Wilde Ziel

~ Tantra verdiepings pad ~

Divine Tantra avonden voor singles en stellen:

Elke maand op vrijdagavond in Amsterdam

Divine Touch

We geven deze Divine Tantra avonden avonden maandelijks in onze Temple of Happiness, in Amsterdam, op de 4e vrijdagavond (zie agenda). Ze zijn voor singles en stellen en geschikt voor beginners en gevorderden. Als je voor het eerst komt, lees dan ajb eerst de informatie op deze pagina en onze voorwaarden helemaal door.

Waar gaat de Tantra avond over?

Divine Tantra avonden zijn liefdevolle avonden in onze tempelruimte in Amsterdam, waarin je elkaar ontmoet, van hart tot hart.
We ontspannen, genieten en bouwen energie op door te ademen, door meditatie en door verbindend energetisch lichaamswerk. Vaak is dat een lichaamsmassage, maar het kan ook iets anders zijn zoals een zintuigenreis of een ander tantrisch ritueel.

We geven aandacht aan ademhaling en houding, zodat je je veilig kunt verbinden met elkaar. In de oefeningen houden we rekening met elkaars grenzen en gevoeligheden. Soms raken we billen en liezen aan, waar vaak veel spanning zit. De oefeningen zijn echter niet gericht op erotiek of seks. Er worden geen genitaliën gemasseerd.

De Divine Tantra avond eindigt met een korte deelronde, waarna we nog even samen nakletsen en opruimen.

Covid beleid:

In de tempel is het lekker warm, maar er is wel zeer goede ventilatie. Er zijn mondkapjes en hygiënemiddelen aanwezig. De groepen zijn aangepast qua grootte. Bij ziekte mag je afzeggen, daarom hebben we een Divine Tantra groep opgericht op Whatsapp, waarmee je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Als je je opgeeft voor deze avond krijg je daar een link van.


Praktische details en vragen over de Divine Tantra avonden in Amsterdam:

Data:

Deze avonden zijn maandelijks op de 4e vrijdagavond, zie agenda. De eerstvolgende Tantra avond is op:

  Tijden:

  Vanaf 19:30 uur is onze Tantra tempel open, tussen 20:00 en ongeveer 23:00 vindt het programma plaats. Kom ajb op tijd, want de deur gaat rond 20:15 uur op slot.

  Tickets:

  Je kunt alleen online en vooraf een kaartje kopen (35 euro per persoon). De donatie die je betaalt is voor de Tantra avond, hapjes en drankjes. En er gaat een gedeelte naar de Temple of Happiness. Soms is het (tijdelijk) vol voor vrouwen of mannen. We communiceren in de Divine Tantra groep op Whatsapp wanneer er weer plekjes vrijkomen. 

  Door deelname word je automatisch lid van onze tempel (Temple of Happiness), je kunt opzeggen wanneer je wilt.

  Locatie:

  Al onze bijeenkomsten zijn in de Temple of Happiness, die bevindt zich in Studio 14 van de Broedplaats HW10.  Hendrik van Wijnstraat 10, Amsterdam. Neem ajb de ACHTERINGANG van het gebouw (vanaf de hoofdingang, buiten linksom lopen en het voetpad rechts volgen naar de gele achterdeur).

  Parkeren:

  Er is overal plek in de wijk. Het kost 2,40 euro per uur en vanaf 19:00 uur en op zondag is het gratis.

  Waar gaat de Tantra avond over?

  Op deze avond maken we contact met de subtiele gevoelens en energie in ons lichaam: die van het hart, van het bekken en van onze chakra's. Ook maken we contact met de energie om ons heen, waarmee we verbonden zijn. En met elkaar als de liefdevolle wezens, die we van nature zijn.

  We onderzoeken de manlijke en de vrouwelijke kanten in onszelf en welke levenskrachten (Chi, Prana en Kundalini) in ons actief zijn. We leren hoe je die kunt “containen” en hoe je er bewust mee kunt aanraken en masseren.

  De tantrische massage bevat elementen van westerse en oosterse healingstechnieken. Dit soort massage werkt in op spieren, lymfesysteem, zenuwknopen, triggerpoints en op de energiepunten en - kanalen van het lichaam. Door te masseren gaan we ontspannen, genieten en meer heerlijke energie voelen in ons lichaam en in onze handen. Dat kun je soms nog dagenlang navoelen!

  Zijn deze avonden geschikt voor iedereen?

  Inhoudelijke ervaring met Tantra is niet nodig. Maar het is wel fijn als je al wat ervaring hebt met spiritualiteit en ook als je hebt geleerd om af te stemmen op jezelf en de ander. Kun jij open communiceren en ook luisteren? Niet alleen naar jouw eigen behoeftes, maar ook naar die van een ander? Lukt het jou om bij lichaamswerk helemaal aanwezig te blijven in je lijf en in het nu? Heb je daar moeite mee, dan geeft dat niets, maar probeer je dan heel bewust te zijn en open te blijven voor wat je ervaart. Dan helpen de oefeningen je om meer te voelen en vrijer te worden.

  Je vindt het vast fijn bij ons, maar twijfel je ergens aan, neem dan gewoon even contact op, dan kijken we samen wat klopt.

  Moet je bloot en gaat Tantra over seks?

  We zijn vaak bloot tijdens Tantra bijeenkomsten, omdat dit een wezenlijk onderdeel is van de tantrische spirituele beleving. Bloot gaat over onderling gelijkwaardig zijn, je kwetsbaar durven voelen en je weer verbinden met je ware natuur, je Bron. Wel of niet bloot zijn is iets dat je voor jezelf onderzoekt. Je doet dat niet voor iemand anders en je hoeft dus niet bloot, als het niet klopt voor jou in het moment.

  Op de Tantra bijeenkomsten onderzoeken we energie, seksuele levensenergie. Dat is niet hetzelfde als seks of erotiek, het gaat veel dieper. Het ervaren van deze basis energie, raakt aan je bestaan en heeft te maken met gevoel er helemaal te mogen zijn. Het ervaren en meer laten stromen van energie in je lichaam is een oefening in hogere bewustwording. Tantra is dus geen seks. Het is echter ook geen therapie. Hoewel de oefeningen uit oa. Tantra Yoga wel een positief effect kunnen hebben op je algehele vitaliteit en (dus) ook op je seksleven.

  Hoe bereid ik mij op een Tantra bijeenkomst voor?

  We werken met subtiele energie, daarom vragen we je om vlak voor de workshop niet te roken, geen alcohol te drinken, niet zwaar te tafelen en ook geen parfum of deodorant te gebruiken. Ook vragen we je om, vlak voordat je van huis vertrekt, te douchen. Tenslotte vinden we het vanzelfsprekend dat je thuis blijft als je je niet lekker voelt, maar probeer ons wel bijtijds te bereiken (liefst niet later dan 24 uur vantevoren) zodat we een beetje man/vrouw balans kunnen houden in de groep (dat is veel werk voor ons!).

  Wat is de beste mindset voor een geslaagde avond?

  We vragen je om je te houden aan de afspraken die we met elkaar maken en aan de aanwijzingen die we je persoonlijk geven voor ieders veiligheid en gezondheid. De oefeningen zijn niet verplicht, we zetten elkaar niet onder druk en we bekritiseren elkaar niet daarop. Daarbij nodigen we je wel uit om je open te stellen voor wat zich aandient. Onderzoek en communiceer alles zoveel mogelijk vanuit wat je waarneemt en wat je voelt. Vraag gewoon even om hulp als je ergens over twijfelt, we komen graag naar je toe.

  Wat neem ik mee?

  Makkelijke kleding waar je je mooi in voelt, Lunghi (= mooie omslagdoek, eventueel te leen op donatie basis), grote fleecedeken of badlaken (lengte 2 mtr) voor op de matrassen, olie om te masseren, sokken (om met je vette voeten in te lopen).

  We masseren op stevige matrassen en matjes. Op onze locatie zijn 3 massagetafels aanwezig. Als je een tafel wilt gebruiken, geef dat dan vooraf bij je aanmelding even aan ajb.

  Contact en vragen:

  Heb je nog vragen, dan kun je contact opnemen. Bij de welkomst mail zit een linkje naar de Divine Tantra groep op Whatsapp.

   

   
  Op:
   om 
  Door:

  In: adres  plaats Postcode
  Met: aantal mensen Kosten: