Laat je ziel raken door Tantra


Ontdek wat Wilde Ziel je te bieden heeft:

Tantra van Wilde Ziel is speels, onderzoekend, beweeglijk, centrerend en lijfelijk. We hebben we een doorlopend programma zodat je echt de diepte in kunt gaan en er mee bezig blijft. Nieuwsgierig geworden?

In onze Temple of Happiness in Amsterdam kun je elke donderdagavond Tantra volgen. De eerste drie avonden van de maand geven we Tantra vanuit een prachtig thema: adem/meditatie, dans en massage. De vierde (en eventueel vijfde) avond is er Divine Tantra Dance: een heerlijke tantrische, verbindende dans. 

Vanaf juni 2022 is er ook een Tantrisch minifestival, elke twee maanden: Mariposa! HIer kun je proeven aan laagdrempelige Tantra van meerdere teachers en een dansfeest.

Verder organiseren we  Ecstatic Dance en Chitta Cosmic Heart Dance. 

Heeft Tantra met seks te maken? 

Vaak vragen mensen ons wat je aan Tantra hebt, en of het met seks te maken heeft....
Tantra lijkt op het gevoel van verliefd zijn... het gaat niet over seks. Het leert je om in een staat van Zijn te komen, in de "Bliss", die vanuit de levensenergie en het hart ontstaan. Vrijen, mediteren, Yoga, wandelen, dansen, alles kan je in die verruimde staat van zijn brengen, in opperste verrukking waarin geen "mind" is of verstorende emoties aanwezig zijn. 

Tantra oefeningen brengen je telkens opnieuw in deze staat van bewust-zijn, waardoor je op termijn je identificaties, je gehechtheden aan patronen en rollen in je leven doorbreekt. En waardoor je in je hart komt.
De effecten van meditaties en yoga oefeningen in Tantra lijken op de effecten van onthechte seks, zonder focus op penetratie, orgasme, voorspel, seks, gender en relaties. Maar Tantra is geen seks en beoefent geen seks. Tantra is ook geen concept. Concepten komen uit de mind. Tantra gaat verder en leert je om vrijer te worden van je mind. In onze maandelijkse blogs kun je er meer over lezen...

homepage wilde ziel

Privé sessies

Onderzoek hoe het leven een tantrische meditatie kan zijn.

Een individuele sessie bevat Tantra oefeningen en lichaamswerk om je te gronden, in het nu te brengen en te openen voor de vreugdevolle ziel die je van nature bent. 

Sessies voor stellen
Samen genieten

Verwen arrangement.

Leer elkaar in een verwen arrangement beter kennen, door je te gronden, te spelen, te genieten en helemaal te verbinden met elkaar.

Onze locatie in Amsterdam

Voor sessies in Rotterdam