Wilde Ziel

 

~ Touch Of Divinity ~

Touch Of Divinity, op Tantra gebaseerde massage workshops

Touch of Divinity algemeen:

De Touch of Divinity zijn betoverende, op Tantra gebaseerde begeleide massage uitwisselingen (workshops, avonden en retreats).

Ontmoet elkaar van hart tot hart en geniet door liefdevolle tijd aan elkaar te besteden.

Massage brengt je in contact met je eigen lichaam, waardoor je steviger en bewuster in je schoenen staat in je werk, in je relaties of waar dan ook! En massage maakt heerlijke gelukshormonen vrij!

massage uitwisseling

Door intense, afgestemde aanraking kom je telkens dieper in contact met jezelf. Tijdens onze A Touch of Divinity activiteiten, die plaatsvinden in een heerlijke, veilige, mooie warme ruimte,  leggen we de focus op jezelf onderzoeken, vanuit onschuld, liefde en overgave aan het conceptloze, goddelijke universum.

Janine en Mark, twee zeer ervaren workshopgevers van Wilde Ziel, begeleiden de A Touch of Divinity workshops en retreats. Zij hebben al menig Tantra massagecursus en workshops samen gegeven en met succes!

Janine: “Onze intentie is om met A Touch of Divinity een veilige massagesetting te bieden, waar iedereen zich open, vertrouwd voelt om alles wat zich aandient liefdevol en speels te onderzoeken, om te helen en zichzelf te voeden.” Ervaring is niet nodig, want we bouwen onze workshops en retreats zorgvuldig op. Daarbij gaan we met heel veel respect met elkaars grenzen om. We dromen ervan om uiteindelijk met de A Touch of Divinity activiteiten met elkaar een liefdevolle massage tribe of tempel te vormen!

De Touch of Divinity massage activiteiten starten met een rustige opbouw, zoals meditatie of dans of oefeningen in groepjes. Elke avond of workshop heeft een eigen thema. Als je meerdere activiteiiten volgt, verdiep je natuurlijk je inzichten en technieken! 

Vooraf opgeven is verplicht. Maar we laten de activiteit eigenlijk altijd door gaan, dus ook als er wat minder mensen zijn of als de balans man/vrouw niet gelijk is. Dit om het Tribe gevoel te laten groeien. Als je komt kun je dus met een man of met een vrouw masseren. Als je met een eigen partner komt, kun je er natuurlijk voor kiezen om elkaar te masseren.

Inhoud:

Bij a Touch of Divinity leer je verschillende massagetechnieken. De massages werken op spieren, lymfesysteem, zenuwknopen, triggerpoints etc. Daarnaast besteden we ook veel aandacht aan het energetische lichaam. We leren je hoe je energie kunt voelen in je lichaam en in je handen. En hoe je meer intensiteit en healing kunt geven in de massages. De massage technieken zijn afkomstig uit oa. Tibetaanse drukpunt massage, Energetische Tantra massage, Lomi Lomi massage, Kasmirisch, Klankmassage, Shamballa Reiki, Kundalini massage.

Doelgroep:

De mensen bij wie dit past, zijn degenen die al wat ervaring hebben met spiritualiteit (bijvoorbeeld Yoga, meditatie) en in staat zijn tot zachte, afgestemde aanraking. Bij het masseren worden géén genitaliën aangeraakt. In zorgvuldige, onderlinge afstemming bepaal je samen wat goed voelt en ook welke kleding je uit doet. We verwachten van de deelnemers dat ze kunnen reflecteren op wat er door ons gezegd wordt en open staan voor sharing en aanwijzingen van de begeleiders en partners.


 

1. Touch of Divinity: elke derde vrijdagavond van de maand in Amsterdam

De vrijdagavonden zijn bedoeld om elkaar te laten genieten en te verwennen door liefdevolle tijd die je aan elkaar besteedt, die nog heel gezond is ook! Het kan een boost aan je (liefdes)leven geven en inzicht in hoe je meer open in het leven en in relaties kunt staan.

Door intense, afgestemde aanraking kom je telkens dieper in contact met jezelf. Het zelf onderzoeken, vanuit onschuld, liefde en overgave aan het goddelijke in jou heeft de focus. Met elkaar vormen we een open tribe, waarin mensen zich vrij, veilig en vertrouwd voelen en terugkomen om te spelen, te helen en elkaar te voeden.

De Touch of Divinity avonden starten met een liefdevolle opbouw, betoverende rituelen, dans en oefeningen in groepjes, waarin je elkaar ontmoet van hart tot hart. Als je komt kun je met een man of met een vrouw masseren, dat ontstaat in het moment vanzelf. Als je met je eigen partner komt, kun je er ook voor kiezen om alleen elkaar te masseren.

We hebben de avonden zo opgezet dat ze laagdrempelig, los te volgen zijn en betaalbaar. Vooraf opgeven is wel gewenst, maar we laten ze eigenlijk altijd door gaan, dus ook als er wat minder mensen zijn of als de balans man/vrouw niet helemaal klopt. Dit om de Tribe gelegenheid te geven om te groeien. Hou daar dus rekening mee.

Elke avond heeft een eigen thema. In de thema’s onderling zit een prachtige opbouw. We hebben voor deze nieuwe, doorgaande en verdiepende opzet gekozen omdat we telkens na de massagecursussen het verzoek kregen om door te gaan.

Inhoud:

Bij a Touch of Divinity leer je werken met de subtiele energie in je lichaam: bijvoorbeeld van het hart, van het bekken of van het universum waar je mee verbonden bent. We onderzoeken de manlijke en de vrouwelijke kanten in onszelf. Via de massages en ademoefeningen, ontdekken we welke levenskrachten (Chi, Prana en Kundalini) in ons actief zijn. We leren hoe je die kunt “containen” en wat het effect kan zijn als je er bewust mee leert aanraken en masseren.

Programma van de avonden:

De avond begint met een liefdevol ritueel waarin we intenties, grenzen en wensen verkennen. Vervolgens volgen we één van de bovengenoemde massage thema's. De avond eindigt met een korte sharing tot besluit om ongeveer 23.00 uur, waarna er eventueel nog een uurtje verder gemasseerd, gechilled of gedanst kan worden (naar eigen behoefte). 

Data: elke  derde vrijdag van de maand: 18 januari 2019

Morgenavond is de inschrijving voor mannen voorlopig gesloten!

15 februari 2019, 15 maart 2019, 19 april 2019 e.v.....
Tijd:
19.30 zaal open, 20.00 -23.00 workshop, 23.00-00.00 na-chillen
Tickets: 35 euro, stellen 60 euro
Kaartje kopen online: 30 euro, stellen 50 euro
Ticketlink: zie knop
Parkeren:
gratis

2.  A Touch of Divinity: Massage Workshop voor stellen 14 april 2019 Amsterdam 

Lijkt het jullie fijn om elkaar te laten genieten en ook meer bij jezelf te komen in liefde en zachtheid? Wil je leren wat het geheim is achter overgave aan elkaar en hoe je dit als een verdiepend pad van spiritualiteit kunt ervaren in je leven?

Massage is een eeuwenoud ritueel om je energiekanalen en je chakra's te openen, om beter in je lijf én in je hart te komen. Mark en Janine geven tantrische massage rituelen met magische, romantische en mystieke ingrediënten, waarvan je kunt leren, thuis mee oefenen en elkaar een heerlijke dag mee bezorgen.

A Touch of Divinity is heerlijk, openend voor je energie, vitaliserend. En doordat we het liefdevol aanraken van elkaar balanceren met Tantra oefeningen zoals oa. Sacred Energy locks, Pranayama, Meditatie en Asana oefeningen uit Tantra Yoga, krijg je de kans om zelf én samen enorm te verdiepen en de vrijkomende energie een goede bedding te geven.
Het onderstaande programma is voorlopig: we stemmen af op de energie van de groep en de inzichten van het moment.

We verwelkomen alle goddelijke en godinnelijke mooie wezens om dit prachtige ritueel samen met elkaar bij ons te vieren! Namasté Mark en Janine.

Programma:

Zondag :

9.30 zaal open
1000-1300: Ontvangst, introductie met Holding the space en Intentie ritueel. Kundalini massage met Pranayama (adem), Sacred Locks en Inner Flute meditaties.

1400-1700:  A Touch of Divinity ritueel: met Shiva Shakti meditatie, Tantra Kriya Yoga, van waaruit we elkaar masseren in een eeuwenoude Kasmirische dans
1700-1800: Sharing en afronding

Informatie en doel:
De workshop is alleen voor stellen. Gelegenheidsstellen zijn natuurlijk ook welkom. 
A Touch of Divinity is een ritueel om dieper in je eigen bron te komen, intimiteit te delen in je relatie en samen energie op te bouwen. De dag omvat elementen afkomstig uit Tantra, Empowerment, Sjamanisme en kan heel verrijkend en  verdiepend werken. Het doel is plezier,  persoonlijke bloei, spirituele verbinding met je bron en elkaar.

Veiligheid en consent:
Niets hoeft, we zetten deelnemers niet onder druk om iets te doen wat niet goed voelt. We vinden de veiligheid van alle deelnemers in de groep belangrijk, we spreken daar heldere regels over af en houden elkaar daar aan. Geen seks. De trainers raken geen geslachtsdelen van cursisten aan. We gaan respectvol en open met elkaar om en onderzoeken de echte ja’s en de nee’s.

Deelnemers maximum: Er is plek voor maximaal 15 stellen. Het gaat door bij 4 deelnemende stellen.
Locatie: Deze workshop is in onze prachtige yoga studio, Centrum voor Happiness, Hendrik van Wijnstraat 10, Amsterdam. Plek voor 15 stellen. 
Tijd: 9.30 zaal open, workshoptijden: 10.00-17.30 zondag
Tickets: 120 per stel, inclusief 2x lunch, drankjes en hapjes, vooraf aanmelden en betalen is verplicht. Betalen kan via de knop hiernaast.