor Happiness, organisatoren Chitta) elkaar. We hebben met elkaar heel veel (meer) over Tantra ontdekt en ook onze andere skills uitgebreid. Sindsdien hebben we honderden mensen bereikt met onze workshops, training en tantra (massage) sessies die we samen geven.

Over de workshop: Playful Abundance:

Een workshop met Janine en Mark is speels, uitdagend en verbindend. We gebruiken alles wat we tegenkomen en leuk vinden: sjamanisme, dans, empowerment , drama, verhalen, klassieke en neo tantra.

Echter deze editie tijdens Chitta is wel een héél speciale!!! Want: we gaan trouwen op 20 december en dat vieren we met een bijzonder en liefdevol ritueel rondom trouwen met jezelf-elkaar- en de aarde!!! Wat is trouw nou echt? Kom dat mee beleven op deze Chitta avond.

Over DJ Aloes:

Sinds 2006 is Anneloes de Greef (DJ Aloes) actief op het dj vlak.
Vanuit het geven van danslessen en haar passie voor muziek en dans, is het DJ-en vanzelf in haar leven ontstaan.
Muziekstijlen die zij draait zijn onder meer: latin, balkan, electroswing, reggae, tango, folk, soul, funk, jazz, dub, fusion, cross-over, dance, (tribal) trance, klassiek, etc.

DJ Aloes houdt van percussie, afwisseling van stevige en zachtere sfeer, instrumentaal en melodieus. Daarnaast draait zij gevoelige of meer verstilde muziek, die je hart kan raken.

Meer informatie over Chitta!

Adres: Centrum voor Happiness, Hendrik van Wijnstraat 10, Amsterdam ACHTERINGANG.

Diner: Je kunt vooraf mee eten voor 7,50 euro, meld je hiervoor wel even aan per mail: centrumvoorhappiness@gmail.com). Diner is van 17.30 tot 18.30.

Bereikbaarheid: OV op 5 minuten loopafstand, parkeren is gratis!!!

Slapen: voor mensen die van ver komen is er een slaapmogelijkheid (10 euro pp. inclusief ontbijt), stuur een mailtje voor de mogelijkheden.

#(bijna) alcohol vrij feest: Chitta is een gezellig feest waar gewoon een wijntje of biertje gedronken kan worden, maar we zijn er niet afhankelijk van en genieten ook van de thee, water met fruit kombucha etc.

Schoenen uit: Dansen doen we op blote voeten, dat is een heerlijke ervaring, je komt er meer door in je lijf en dansen gaat vanzelf!

Hot tub: Er staat een hot tub in een prachtige tempeltent op de binnenplaats, als je er gebruik van maakt, graag je eigen handdoek meenemen. Badkleding mag maar hoeft niet.

Chitta Data: Elke vierde vrijdag van de maand: 28 december 2018(special), 25 januari 2019, 22 februari, 22 maart (special), 26 april, e.v.

Kaartjes online: Tijdens Chitta is er plek voor ongeveer 70 – 80 personen, dus koop je kaartje on line als je zeker wilt zijn van je plek.