Wilde Ziel

~ Divinity ~ Dance ~

Divinity Dance:

Divinity Dance is een extatische tantrische dans, ontwikkeld door Mark en Janine van Wilde Ziel en onderdeel van de spiritual practice van de Temple of Happiness in Amsterdam. We hebben ons laten inspireren door dansvormen zoals Massagedans, Tantric Dance, klassieke Tantra, Ecstatic Dance, Biodanza, en meer vormen van contact- en improvisatie-dans die we jarenlang ervaren hebben.

Het is een meditatieve dans waarin we op zoek gaan naar onze non-duale kern. Dat doen we al cirkelend, ademend, en door afstand en nabijheid te ervaren. Door aan te raken en aangeraakt te worden. De dans heeft geen vaste vorm, het is een meditatieve en sensuele kunstvorm. Waarin we eerbetoon geven aan onszelf, elkaar en aan de bron van het leven. Tijdens de dansworkshop wordt er zo min mogelijk gepraat, om de innerlijke stilte en bliss meer te kunnen ervaren.

Elke Divinity dansworkshop is weer anders. We beginnen bijvoorbeeld met het losschudden van ons lijf.

We doen oefeningen om energie af te voeren en onszelf weer op te laden. Als we voldoende uit het hoofd zijn gekomen en geland, gaan we over tot de dans.
Het is geen dans zoals je gewend bent, want we gebruiken onze zintuigen, ledematen en ons hele lichaam in deze dans.

We dansen uiteindelijk toe naar zuivere naaktheid*, die sensueel kan zijn, maar geen seksuele focus heeft.

Het is je zelfonderzoek naar innerlijke kracht en onvoorwaardelijke liefde. We zijn een spiegel van elkaar, om vrijer te worden: zonder schaamte en autonoom.Op de dansvloer speel je met je eigen kracht en bied je tegenspel aan je danspartner. Soms ben je elkaars tegenpool, dan weer elkaars bondgenoot of geliefde...waarin je kunt ervaren hoe je elkaars katalysator kunt zijn om nog meer thuis te komen in jezelf.

Wij, Mark en Janine, zijn jouw spaceholders. Wij zorgen voor een veilige, warme sfeer waarin jij jezelf mag ontdekken op de dansvloer: je gevoelens, je emoties, je overtuigingen... om ze ook weer los te laten. Zodat je kunt versmelten met de universele liefde in jezelf en om je heen. Niets is verplicht, je màg bloot dansen. Onderzoek gewoon wat je fijn vindt.

Deze dans wordt maandelijks in Amsterdam gegeven als onze spritiuele practice van de Temple of Happiness. En ook als onderdeel van onze tantradagen en tantrische evenementen. 

Massagedans

Wil jij al dansend je liefdevolle kern ontdekken? Geef je dan hier op via het onderstaande formulier. Er is plek voor maximaal 18 personen en de kosten per avond zijn € 25,00 per persoon.

Praktische informatie

In de agenda vind je de verschillende data 

Divinity Dance

  Praktische details:

  Data zie agenda. Tickets: 25 euro pp. vooraf aanmelden is verplicht. Door je aan te melden verklaar je dat je alleen komt als je gezond bent en vrij van besmettelijke aandoeningen. 

  Meenemen:

  Meenemen: fijne kleding om in te dansen en te bewegen, een grote handdoek om op te zitten of te liggen als je naakt bent. Een flesje water. En misschien iets van fruit of chocolade om te delen met elkaar. Er is thee.

  Voor wie is deze avond geschikt?

  Als je niet bang bent om aangeraakt te worden is dit een geweldige avond voor jou. Uiteraard respecteren we onszelf en elkaars grenzen.
  Welkom, om te proeven, te ontdekken en te ervaren. Bloot kan, het is niet verplicht en niet seksueel.

  Aanmelden nieuwsbrief

  Wil je op de hoogte blijven van de tantrische activiteiten die Wilde Ziel organiseert? Geef je dan op voor onze nieuwsbrief.

  Hieronder kun je je aanmelden voor de Divinity Dance avonden:

   
  Op:
   om 
  Door:

  In: adres  plaats Postcode
  Met: aantal mensen Kosten: