Wilde Ziel

~ Privé les ~

 

Willen jullie meer leren over Tantra en de achtergronden daarvan? Of wil je elkaar een Tantra massage leren geven? 

Kijk dan snel hieronder!

Wilde Ziel Tantra cursus voor stellen (maatwerk)

Wil je samen verder leren op Tantra gebied? 
In enkele praktische sessies leren we jullie de basis van Tantra en Empowerment. 
De sessies gaan over:

  • energiestromen ervaren in en rond je lichaam en je energie (Kundalini, Prana/Chi) te "sturen".
  • hoe je elkaar en jezelf kunt opladen met levensenergie en seksuele energie (kundalini, prana, chi) 
  • hoe je helemaal in hartsverbinding kunt komen met jezelf en elkaar en het universum
  • tips voor triggers en patronen, als je mind "ertussen komt" en als je energie steeds wegvloeit
  • leren hoe je een heerlijke, speels verwennende Tantra massage aan elkaar kunt geven

Op verzoek kan de cursus uitgebreid worden met jullie speciale vragen/verlangens/wensen. Mark en Janine doen samen oefeningen voor en als je kiest voor 1 trainer, dan ben jij of je partner af en toe proefpersoon om iets te demonstreren. NB het is dus géén totale lichaamsmassage van ons aan jullie, maar we  beginnen òf sluiten vaak wel af met een korte massage.


Deze cursus kan aan 1 stel gegeven worden. Of als jullie het samen met vrienden organiseren, aan maximaal twee stellen tegelijk (bij ons of op jullie locatie in bijvoorbeeld een weekend). Dus ideaal, als je het niet zo hebt op grotere groepen. 

De prijs voor privé workshops en trainingen van 2 uur is 250 euro, gegeven door Mark en Janine (als je 1 trainer wilt, is de prijs hetzelfde). Elk half uur dat een sessie langer duurt kost 75 euro extra. (Als je in het weekend of 's avonds boekt komt er een toeslag van 50 euro bij).

Je kunt overdag maximaal 2 sessies achter elkaar boeken, daartussen lassen wij een pauze in (die tijd berekenen we mee). In de avond kun je maximaal 1 sessie van 2 uur boeken, met eventuele uitloop tot maximaal 3 uur. (Als er een lunch tussen twee sessies zit, overleggen we even. Bijvoorbeeld over potluck, dus zelf meenemen of een lunch die wordt verzorgd door ons tegen meerkosten).


Je kunt denken aan minimaal 4 sessies van 2 uur om iets te leren over Tantra en tantra massage en enkele technieken te beproeven. Stuur ons gerust een email met jouw vragen als je hier interesse in hebt.

We geven regelmatig ook Massagecursussen voor groepen in Rotterdam en Amsterdam! Zowel voor beginners als gevorderden. Meer informatie hier.