Wie zijn wij? 

Wij, Mark en Janine, nemen jou graag mee op reis naar een leven vol liefde,

waarin je alles uit jezelf mag halen en jezelf bevrijdt van verstrikkingen en mind games.

Een hele nieuwe wereld ging voor ons open toen we via Tantra in contact kwamen met een wilde, wijze kracht in onszelf. Stap voor stap hebben we geleerd om in het NU te komen, om naar binnen te gaan en deze energie te belichamen. Daarbij ontdekten we de kracht van alle elementen van (klassieke en moderne) Tantra: ademmeditatie, zuiver lichaamswerk, Yoga die het sekscentrum opent en de energie balanceert, dans en klank.
Maar we raakten ook vaak verstrikt in het "moeten", in het "je best doen", waardoor het oefenen niet lukte, of we na een mooie ervaring snel weer "terug bij af" waren.

In de jaren van ons samenzijn hebben we vreselijk veel geleerd wat nou helpt om niet in die valkuilen te stappen en we zijn gaan ont-leren. Zo hebben we uiteindelijk zelf een vorm van leren ontwikkeld die terug gaat op het spelen zoals we vroeger als kind deden.

Nu plukken we elke dag daar de vruchten van Playful Abundance Tantra, waarin speelsheid, intimiteit en openhartige communicatie de sleutels vormen tot vreugdevolle manifestaties van liefdevol leven.

Janine

Janine Vermeulen

Ik ben in een gezin opgegroeid waar ik veel geknuffeld ben. Rond mijn 35e levensjaar voelde ik een diep verlangen naar meer natuur en een duurzamere wereld. Ik kreeg bijzondere dromen die me op het pad van spiritualiteit brachten. Na mijn omscholing tot coach en trainer in persoonlijke groei en empowerment, nam ik in 2002 ontslag en werd ik zelfstandig ondernemer. In 2006 kwam ik op het pad van Tantra, doordat ik werd ingewijd in een Tantra relatie met mijn toenmalige partner. Vanaf die tijd ben ik mij er in gaan verdiepen, via workshops en trainingen. Doordat ik Mark ontmoette, en door ons gezamenlijke groeiproces in Tantra, heb ik de stap gezet om Tantra te integreren in mijn Empowermentpraktijk.

Sinds 2013 werken we samen en dat heeft inmiddels vorm gekregen doordat Mark zijn coaching en massagepraktijk De Wilde Ziel startte. Per 1 januari 2017 heb ik mij naast mijn coachingpraktijk Atelj de Kim, gefocust op het samenwerken in een groter geheel. Het in Amsterdam gekegen Happy Wo-Man zentrum werd geboren. Inmiddels is dat aan het groeien en heet het Centrum voor Happiness. Het is onze thuisbasis voor tantra, yoga, dans, meditatie  en empowerment worden gegeven. Inmiddels hebben we al ruim 80 workshops samen gegeven, tientallen vierhanden massages en duomassages. Eea. heeft geleid tot een bloeiende coaching en massage praktijk, gebaseerd op oorspronkelijke en zelf-doorontwikkelde Tantra inzichten en Empowerment. 

Achtergrond:

Yoga: Yoga en Chacra meditatie: 3 jaar lang intensief; Kundalini yoga, Krya Yoga en Healing Tao: diverse workshops
Sexual grounding: diverse workshops en assistentie
Tantra: diverse retreats en workshops (Gitama/Wild Tantra, 2 jaar Art of Loving, Jan de Boer, Edith Mos, Jaartraining Tantratempel, Nirav Beej)
Massage: cursussen  Neo Tantra Fusion (Marjanne Hurks), Qum Nye (Tara Long), Tandava/Kasmirisch (Edith Mos), Sportmassage, Voetreflex
Healing: Klankhealing: klankschalen, boventoon en helende stem workshops, Geleide visualisaties, Shamballa Reiki: beroepsopleiding, Kundalini Reiki, Jassentechniek, Universal White Time Healing workshops
Dans: 13 jaar intensief Vijf ritme dans, diverse workshops Contact Impro, Biodanza
Psycho drama & voicedialogue: beroepsopleiding: Het Balkon (Judith Budde/Lex Mulder/Berrie Collewijn)
Systemisch werk: training en workshops (o.a. Wim Minnaard)
Coaching beroepsopleiding: personal en teamcoaching (School voor Coaching) & div. workshops
Empowerment & NLP: div. trainingen voor professionals, workshops (o.a. David Gershon/Gail Straub)
Non Violent Communication: diverse workshops (
Storytelling: professionele trainingen, 3 jaar Storylab, workshops
Improvisatie Theater/clowning: training, diverse workshops en persoonlijke coaching

Mark

Mark Naaborgh

Ik ben op mijn 19e via Veeresh met Osho en Tantra in aanraking gekomen. Ik liep nietsvermoedend een Osho community binnen om te gaan dansen en werd spontaan ingewijd door een vrouw. Toen stotterde ik en was ik heel verlegen. Tantra heeft mij heel veel gebracht.

In de daarop volgende jaren heb ik veel dans, energetisch lichaamswerk en Tantra beoefend. Écht mijn volle potentie leven, is mijn grote drijfveer. Sinds 2012 heb ik een tantrische relatie met Janine. Vanaf 2013 werken we samen en hebben sinds al talloze workshops, cursussen en sessies samen gegeven. In 2015 heb ik mijn professionele opleiding bij de Rasayana Academie afgerond (tantrisch lichaamswerker). Ik ging me langzamerhand steeds meer verdiepen in oorspronkelijke tantra en volgde in 2017/18 de jaartraining bij Nirav Beej (Tantra tempel). En in 2018 (wederom) een verdiepende retreat met  Tantra Kriya Yoga bij Anand Rudra. Mijn droom is om hierin verder te groeien, te reizen en een Tantra school te beginnen met Janine, inmiddels mijn echtgenote.

Achtergrond:

Tantra beroepsopleiding The Rasayana Tantra Academy met oa.: De-armouring & Pressure Points Massage, Tibetaanse Qum Nye Massage, Neo Tantra Fusion Massage, Krya Yoga (o.a. opleiding van Andrew Barnes, Nirav Beej, Marjanne Hurks, Tara Long, Anand Rudra e.a.). Jaartraining bij Swami Nirav Beej, Tantratempel.
Tantra: diverse workshops en retreats: oa. Gitama/Wild Tantra, 3,5 jaar Art of Loving/intimi, Jan de Boer, Centrum voor Tantra, Barry Long
Seks en relatie coaching: Ondernemersschool (in studie) en via de beroepsopleiding van Rasayana
Aum/Osho meditaties: jarenlang intensief beoefend
Humaniversity: Encounter e.a. persoonlijke groei workshops
Lichaamswerk: diverse modulen en workshops
Ademwerk: diverse trainingen en workshops
Bioenergetica, rebirthing: diverse workshops o.a. op Venwoude
Yoga: Kundalini Yoga, Krya Yoga, Healing Tao, Acroyoga: diverse workshops en modules in de beroepsopleiding
Dans: Moderne dans, contactimprovisatie, 5-ritme, tango

 

Wil je meer weten over onze visie op wat we doen? Kijk dan op: Wat is Tantra