Wilde Ziel

 

~ Algemeen ~

A Touch of Divinity

Touch of Divinity, elke derde vrijdag van de maand in Amsterdam:

De Touch of Divinity vrijdagavonden zijn betoverende, begeleide massage uitwisselingen. Avonden waarin je elkaar ontmoet van hart tot hart. Ze zijn bedoeld om elkaar te laten genieten en het hart te openen door liefdevolle tijd aan elkaar te besteden. En: dat  is nog heel gezond ook! Massage brengt je meer in contact met je eigen lichaam, waardoor je steviger en bewuster in je schoenen staat in je werk, in je relaties of waar dan ook! En massage maakt heerlijke gelukshormonen vrij!

Door intense, afgestemde aanraking kom je telkens dieper in contact met jezelf. Tijdens de massage avonden, die plaatsvinden in een heerlijke, veilige, mooie warme ruimte,  leggen we de focus op jou zelf onderzoeken, vanuit onschuld, liefde en overgave aan het conceptloze, goddelijke universum.
Janine en Mark, twee zeer ervaren workshopgevers van Wilde Ziel, begeleiden de avond. Zij hebben al menig massagecursus samen gegeven en met succes! Janine: “Onze intentie is om met deze open avonden een Tribe-gevoel te scheppen. Een veilige thuishaven, waar mensen zich open, vertrouwd voelen om alles wat zich aandient speels te onderzoeken om te helen en zichzelf te voeden.” Ervaring is niet nodig, de avonden zijn zorgvuldig opgebouwd, we gaan met heel veel respect met elkaars grenzen om.

De Touch of Divinity massage uitwisselingsavonden starten met een rustige opbouw, zoals meditatie of  dans of oefeningen in groepjes. Elke avond heeft een eigen thema en een eigen afgeronde opbouw. Als je meerdere avonden volgt, verdiep je natuurlijk je inzichten en technieken! De avond eindigt met een korte sharing tot besluit om ongeveer 22.30 uur, waarna er eventueel nog een uurtje verder gemasseerd, gechilled of gedanst kan worden tot ongeveer 23.30 (naar eigen behoefte).

Vooraf opgeven is gewenst, maar niet verplicht. We laten de avonden eigenlijk altijd door gaan, dus ook als er wat minder mensen zijn of als de balans man/vrouw niet gelijk is. Dit om het Tribe gevoel te laten groeien. Als je komt kun je dus met een man of met een vrouw masseren. Als je met een eigen partner komt, kun je er natuurlijk voor kiezen om elkaar te masseren.

Inhoud:

Bij a Touch of Divinity leer je verschillende massagetechnieken. De massages werken op spieren, lymfesysteem, zenuwknopen, triggerpoints etc. Daarnaast besteden we ook veel aandacht aan het energetische lichaam. We leren je hoe je energie kunt voelen in je lichaam en in je handen. En hoe je meer intensiteit en healing kunt geven in de massages. De massage technieken zijn afkomstig uit oa. Tibetaanse drukpunt massage, Energetische Tantra massage, Lomi Lomi massage, Kasmirisch, Klankmassage, Shamballa Reiki, Kundalini massage.

Doelgroep:

De mensen bij wie dit past, zijn degenen die al wat ervaring hebben met spiritualiteit en in staat zijn tot zachte, afgestemde aanraking. Bij het masseren worden géén genitaliën aangeraakt. In zorgvuldige onderlinge afstemming bepaal je samen wat goed voelt en welke kleding je uit doet. We verwachten van de deelnemers dat ze zichzelf kunnen dragen, dwz kunnen reflecteren op wat er gezegd wordt en open staan voor sharing en aanwijzingen van de begeleiders en partners.

Data: elke  derde vrijdag van de maand: 21 september, 19 oktober, 16 november, 21 december 2018 (besloten, alleen voor deelnemers aan de Winterretreat 21-23 december), 18 januari, 15 februari, 15 maart, 19 april 2019 e.v…..
Tijd: 
19.00 zaal open, 19.30 -22.30 workshop, 22.30-23.30 na-chillen
Tickets: voorverkoop (on line): 30 euro per persoon, stellen: 50 euro. Kaartje aan de deur: 35 euro, stellen 60 euro.
Parkeren: gratis


 

1. Touch of Divinity: elke derde vrijdag van de maand in Amsterdam

De vrijdagavonden zijn bedoeld om elkaar te laten genieten en te verwennen door liefdevolle tijd die je aan elkaar besteedt, die nog heel gezond is ook! Het kan een boost aan je (liefdes)leven geven en inzicht in hoe je meer open in het leven en in relaties kunt staan.lees meer.

Door intense, afgestemde aanraking kom je telkens dieper in contact met jezelf. Het zelf onderzoeken, vanuit onschuld, liefde en overgave aan het goddelijke in jou heeft de focus. Met elkaar vormen we een open tribe, waarin mensen zich vrij, veilig en vertrouwd voelen en terugkomen om te spelen, te helen en elkaar te voeden.

De Touch of Divinity avonden starten met een liefdevolle opbouw, betoverende rituelen, dans en oefeningen in groepjes, waarin je elkaar ontmoet van hart tot hart. Als je komt kun je met een man of met een vrouw masseren, dat ontstaat in het moment vanzelf. Als je met je eigen partner komt, kun je er ook voor kiezen om alleen elkaar te masseren.

We hebben de avonden zo opgezet dat ze laagdrempelig, los te volgen zijn en betaalbaar. Vooraf opgeven is wel gewenst, maar we laten ze eigenlijk altijd door gaan, dus ook als er wat minder mensen zijn of als de balans man/vrouw niet helemaal klopt. Dit om de Tribe gelegenheid te geven om te groeien. Hou daar dus rekening mee.

Elke avond heeft een eigen thema. In de thema’s onderling zit een prachtige opbouw. Als je ervoor kiest om meerdere thema’s te volgen, kan je een strippenkaart nemen. We hebben voor deze nieuwe, doorgaande en verdiepende opzet gekozen omdat we telkens na de massagecursussen het verzoek kregen om door te gaan.

Inhoud:

Bij a Touch of Divinity leer je werken met de subtiele energie in je lichaam: bijvoorbeeld van het hart, van het bekken of van het universum waar je mee verbonden bent. We onderzoeken de manlijke en de vrouwelijke kanten in onszelf. Via de massages en ademoefeningen, ontdekken we welke levenskrachten (Chi, Prana en Kundalini) in ons actief zijn. We leren hoe je die kunt “containen” en wat het effect kan zijn als je er bewust mee leert aanraken en masseren.

Programma van de avonden:

De avond begint met een liefdevol ritueel waarin we intenties, grenzen en wensen verkennen. Vervolgens volgen we één van de bovengenoemde massage thema's. De avond eindigt met een korte sharing tot besluit om ongeveer 22.30 uur, waarna er eventueel nog een uurtje verder gemasseerd, gechilled of gedanst kan worden tot ongeveer 23.30 (naar eigen behoefte). 

Data: elke  derde vrijdag van de maand: 21 september, 19 oktober, 16 november, 21 december 2018 (besloten, alleen voor deelnemers aan de Winterretreat 21-23 december), 18 januari, 15 februari, 15 maart, 19 april 2019 e.v.....
Tijd:
19.00 zaal open, 19.30 -22.30 workshop, 22.30-23.30 na-chillen
Tickets: 35 euro, strippenkaart (10x): 25 euro
Kaartje kopen online: 30 euro
Ticketlink: zie knop
Parkeren:
gratis

2. A Touch of Divinity: Sacred Release Retreat op: 13-14 oktober 2018 (let op! nieuwe data)

Dit is een prachtige Retreat, gebaseerd op de-armouring en gericht op het opruimen van blokkades. Met energiewerk, meditatie's en transformatie oefeningen. lees meer.

Mensen die onze Touch of Divinity, Sacred Release sessies ondergaan, ervaren vaak dat een sterk en schoon energie lichaam hen helpt om de emotionele en psychische barrieres te doorbreken. Wanneer de Kundalini vrijer stroomt, lossen in versneld tempo oude blokkades op en neemt het bewustzijn sterk toe.

We geven een zelfontwikkelde methode, geinspireerd op de bekende De-armouring en gericht op het gehele lichaam èn de geest. Zodoende kan de vrijkomende energie beter geïntegreerd worden en ontstaat er geen verwarring vanuit de mind over de intentie van jezelf of over die van de ander.

Wanneer je alleen maar focust op de-armouring en massage technieken, of op aanraking in een bepaald lichaamsgebied, loop je het risico dat je de vrijkomende energie niet kunt dragen. Je verkrampt erin, bevriest erin of je raakt in weerstand gevangen.

Wij geven daarom een bedding met Tantra meditatie, Yoga, visualisatie en Empowerment voor het opdoen van inzicht in en release van de bewustzijnslaag waar je innerlijke archetypen actief zijn. En om je lichaam te laten wennen aan meer energie en hoe die energie te blijven voelen en je veilig ervoor te openen. Onze aanpak is er op gericht om lichaam en mind te laten samenwerken en meer in contact te zijn met je goddelijke universele bron. We bouwen de retreat stap voor stap op, om de vrijgekomen energie te integreren.

Als je mee wilt doen, voel dan of je lichaam een duidelijke Ja aangeeft. En onderzoek in hoeverre je mind bereid is om zich open te stellen zonder verwachtingen en zonder focus op iets. 

Holding the space: We besteden uitgebreid aandacht aan het onderzoeken wat echte ja's en nee's in je zijn, we forceren niets en we werken niet op of over de pijngrens heen vanuit een of ander idee. We laten je kennismaken en nodigen uit om zelf te voelen wat onze verschillende technieken met je doen. We passen afstemmingsvaardigheden toe om in een dynamische balans, veilig te kunnen openen en communiceren met elkaar.

Programma*:

Zaterdagochtend: introductie met holding the space, intentie ritueel, Tantra Kriya Yoga en meditatie
Zaterdagmiddag: energie bewustzijnsoefeningen, bodyscan
Zaterdagavond: ademsessie, Kundalini healingritueel met drukpuntmassage voor het gehele lichaam
Zondagochtend: vervolg en verdieping
Zondagmiddag: vernieuwingsritueel met dans, adem en meditatie. Sharing en afronding.


Locatie: Deze Retreat is in onze prachtige yoga studio, Hendrik van Wijnstraat 10, Amsterdam. Plek voor 30 mensen. 
Tijd: 9.30 zaal open, workshoptijden: 10.00-22.30 zaterdag, 9.30-17.30 zondag
Tickets: 250 per persoon, 400 per stel, inclusief 2x ontbijt, 2x lunch, 1x diner, drankjes en hapjes
Overnachten:
inbegrepen (eenvoudige groepsruimte, matrasjes aanwezig)
Ticketlink & aanmelden: zie knop
Parkeren:
zaterdag betaald tot 1900 uur

 *wijzigingen voorbehouden: we kijken altijd in het moment wat nodig is. 

3. A Touch of Divinity: Massage Retreat voor stellen 13 en 14 april 2019 Amsterdam 

Lijkt het jullie fijn om elkaar te laten genieten en ook meer bij jezelf te komen in liefde en zachtheid? Wil je leren wat het geheim is achter overgave aan elkaar en hoe je dit als een verdiepend pad van spiritualiteit kunt ervaren in je leven?

Massage is een eeuwenoud ritueel om je energiekanalen en je chakra's te openen, om beter in je lijf én in je hart te komen. Mark en Janine geven tantrische massage rituelen met magische, romantische en mystieke ingrediënten, waarvan je kunt leren, thuis mee oefenen en elkaar een heerlijk weekend mee bezorgen. lees meer.

A Touch of Divinity is heerlijk, openend voor je energie, vitaliserend. En doordat we het liefdevol aanraken van elkaar balanceren met Tantra oefeningen zoals oa. Sacred Energy locks, Pranayama, Meditatie en Asana oefeningen uit Tantra Yoga, krijg je de kans om zelf én samen enorm te verdiepen en de vrijkomende energie een goede bedding te geven.
Het onderstaande programma is voorlopig: we stemmen af op de energie van de groep en de inzichten van het moment.

We verwelkomen alle goddelijke en godinnelijke mooie wezens om dit prachtige ritueel samen met elkaar bij ons te vieren! Namasté Mark en Janine.

Programma:

Zaterdag :
1000-1300: Ontvangst, introductie met Holding the space en Intentie ritueel. Kundalini massage met Pranayama (adem), Sacred Locks en Inner Flute meditaties.

1400-1700: Inviting & diving into…: totale tantrische lichaamsmassage met energietransformatie
1900-2200: Divine Yoni ritual: meditatie, dans en ritueel voor de Yoni

Zondag :
1000-1300: Divine Lingam ritual: meditatie, dans en ritueel voor de Lingam
1400-1700: A Touch of Divinity ritueel: met Shiva Shakti meditatie, van waaruit we elkaar masseren in een eeuwenoude Kasmirische dans
1700-1800: Sharing en afronding

Informatie en doel:
De Retreat is alleen voor stellen. Gelegenheidsstellen zijn natuurlijk ook welkom. 
A Touch of Divinity is een ritueel om dieper in je eigen bron te komen, intimiteit te delen in je relatie en samen energie op te bouwen. De cursus omvat elementen afkomstig uit Tantra, Empowerment, Sjamanisme en kan heel verrijkend en  verdiepend werken. Het doel is plezier,  persoonlijke bloei, spirituele verbinding met je bron en elkaar.

Veiligheid en consent:
Niets hoeft, we zetten deelnemers niet onder druk om iets te doen wat niet goed voelt. We vinden de veiligheid van alle deelnemers in de groep belangrijk, we spreken daar heldere regels over af en houden elkaar daar aan. Geen seks. De trainers raken geen geslachtsdelen van cursisten aan. We gaan respectvol en open met elkaar om en onderzoeken de echte ja’s en de nee’s.

Deelnemers maximum: Er is plek voor maximaal 15 stellen. Het gaat door bij 4 deelnemende stellen.
Locatie: Deze Retreat is in onze prachtige yoga studio, Hendrik van Wijnstraat 10, Amsterdam. Plek voor 30 mensen. 
Tijd: 9.30 zaal open, workshoptijden: 10.00-22.30 zaterdag, 9.30-17.30 zondag
Tickets: 400 per stel, inclusief 2x ontbijt, 2x lunch, 1x diner, drankjes en hapjes
Overnachten: 
inbegrepen (eenvoudige groepsruimte, matrasjes aanwezig)
Ticketlink & aanmelden: zie knop
Parkeren: 
zaterdag betaald tot 1900 uur